به گزارش598،به نقل از خبرگزاری فارس، بروس کنت فعال سیاسی-حقوقی انگلیسی در حاشیه نشست انقلابیون بحرینی و شخصیتهای سیاسی-حقوقی بینالمللی مقیم لندن که در اعتراض به اشغال بحرین توسط رژیم عربستان برگزار شد، با تاکید بر اینکه رژیم حاکم بر بحرین دیکتاتوری است، گفت: حضور نظامیان عربستانی در بحرین و اشغالگری سعودی ها مردود است.
وی در گفتوگو با شبکه خبری العالم، افزود: اشغال بحرین توسط نظامیان آل سعود برای شکست انقلاب این کشور ناکام مانده است.
کنت تاکید کرد: بحرینیها خواستههایی دارند که در منشور جهانی حقوق بشر نیز به آن اذعان شده و خواستههای آنها عادلانه و منطقی است.
عبدالرؤوف الشایب دبیرکل ائتلاف انقلاب 14 فوریه بحرین، نیز گفت: درهیچ یک از انقلاب های عربی سابقه ندارد که ارتش کشوری وارد کشوردیگری شده باشد و انقلابیونی را که خواهان دموکراسی و آزادی هستند، هدف قرار دهد.
وی افزود: امروز ما باید این حقیقت را برای جهانیان فاش کنیم که بحرین تحت اشغال ظالمانه ای قرار دارد و اشغالگران باید فورا این کشور را ترک کنند.
جواد عبدالوهاب روزنامه نگار و فعال رسانه ای بحرینی نیز در این باره اظهار داشت: دولت انگلیس از اشغال عربستان در بحرین حمایت می کند و بر جنایات عربستانی ها در حق مردم انقلابی بحرین سرپوش می گذارد.
فعالان حقوقی و سیاسی انگلیسی شرکت کننده در این نشست اعتراض آمیز ضمن تاکید بر حمایت از خواسته های مشروع مردم انقلابی بحرین، هشدار دادند پول هنگفت نفت در جیب رژیم آل خلیفه باعث شده که گزارش های موثق بین المللی درباره نقض آشکار حقوق بشر در بحرین بی ارزش و فاقد هرگونه تاثیر باشد.
شرکت کنندگان در این نشست در ادامه از مواضع کشورهای غربی و سیاست های این کشور ها بویژه انگلیس در قبال انقلاب مردم بحرین به شدت انتقاد کردند.
بحرین از دو سال پیش شاهد تظاهرات مردمی و انقلاب علیه رژیم آل خلیفه است.
نیروهای امنیتی بحرین با همدستی نیروهای اشغالگر سعودی به سرکوب مردم پرداختهاند که تاکنون در جریان این سرکوبگری صدها نفر شهید، زخمی یا بازداشت شدهاند.
شواهد سازمانهای حقوق بشری نشان میدهد که شماری از معترضان زیر شکنجه شدید رژیم آل خلیفه جان خود را از دست داده یا دچار نقض عضو شده و تعدادی از زنان بحرینی نیز بر اثر استنشاق گازهای سمی در جریان تظاهرات مسالمت آمیز خود دچار سقط جنین شدهاند.
این درحالی است که مردم بحرین با وجود این سرکوبگریها همچنان با آمدن به خیابانها بر مطالبات مشروع خود در دستیابی به حقوق از دست رفته خود از جمله اجرای عدالت اجتماعی و روی کار آمدن نظامی منتخب تاکید میکنند.