صاحب حجتی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: ما باید بپذیریم که در چارچوب قوانین رایج عمل کنیم. هیاتهای استانی و فدراسیونها اساسنامه دارند. طبق اساسنامه رییس هیات استان باید توسط اعضای مجمع مشخص شود. زمانی هم که رییس هیات و مدیر کل به مشکل میخورند، معاون ورزش حرفهای حکمیت میکند. ممکن است از نظر برخی جابجاییها سلیقهای باشد، ولی ما میگوییم که تغییرات طبق اختیارات قانونی انجام شده است.
وی با اشاره به اتفاقاتی که در انتخابات هیاتهای فوتبال اردبیل و فارس رخ داده، یادآور شد: چند روز قبل جلسه حکمیت وزارت ورزش و جوانان با حضور رییس هیات و مدیر کل اردبیل، من و سجادی برگزار شد. انتخابات این هیات اشکالات متعددی داشت. انتخابات این استان هم مانند فارس و مازندران انجام شده است.
مدیر کل امور استانهای وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر این که دخالت در انتخابات هیاتهای فوتبال در حیطه اختیاراتش نیست، تصریح کرد: دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی وظیفه اجرایی دارد که ببیند مجامع برگزار شدند یا نه. ما در چینش روسای هیاتها هیچ دخالتی نداشتیم. مگر ما در هر استان چند نفر را میشناسیم که بخواهیم به آنها لیست بدهیم؟! ما فقط مراقبت میکنیم که حیثیت انسانها و ورزش حفظ شود.
حجتی با انتقاد از اظهارات مسئولان فدراسیون فوتبال مبنی بر این که به دولت کاری نداریم، خاطر نشان کرد: مگر فدراسیون مدعی نیست که دولت حق دخالت در فوتبال را ندارد. مگر میشود هزینه بیت المال را برای فوتبال خرج کنی و کاری نداشته باشی! آیا این درخواست عقلانی است؟! به دلیل علاقه مردم به فوتبال از این رشته خیلی حمایت شده، اما درست نیست که بگوییم مستقل هستیم و انتظار پول از ما داشته باشند. این دو قصه با هم جور در نمیآید. درست است که اساسنامه فوتبال شرایط خاصی دارد، ولی باید شرایط را در جامعه دید.
وی تاکید کرد: چطور وقتی منافع آنها به خطر میافتد میخواهند خودشان را به جایی گره بزنند! ما با فدراسیون فوتبال ارتباط نداریم. حیطه کاری من جای دیگر است و دخالتی نمیکنم. بحث انتخاب مدیران کل استانها در حیطه اختیاراتم است. من به هیچ وجه برای مدیران کل گزینهای را معرفی نکردم که چه کسی انتخاب شود. شاید به استان خودمان عرق داشته باشیم، ولی حتی برای آن هم کسی را معرفی نکردیم چون کارهای مهمتری داریم.
حجتی درباره ابطال شدن انتخابات هیات فوتبال مازندران اظهار کرد: بهروان بازنشسته بود. طبق رویکرد سازمان بازرسی کل کشور اعلام شده که فعالیت بازنشستهها مشکل دارد. وزیر برای کفاشیان هم که رییس فدراسیون فوتبال است، از دولت مجوز یک ساله گرفته تا فعالیتش منعی نداشته باشد. ما موظف هستیم که قانون را رعایت کنیم.
وی در واکنش به این پرسش که اگر چنین چیزی باشد، چطور بازنشستههای زیادی در ورزش کار میکنند؟ خاطر نشان کرد: خیلی نیستند. پنج – شش فدراسیون توسط بازنشستهها اداره میشوند. برای آن هم باید فکری کرد. یا مجوز دولتی بگیریم یا چاره قانونی بیاندیشیم. من خیلی فرصت ندارم که در امور هیات ها ورود کنم، هر استان 40 – 50 هیات دارد.
حجتی در واکنش به این پرسش که اما خیلیها شما را مقصر ابطال انتخابات و فشار به مدیران کل استانها میدانند؟ تاکید کرد: هر کسی از ظن خود حرف میزند. دوستان بر اساس گمانه زنی خودشان قضاوت میکنند. اگر دخالت ما آشکار شد بیایند و با مصداق حرف بزنند. برخی از رسانهها هم مقصر هستند ، چرا که اخلاق را رعایت نمیکنند. این فضاسازیها کار درستی نیست. امروز هم کفاشیان به خبرنگاری گفته که من در این قضایا دخالت میکنم. آقای کفاشیان مصداق دخالت چیست؟ هر کسی که چیزی را تحلیل کند که درست نمیگوید . این جا تخلفی رخ داده. چه استدلالی دارید که من دخالت میکنم. اساسنامه باید رعایت شود تا فضای ورزش سالم و با طراوات باشد نه این که بر اساس منافع شخصی برخورد کنید و با اطلاعات نادرست حرف بزنید.
مدیر کل امور استانهای وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر این که انتخابات مازندران و فارس ابطال شده و باید دوباره برگزار شود، اضافه کرد: توقع و تاکید ما از همه هیاتها این است که اصول را در برگزاری مجامع رعایت کنند.
حجتی درباره ابطال انتخابات استان فارس نیز به ایسنا گفت: این انتخابات خیلی وقت است که ابطال شده است و موضوع جدیدی نیست. تخلفات گستردهای در آن زمان رخ داد. همه برنامه «90» و اتفاقات رخداده در این انتخابات را دیدند. همه چیز واضح بود. کفاشیان با این که همه چیز شفاف بود ایرادات را نمیپذیرفت و با صراحت از انتخابات فارس دفاع کرد. ما دور از شان رییس فدراسیون میدانیم که اطلاعات نادرستی بدهد. حداقل توقع این است که اطلاعاتش صحیح باشد.
وی ادامه داد: وقتی شخصی با کارت شناسایی اعضای مجمع میآید و رای میدهد بدون این که خودشان بدانند، یعنی تخلف. عضو مجمع هم میگوید که در انتخابات رای نداده و بعد هم شکایت میکند! این اتفاقات یعنی چه؟ چند نمونه از این موارد رخ داده، از طرفی تعداد مجمع به حد نصاب نرسیده و تشریفات رعایت نشده است. آنقدر تخلفات زیاد است که یکی از دلایل برای ابطال مجمع کافیست. از طرفی مقاومتهای نامناسبی هم صورت گرفته. فدراسیون باید پیشقدم میشد و مجمع مجدد را برگزار میکرد. آیت اللهی، نایب رییس فدراسیون است و باید در تهران مقیم باشد. چطور میشود که نایب رییس فدراسیون فوتبال با این حجم کار ساکن شیراز است و برخی مواقع به تهران میآید. هیچ عقل سلیمی چنین چیزی را نمیپذیرد.