کد خبر: ۱۱۹۱۸۲
زمان انتشار: ۱۰:۴۴     ۲۰ اسفند ۱۳۹۱
وحید یامین پور در صفحه شخصی پلاس خود، مطلبی نوشته است که ذکر آن خالی از لطف نیست:
دو طلبه داشتند کنار رودخانه ای راه می رفتند. پیرزنی کنار آب ایستاده بود و نمیتوانست از آب عبور کند. طلبه ی اول بی درنگ کفشهایش را درآورد پیرزن را گرفت و آنسوی آب به زمین گذاشت... . طلبه دوم نگاه کرد و هر دو به راه افتادند. یکساعت بعد طلبه ی دوم سکوت را شکست و گفت هنوز دارم به این فکر میکنم که کاری که تو کردی اشکال شرعی نداشت؟

طلبه اول گفت: «من چند ثانیه بیشتر پیرزن را به دوش نگرفتم، اما گویا یکساعت است که از دوش تو پایین نیامده!»

البته ذیل این متن نوشته شده است: منظوری نداشتم

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
طلبه
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۰:۰۳ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۱
۰
۰
آفرین....زیبا ، رسا و فطری و بر حکم نبوی(ص)بود.یک خاطره هم من اضافه کنم...."چند سال پیش در مینی بوسی همراه مادر و خواهرم بودیم که از مراسم خاکسپاری یکی از اقوام بر می گشتیم در استان غیور لرستان....مینی بوس در مسیر خود نگه داشت تا دو نفر مسافرش که زن و مرد حدود 35 ساله بودند پیادهشود.مرد جلوتر رفت که کرایه بدهد و همسرش را صدا کرد...ام در صندلی جلوی من مثل اینکه در خواب باشد، واکنشی نداشت.مردش دوباره صدا کرد اما واکنشی نداشت، به خواهرم گفتم فکر کنم این خانم خوابش سنگینه...اما نه..معلوم شد حالت سکته است....همه همه ای شد....فضا کاملا با جیغ و داد خانمها و اضطراب آقایون مواجه شد....خواهرم به کمک دو زن دیگه خانم را از می نی بوس با زحمت کنار جاده گذاشتند....همسر لاغر و نحیف کشاورزی داشت....گفتند همسرت را رو کول بگیر و بریم درمانگاهی که روبروی ایستگاه می نی بوس بود.....بهش گفتم آقا خم شو تا خانمها کمکت کنند..اما د رنگاهش فهمیدم که بنده خدا دارد می گوید من از نظر جسمی برای اینکار ضعفیم....درنگ جایز نبود...بنده با کمک مادر و خواهرم او را کول کردم و سریع به اورپانس رساندیم...خلاصه خدا خواست بموقع اقدامات اورژانسی به او برسد و نجات یابد.....
در خصوص عکس کذایی که صحت ندارد و مورد تردید است نیاز ی به توضیح نیست اما بعنوان یه تجربه بشری...شرایط اضطرار اعم از غم و اندوه یا شادی زیاد منجر به واکنش های می شود که گاهی از منظر یه آدم بیرون گود، عجیب می نماید!آقایان علما موارد اورژانسی احکام را بهتر میدانند لذا توقع آنست منصفانه قضاوت کنیم و از خدا و رسول و ائمه هدی علیهم السلام سبقت نگیریم....يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تُقَدِّمُوا بَيْنَ يَدَيِ اللَّهِ وَرَسُولِهِ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (سورة الحجرات الآية رقم 1)
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها