در همین راستا یکی از انواع این
فعالیتها، اعطای جوایز حقوق بشری به افرادی است که در راستای تصمیمات و
اهداف نظام استکباری و برخی کشورهای غربی اقدام مینمایند. این روند در
ایران از سال 2003 آغازگردیده و در سال 2012 تشدید گردیده و کماکان ادامه
دارد:
اعطای جایزه صلح نوبل به شیرین عبادی (2003) ، اعطای جایزه حقوق بشری شهر بوخوم آلمان به جاوید هوتن کیا وکیل مدافع پرونده سکینه آشتیانی( 2012)، اعطای جایزه حقوق بشر اتحادیه کانونهای بینالمللی وکلای دادگستری به عبدالفتاح سلطانی(2012)، اعطای جایزه سازماندهی و حقوق بشر آمریکا به ثریا فلاح مقیم آمریکا(۲۰۱۲)،اعطای جایزه ساخاروف اروپا به ستوده و جعفر پناهی [سازنده فیلمهای سیاه نمایی علیه ایران و فیلمساز فتنه] به همراه پیامتبریک هیلاری کلینتون به این دونفر( 2012)،اعطای جایزه "صلح جهانی نروژ به مجید توکلی و... موارد دیگر از این جوایز بوده است.
اعطای جایزه صلح نوبل به شیرین عبادی 2003
جایزه حقوق بشری به هوتن کیان وکیل س. آشتیانی در بوخوم 2013
اعطای جایزه ساخاروف به عبادی به نمایندگی از ستوده و پناهی ( 2012)
اعطای جایزه به ثریا فلاح تجزیه طلب کرد (2013) مقیم آمریکا 2012
اعطای جایزه به ع سلطانی همکار شیرین عبادی و عضو سازمان غیرقانونی کانون مدافعان 2012
در آخرین مورد از این حرکت نیز سازمان گزارشگران بدون مرز که مقر اصلی آن در آمریکاست و وظیفه خود را دفاع از آزادی بیان و روزنامه نگاران عنوان میکند، جایزه خود را به شیوا نظرآهاری اعطا کرده است. مسئول بخش کشورهای فارسی زبان سازمان گزارشگران بدون مرز، فردی به نام رضا معینی است که در اطلاعیه سوم وزرات اطلاعات در باره دستگیری برخی از روزنامهنگاران به وی اشاره شد. انتخاب شیوا نظرآهاری توسط این تشکیلات از آنجایی مهم محسوب میگردد که هر دو این افراد (رضا معینی و شیوا نظرآهاری) از مرتبطین با منافقین هستند.
شیوا نظرآهاری از اعضای تشکیلاتی به نام کمیته گزارشگران است. این تشکیلات در سال 84 به دست اعضای برخی از دانشجویان دفتر تحکیمی همچون کوهیار گودرزی و ... تاسیس شد و در آن زمان بیشترین فضاسازیها درباره احمد باطبی( دیدار کننده با جورج بوش و مقیم کنونی آمریکا) را برعهده داشتند. این تشکیلات فعالیتهای خود را بعد از فتنه 88 نیز تشدید کردند و در پروژه کشته سازی نیز نقش مرکزی را به عهده داشتند. بعد از دستگیری تعدادی از اعضا این کمیته بقیه افراد به خارج از کشور فرار کردند و اکنون مرکز اصلی آنها در آمریکا میباشد.
شیوانظر آهاری برنده جایزه گزارشگران بدون مرز و عضو کمیته گزارشگران
فعالیت منافقین در پشت چهره عناوین حقوق بشری زمانی بیشتر مضحک میشود که به کشته شدن 17هزارنفر از مردم ایران توسط گروهک تروریستی منافقین توجه داشته باشیم. این حمایت از گروهکهای تروریستی با عناوینی مانند فعال حقوق بشر و مبارزه با تروریسم روشی است که آمریکا و برخی کشورهای اروپایی برای پیگیری اهداف سیاسی خود از آن بهره میگیرند و این روش را به نیروهای دستاموز خود نیز آموزش دادهاند.