نادر طالبزاده در گفتگو با خبرنگار مهر درباره فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری جشنوارههای مختلف فرهنگی و هنری با موضوع پیشرفتهای علمی جوانان ایرانی، گفت: یکی از سیاستهای اصلی جشنواره فیلم عمار این است که آن دسته از پروژههای سینمایی را که مددرسان انقلاب اسلامی است، حمایت کند.
وی ادامه داد: جشنواره فیلم عمار طی سالهای گذشته در تلاش بوده تا تمامی پیشرفتهای علمی، پژوهشی و اقتصادی ایران را به گونهای در جشنواره مدنظر قرار دهد تا به نوعی حامی حمایتگران انقلاب در حوزه فرهنگ و هنر باشد.
مستندسازان دست به کار شدهاند
کارگردان سریال "بشارت منجی" با اشاره به اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری برای بسیاری از هنرمندان انقلابی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و آن را سرلوحه فعالیت های خود قرار میدهند، گفت: بیشک تا امروز گروههایی از مستندسازان با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، برنامههایی را درباره دستآوردهای علمی ایران در دستور کار خود قرار دادهاند. همچنین فیلمسازان جوان نیز در این زمینه تولیدات زیادی در دستور کار خود قرار خواهند داد.
طالبزاده در پاسخ به اینکه سینمای ایران را در سال 91 نسبت به انتظارات رهبری چگونه ارزیابی میکند، گفت: متاسفانه ما در زمینه تربیت نیروی مستعدی که انقلاب برای آنها دغدغه و موضوع مهمی باشد، موفق نبودیم. در واقع بسیاری از دانشگاه های ما در زمینه سینما دست به تربیت نیرو زدهاند اما انقلاب اسلامی چندان برای آنها مسئله نیست.
تجربه موفق تربیت نیروی انقلابی در لبنان و افغانستان
وی توضیح داد: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده، درصدد هستیم تا شبکه قدرتمندی را در زمینه تربیت سینماگران انقلابی فعال کنیم، البته سابقه چنین فعالیتهایی را در کشورهایی چون لبنان و افغانستان داشتهایم که با موفقیت همراه بوده است.
دبیر سومین جشنواره فیلم عمار با بیان این که برای رسیدن به آن چه که مد نظر مقام معظم رهبری در سینما است، باید سازندگان آثار خود را تغییر دهیم، ادامه داد: کسانی که تا امروز فیلم میساختند، همچنان به ساخت آثار سینمایی خود ادامه دهند، اما باید برای رسیدن به نظرات مقام معظم رهبری، نیروی انسانی تربیت کنیم. نمیتوان ساخت فیلمهای انقلابی را به دست افراد سکولار سپرد. این دسته اگر هم بخواهند فیلمی بسازند، به نفع آن طرفیها خواهد بود.
به گزارش مهر، رهبر معظم انقلاب دیروز اول فروردینماه در مشهد در سخنانی فرمودند: "يعنی همين سالی كه خواستند بر ملت ايران سخت بگيرند، جوانان عزيز ما، دانشمندان ما ماهوارهی ناهيد را به فضا فرستادند؛ كاوشگر پيشگام را با موجود زنده به فضا فرستادند؛ جنگنده فوق پيشرفته ساخته شد. اهميت هر كدام از اينها به قدری است كه جا دارد يك ملت برای هر يك از اینها اظهار خوشحالی و خرسندی كند، برايش سرود بسازند، جشنواره درست كنند.
كارها چون متراكم است، درست تبليغ نميشود و خبررسانيِ كاملی هم انجام نميگيرد. وقتی كه اين موجود زنده به فضا فرستاده شد و سالم برگشت، آنقدر اين قضيه برای دانشمندان دنيا و ناظران بين المللی تعجبآور بود كه اول انكار كردند؛ ولی بعد كه ديدند چارهای نيست و حقايق و نشانههای درستی و واقعيت را مشاهده كردند، مجبور شدند كه قبول كنند".