کد خبر: ۱۱۸۳۸۲
زمان انتشار: ۱۴:۲۸     ۱۶ اسفند ۱۳۹۱
دستیاران سابق محمد بنا با کناره‌گیری از قبول مسئولیت در تیم ملی کشتی فرنگی به دنبال چه هدفی هستند؟

به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری فارس، بعد از کناره‌گیری محمد بنا از تیم ملی کشتی فرنگی که قبل از المپیک لندن وعده آنرا داده بود، دستیاران وی نیز هر کدام راهی را در پیش گرفتند، عده‌ای به عنوان سرمربی و مربی راهی آذربایجان شدند و جزینی و اسفندیاری‌فر هم ترجیح دادند همراه با بنا کناره‌گیری کنند.

محمد بنا با وجود اعلام کناره‌گیری‌اش از کشتی بعد از المپیک، در مراسم تقدیر از المپیکی‌ها به درخواست رئیس‌جمهور پاسخ مثبت داد و از ادامه حضورش در رأس کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی خبر داد. البته این پایان کار نبود و بنا بعدها اعلام کرد که به صورت مشروط حاضر به ادامه همکاری با فدراسیون کشتی شده است و بعد از گذشت چند هفته به صورت رسمی کناره گیری‌اش را با انتشار نامه‌ای اعلام کرد.

مربیان کشتی فرنگی هم که حسابی نسبت به جوایزشان در مراسم تقدیر اعتراض داشتند، ساز ناکوکشان را کوک کردند و بر طبل جدایی کوفتند. خیرآبادی و نوربخش بعد از چند ماه به آذربایجان رفتند و هدایت تیم کشتی فرنگی این کشور را به عهده گرفتند و بنا هم راه خانه را در پیش گرفت.

بعد از کناره‌گیری محمد بنا از تیم ملی کشتی فرنگی دستیاران او هم اعلام کردند تحت هیچ شرایطی حاضر به ادامه همکاری با فدراسیون کشتی نیستند، موضوعی که آنها بعد از چند روز با چرخشی عجیب، از همکاری خود با فدراسیون خبر دادند، هر چند که اعلام کردند این تصمیم با نظر بنا و برای خدمت و حفظ آبروی کشتی فرنگی گرفته شده است و عنوان کردند که بعد از جام‌جهانی یک دقیقه هم بدون بنا تاب کار کردن ندارند و خواهند رفت.

به هر حال رسول جزینی دستیار بنا در تیم ملی جایگزین او شد تا تمرینات ادامه یابد.

به گزارش فارس، دستیاران بنا در طول برگزاری جام جهانی هم عنوان کردند که با وی در ارتباط هستند و از او مشورت می‌گیرند موضوعی که بنا خیلی زود به آن واکنش نشان داد و در مصاحبه‌ای با فارس صراحتاً اعلام کرد که هیچگونه دخالتی در ترکیب تیم جام جهانی نداشته است و مدیریت با کنترل از راه دور امکان‌پذیر نیست. وی در این گفت‌وگو تصریح کرد که باتوجه شرایط موجود  فعلاً قصد بازگشت به کشتی را ندارد.

بیش از هر چیزی به نظر می‌رسد محمد بنا هم در نظر داشت تا کشتی فرنگی از این بلاتکلیفی خارج شده و با تعیین نفرات و هدفش به سوی آینده گام بردارد تا مبادا به و انگ زده شود.

* دستیارانی که زیر قولشان زدند

دستیاران بنا همانطور که وعده داده بودند بعد از نایب قهرمانی در جام جهانی تهران از تیم کناره‌گیری کردند، اما بعد از گذشت کمتر از یک روز در چرخشی عجیب مدعی شدند که آن استعفا شفاهی بوده و همچنان در خدمت کشتی فرنگی هستند! کاری که پیش از آن هم انجام داده بودند.

رسول خادم، که بعد از المپیک لندن مدیریت تیم‌های ملی کشتی فرنگی را به بنا سپرده بود در اقدامی پسندیده با حفظ جایگاه محمد بنا و با احترام به او، اقدام به تعیین کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی برای حضور در مسابقات پیش رو کرد.

به هر حال جزینی و اسفندیاری‌فر بعد از صحبت‌های مقدماتی با رسول خادم برای ادامه همکاری با فدراسیون کشتی و تیم ملی فرنگی اعلام آمادگی کردند و اسامی آنها به ترتیب به عنوان مربی ارشد و مربی از سوی مدیر تیم‌های ملی اعلام شد.

این پایان کار نبود و فردای صدور حکم، اسفندیاری‌فر از این سمت استعفا کرد. وی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اعلام کرد عده‌ای می‌خواهند از نام بنا سوء استفاده کنند و تا بنا نباشد حاضر به همکاری با فدراسیون نیست، اما به این موضوع اشاره نکرد که قبلاً هم بارها چنین سخنانی را مطرح و با رفت و برگشت‌هایی که بیش از منافع کشتی، منافع شخصی در پی آن بود جامعه کشتی را به سخره گرفته‌اند.

* پشت پرده‌ کناره‌گیری مربیان تیم ملی

پشت پرده ماجرای استعفای اسفندیاری‌فر چه بود؟ گفته می‌شود وی که پس از رفتن بنا، در کنار مربیگری تیم ملی، هدایت تیم ملی فرنگی جوانان هم در اختیار گرفت بعد از جلسه با خادم و قبول مربیگری تیم فرنگی بزرگسالان انتظار داشته است همچنان در سمت قبلی به کارش ادامه دهد و وقتی متوجه می‌شود شخص دیگری به عنوان مربی جوانان معرفی شده است بازی را به هم زده و اقدام به استعفا می‌کند.

بعد از این جریان به نظر می‌رسید که باید منتظر اقدامی از سوی جزینی هم باشیم، که طولی نکشید وی هم به این موضوع واکنش نشان داد و در حالی‌که قرار بود پس از قبول مسئولیت در تیم ملی عصر روز گذشته در جلسه هماهنگی با مدیر تیم‌های ملی حاضر شود در این جلسه شرکت نکرد تا بیش از پیش شایعه عدم همکاری او نیز با فدراسیون کشتی قوت بگیرد.

به گزارش فارس، منابع آگاه از رد درخواست حضور در جلسه با رسول خادم از سوی جزینی خبر دادند که بدون شک این موضوع به منزله کناره‌گیری از تیم ملی کشتی فرنگی خواهد بود.

اینکه چرا شاهد چنین رفتار غیرحرفه‌ای از سوی مربیان به ظاهر حرفه‌ای تیم ملی هستیم جای تعجب و البته نگرانی دارد.

* بازی با آبروی کشتی به چه قیمت!

جزینی و اسفندیاری‌فر در نهایت آزادی عمل اقدام به پذیرش این مسئولیت کردند و در حالی‌که هیچ اجباری در کار نبوده است. اگر این مربیان مایل به همکاری نبودند چطور تن به این موضوع دادند که پس از انصراف چند باره از این مسئولیت چالشی جدید برای فدراسیونی که به اندازه کافی با مشکلات دست به گریبان است درست کنند؛ چالشی که بیش از هر چیز به آبرو و اعتبار کشتی لطمه خواهد زد تا اشخاص.

چطور مربیانی که در طول ماه‌های اخیر چندین بار به بهانه‌های مختلف استعفا کرده‌اند و هر بار هم به بهانه‌ای دیگر و با دستاویز قرار دادن نام «بنا» برگشته‌اند قابل اعتماد هستند. به نظر می‌رسد در این رفت و برگشت‌های بی معنی، بیش از هر چیز منافع شخصی دخیل باشد تا منافع ملی و کشتی.

باید از این مربیان پرسد بازی با آبروی کشتی به چه قیمت؟ به طور حتم اهالی جامعه گوش‌شکسته‌ها و علاقمندان به این رشته خود بهتر از هر کارشناسی قادر به تشخیص سره از ناسره خواهند بود.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۴:۵۹ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۱
۰
۰
واقعاً شرم‌آوره !

نه به اخلاق‌مداری‌ای و منش پهلوونی‌ای که رسول خادم رعایت میکنه و نمودش توی منش و رفتارای اخیر کشتی گیرای آزادکارمون دیده میشه، نه به پُرحاشیه بودن، بداخلاق بودن و کم-عمل‌کننده بودن و بجاش، حراف بودنِ این آقایون !

آقایون مگه کشتی، فوتباله؛ اسم کشتی فرنگی رو بذارید " کشتیِ فوتبال " ؟!

از طرفی، مگه زیر قول و مسئولیت زدن، دور از منش پهلوونی نیست ؟!
آیا آقای بنا اینا رو بشما یاد دادن ؟!

آیا شما اومدید توی کشتی تجارت کنید ؟!

یعنی چی که میخوان از نام بنا سوء استفاده کنن ؟! واضح بگید! کی میخواد؟!
چرا با کلّی‌گویی صورت مسأله رو پاک می کنید ؟!

بازم میگم: واقعاً شرم‌آوره!
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها