کد خبر: ۱۱۹۰۷۵
زمان انتشار: ۱۵:۴۲     ۱۹ اسفند ۱۳۹۱
معاون وزير امور اقتصادي و دارايي:
نشست تخصصي «برنامه ريزي و تدبير در تحريم، فرصت طلايي براي توسعه پايدار» در حاشيه سومين همايش و نمايشگاه بين المللي فرصت هاي سرمايه گذاري در حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، برگزار شد.
به گزارش 598 به نقل از روابط عمومي و اطلاع رساني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، داوود منظور معاون امور اقتصادي وزارت امور اقتصادي و دارايي در اين نشست گفت: تحريم هايي كه به كشور، بويژه از سال 2005 ميلادي به اين سمت وارد شده با هدف محدود كردن رشد اقتصادي ، ايجاداختلال در كسب و كار و سرمايه گذاري، سقوط پول ملي و ايجاد فشار بر مردم و تنش هاي اجتماعي است تا كشور را وادار به تسليم در برابر خواسته هاي تحريم كنندگان كند.
وي با ارائه آمار و ارقامي در حوزه هاي کشاورزي، صنعت و معدن، نفت و گاز، بانک و بيمه تصريح کرد: بخش کشاورزي و گردشگري کمترين آسيب ها را از تشديد تحريم ها عليه کشورمان متحمل شده اند چون کمترين وابستگي را به مواد اوليه خارجي و گردش مالي بين بانکي دارند. به اين مفهوم، اين دو صنعت مي توانند بيشترين ايستادگي در برابر تحريم ها را داشته باشند.
معاون وزير امور اقتصادي و دارايي با اشاره به سهم سه و نيم ميليون نفري ايران در سال 2010 از جذب گردشگر خارجي گفت: گردشگري ايران پتانسيل جذب 20 ميليون گردشگر را دارد و با توجه به ارز آوري يک هزار دلاري هر گردشگر خارجي بايد تمام توان خودمان را براي جذب حداکثري گردشگران خارجی انجام دهيم چرا که سودي که در ازاي گردشگري به دست مي آوريم منفعت خالص است.
منظور در پايان افزود: در كنار شتابي كه در سال هاي اخير با فراهم سازي تجهيزات و آماده سازي زيرساخت ها، هتل ها، مجتمع هاي تفريحي، توريستي و امكانات اقامتي صورت گرفته است مي بايست نيروي انساني ماهر و متخصص نيز تربيت و تكميل كنيم. ما در شرايط تحريم، بايد تاكيد بيشتري به گردشگري بويژه گردشگري مذهبي داشته باشيم.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها