کد خبر: ۱۱۹۸۰
زمان انتشار: ۱۱:۴۰     ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۰
يك هفته نامه فرانسوي، شاه اردن را ماهيتا آمريكايي- انگليسي توصيف كرد.

هفته نامه لوپوئن با اشاره به انتشار كتابي از سوي ملك عبدالله كه توصيف زندگي وي است، مي نويسد: تا ژانويه سال 1999، هيچ كس تصور نمي كرد كه روزي عبدالله، پسر ارشد ملك حسين و آنتوانت، دختر افسر ارتش بريتانيا (همسر دوم ملك حسين) بر تخت پادشاهي اردن بنشيند. عبدالله كه در بهترين مدارس آمريكا و بريتانيا تحصيل كرده و فارغ التحصيل كالج سلطنتي نظامي بريتانياست، تمايل داشت كه در ارتش بماند؛ در سن 37 سالگي درجه نظامي سرهنگي را دريافت كرد و درست در همين زمان بود كه پدرش تصميم ديگري براي او گرفت. ملك حسين تنها چند روز پيش از درگذشتش تصميم گرفت كه عبدالله را، كه در كنار فعاليتهاي روزانه، به ورزش هم علاقه داشت، در بالاترين مقام اردن، كشوري با موقعيتي حساس و شكننده در منطقه منصوب كند.
ملك عبدالله در كتاب خاطرات خود با بيان اينكه 3 بار هدف سوء قصد قرار گرفته، يادآور مي شود: بار اول افرادي از طرف جمال عبدالناصر به استخدام درآمده بودند كه البته سوء قصد آنان ناكام ماند. آن زمان ملك حسين پدرم متحد غرب بود و ناصر در مصر قصد داشت ثبات اردن را به هم بزند. بار دوم در سن 25 سالگي من بود كه با مسموم كردن يكي از داروهاي مصرفي پدرم قصد كشتن او را داشتند.


شاه اردن همچنين ضمن تعريف از ديكتاتور ساقط شده عراق (صدام)، به خاطرات خود در دوران جواني اشاره مي كند و از اين ميان به خاطره اي از پذيرايي صدام حسين مي پردازد: اين سفر به هنگام جنگ عليه ايران انجام گرفت.
در ادامه اين كتاب ملك عبدالله از چگونگي انتخابش به پادشاهي اردن مي نويسد و در عين حال از روزي مي نويسد كه بي خبر از حال پدرش در اردن بوده و به ناگاه عمويش كه در آن زمان وليعهد بوده به او خبر مي دهد كه حال پدرش بسيار وخيم است. در آن زمان ملك حسين براي درمان بيماري سرطان در كلينيك مايو در ايالات متحده آمريكا بستري بوده و زماني كه عبدالله با پدرش تماس مي گيرد متوجه مي شود كه اوضاع پدرش در آن روز آنچنان وخيم نبوده كه يكي از دلايل بركناري برادرش از مقام وليعهدي مي تواند ناشي از اين حركت وي باشد.
كيهان
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها