کد خبر: ۱۱۷۲۹۰
زمان انتشار: ۱۳:۰۲     ۱۳ اسفند ۱۳۹۱

به گزارش 598، سعید کریمی یکی از کارشناسان فرهنگی هنری و طراح پروژه قلب شیطانی (فیلمی با موضوع سلمان رشدی) در گفت‌وگویی با خبرنگار سینمایی فارس درباره فیلم آرگو نظرات متفاوتی را عنوان کرده است.

 

آنچه که در این مصاحبه می‌خوانید:

 

* بررسی فیلم «آرگو»

 

* رابطه فیلم «آرگو» با انتخابات ایران

 

* آرگو پروژه‌ای برای براندازی جمهوری اسلامی

 

 

*قرار است پروژه آرگو در فتنه آینده اجرایی شود

 

فارس: برخی درباره فیلم آرگو نظراتی را مطرح می‌کنند که این پروژه‌ای است که از یک فیلم فراتر است. نظر شما چیست؟

 

 

کریمی: به نظر من پروژه آرگو یک طرح براندازی علیه جمهوری اسلامی و در آینده است. اساسا فیلم آرگو هنوز ساخته نشده و بنا هست سناریو آرگو در فتنه آینده اجرا شود.

 

 

 

فارس: مگر این فیلم آرگو  نیست؟

 

کریمی: به هیچ وجه، توجه داشته باشید فیلم و یا بهتر بگویم پروژه آرگو، آن فیلمی بود که به بهانه آن و در پوشش یک تیم سینمایی جاسوس سیا به ایران می آیند تا از آن به عنوان پوشش استفاده نماید و سفیر آمریکا و همراهانش را از ایران خارج کند.

 

* آرگو نام کشتی یونانی‌های باستان است

 

فارس: چه فرقی می‌کند بالاخره اسم این فیلم را از آن پروژه برگرفته‌اند.

 

کریمی: بگذارید از اسم خود آرگو شروع کنم. چیزی که متاسفانه هیچ منتقد و صاحب نظری به آن نپرداخت و جای تاسف است که کسی نمی داند در ادبیات یونانی آرگو یعنی چه. در ادبیات یونان باستان آرگو، نام کشتی آرگونات هاست که به همراه جیسون به کشوری می آیند که پوست قوچ طلایی را که دارای خاصیت های خارق العاده ای بود، از سرزمین آیتس (سرزمین در دریای سیاه) به سرقت ببرند.

 

 

 

آرگو که نام این کشتی است و بزرگترین کشتی جنگی است که آرگوس به کمک الهه آتنا( الهه پشتیبان مردان جنگی) در دوران یونان باستان برای جیسون (یاسون) و دیگر پهلوانان یونانی نظیر هرکول، ارفئوس هولاس و... که از سرتاسر یونان جمع شده بودند ساخته می شود تا همراه با جیسون به دنبال یافتن پشم زرین یا همان پوست طلایی که دارای خواص معجزه آسایی بود و نماد قدرت و باروری کشور «آیتس» بود را بربایند.

 

 

 

حتی در فیلم آرگوی هالیوودی شما بر می خورید به همین موضوع اسطوره ای، که البته می گویند فیلمی علمی تخیلی است! اما همه اش اینست که ساخت فیلم آرگو داستانی پوشش جاسوس سازمان سیا برای خارج نمودن سفیر و برخی دیپلمات های آمریکایی از ایران انقلابی است. اما در حقیقت اصل موضوع پروژه براندازی با نام «آرگو» در آینده علیه جمهوری اسلامی ایران در لایه دوم فیلم گنجانده شده و به همین دلیل هم می دانستم که جایزه اسکار را به آن خواهند داد. حتی دیدیم که کارتر و جان کری سفیر سابق آمریکا و همه سیاسیون علی رغم اعتراف به تحریفات فراوان خواهان اعطای اسکار به این فیلم شدند. در واقع آرگوی اول یا همان که تبلیغ می شود(آرگو سینمایی) اثری است که به جبران شکست های آمریکا در طی این مدت ساخته شده است و بن افلک در نقش یک «کاپیتان آمریکا»ئی دیگر ظاهر شده، آن هم در دوره ای که بیداری اسلامی جهان اسلامی را فراگرفته و در حقیقت آمریکا در دورانی مشابه بسر می برد، با این تفاوت که انقلاب اسلامی اینبار در جهان اسلام  و در خاورمیانه به وجود آمده است. واقعه سفارت آمریکا در لیبی، اعتراضات در روبروی سفارت آمریکا در کشورهای اسلامی و دیگر موارد مشابه خود نمونه آشکاری از این مشابهت است.

 

 

 

از دیگر سو تلاش های آمریکا برای مدیریت انقلاب های اسلامی در جهان اسلام نیز با شکست روبرو شده و از این منظر آرگو سینمایی و جایزه سیاسی اسکار سیاسی به آن، اظهار نظرهای جیمی کارتر (رئیس جمهور  آمریکا در زمان انقلاب اسلامی ایران) جان کری، وزیرامور خارجه فعلی آمریکا، حضور میشل اوباما در اسکار و سخنان آنچنانی، سخنان بن افلک و... یک جور اور دوز سیاسی کردن مراسم اسکار 2013 به نوعی ارضای روانی و ایجاد تقویت روحیه در جامعه سیاسی و اجتماعی آمریکا به جبران شکست ها ی پی درپی اوباما و توجیه عقب نشینی های آنان است.

 

*پروژه آرگو، نسبت مشخصی با پروژه «مده آ» دارد

 

 فارس: شما از آرگو به عنوان رمز یک پروژه براندازی علیه جمهوری اسلامی ایران یاد کردید. آیا این نظر به نوعی به تئوری توهم توطئه نزدیک‌نمی شود؟

 

 کریمی: تئوری «توهم توطئه» اساسا ساخته شده تا زمینه ساز «تحقق توطئه» را فراهم آورد! زمانی که در اوج فتنه 88 نشریه فارین پالیسی، خانم رهنورد را به عنوان سومین مغز متفکر جهان انتخاب کردندو بعدها نیز رادیو آمریکا ( متعلق به وزارت خارجه آمریکا، مستند زنان مقتدر مردان سیاسی را منتشر کرد. خبرگزاری فارس از پروژه ای به عنوان پروژه (مده آ) رمز گشایی کرد و جریان زنانه ایی را پشت وقایع آن زمان بود آشکار نمود. در پشت هر کدام از لیدرهای جریان فتنه، همسرش قرار داشت. البته امروز هم یکی از آن زنان با تاکید به شعار (انتخابات آزاد) مجدد به میدان آمده است.

 

 

 

 

  

پروژه آرگو، نسبت کاملا  نسبت مشخصی با همان پروژه «مده آ» دارد. جیسون (یاسون) با کشتی آرگو به همراه پهلوانان یونانی نظیر هرکول، ارفئوس،  هولاس و...  به سرزمین کولخیس و  که خانم ( مده آ) دختر پادشاه آیتس آن سرزمین است، می رود تا با جذب کردن «مده آ» دختر پادشاه و کمک های فراوان او، پوست قوچ طلایی یا همان پشم زرین را می ربایند.

 در فیلم آرگو یکی از عوامل موفقیت پروژه فرار دیپلمات های آمریکایی، نقش «سحر»، زن ایرانی که مستخدم خانه سفیر کانادا می باشد، نشان داده می شود. سحر زنی است که انقلابی نیست و مدل زندگی اش غربی بوده و حتی پیش مرد اجنبی  یعنی سفیر کانادا و آمریکاییهای فراری، بی حجاب  ظاهر می شود. طوری هم نشان داده می شود که انگار برده سفیر کانادا است!!!  از قضیه مخفی شدن دیپلمات های آمریکایی در منزل سفیر کانادا با خبر شده اما به پاسداران انقلاب اسلامی دروغ می گوید و در پایان فیلم نیز به کشور عراق پناهنده می شود  و البته نیم نگاهی هم به بن افلک دارد و اساسا به خاطر وی تیم آمریکایی را لو نمی دهد و به این ترتیب به فرار آنان کمک می کند. البته بن افلک در یکی از مصاحبه هایش گفته بود: «ما در این فیلم می خواستیم بگوییم که حمایت ما از شاه درست بود و اینکه ببنید بر سر زنان ایرانی چه آمده است!»

 این نقش کاملا از دستور العمل نمایشنامه تراژدی«مده آ» اثر اوریپید  در یونان باستان استخراج شده است (فیلم «مده آ» اثر پازیلینی به این موضوع پرداخته است). چندی پیش در بی بی سی فارسی مستندهایی با  عنوان اساطیر یونان پخش شد و در یکی از آنان به داستان جیسون و مده آ و ربودن پوست طلایی پرداخت. کارشناس انگلیسی اظهار داشت: «در طی دورانی که سری فیلم های 007 ساخته می شد همیشه یک شخصیت زن از سرزمین هدف عملیات جیمز باند، معشوقه و علاقمند به وی نشان داده می شد در ماموریت به مامور جاسوس انگلیسی 007 کمک می کرد و در پایان نیز حذف می شد، که این روش بر اساس دکترین نمایشنامه تراژدی« مده آ» صورت می پذیرفت، یعنی سعی کن زنان یک سر زمین را که  نماد سرزمین و عقیده هست را جذب کنی تا در مبارزه پیروز شوی».

 امروز ملاحظه می کنید عمده برنامه های ماهواره ای فیلم تلویزیونی و سینمایی و دیگر عناصر فرهنگی با همین هدف در راستای فروپاشی نقش مادرانه زنان و دگردیسی هویت زن مسلمان از علاقه مندی به هویت اسلامی و سرزمینی خود به سوی غرب پذیری و سبک زندگی غربی به صورت کاملا هماهنگ عمل می کنند.

از این زاویه شاید بهتر می شود فهمید که چرا آکادمی اسکار به فیلم «جدایی نادر از سیمین»جایزه اسکار می دهند، چرا که اصغر فرهادی در فیلم اش نشان می دهد که زن ایرانی، خواهان غرب است و از کشور و عقیده خود متنفر است. ترمه نیز قرار است بعدا به قاضی بگوید راه مادر را به سوی غرب را در پیش می گیرد یا آنکه همراه پدر باقی می ماند. البته حضور سارینا فرهادی بازیگر نقش ترمه در مراسم اسکار برای دریافت جایزه با وضعیتی غیر اسلامی و ایرانی حاوی این پیام بود که: ترمه خانم فیلم جدایی نادر از سیمین، از پدرش نادر جدا می شود و در مسیر راه مادرش گام می‌نهد!

 

 * در فتنه اجتماعی، سیاسی وخارجی آینده احتمال اجرای پروژه آرگو بسیار جدی است.

 

 فارس: یعنی فیلم آرگو با  پروژه آرگو متفاوت است؟

 

 کریمی: فیلم آرگو همین فیلمی بود که بر بستر وقایع انقلاب و تسخیر لانه جاسوسی و فراری دادن دیپلمات ساخته شده و جایزه اسکار را با شانتاژ بی سابقه سیاسی دریافت کرد. اما آن «پروژه آرگو» که در فیلم القاء شده که به بهانه ساخت آن به ایران انقلابی می آیند تا در قالب آن دیپلمات ها را فراری می دهند هنوز ساخته نشده است.

 صحنه هایی که در فرودگاه دیپلمات مفلوک آمریکایی از روی پلانهای طراحی شده، لوکشن خاورمیانه ای یک فیلم را برای ماموران فرودگاه شرح می دهد، دقیقا پروژه آرگو (بخوانید پروژه مده آ) را ترسیم می‌کند.

آن دیپلمات آمریکایی به مامور فرودگاه می گوید: «دشمن ها در بازار می آیند، او می خواهد زن را نجات دهد، مردم به وی می پیوند و شاه دشمنانشون رو نابود می کنن و از بین می برند.» روی سر شاه دژخیم که در تصویر نشان داده می شود آرم الله جمهوری اسلامی است!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

سناریویی اول و به عبارتی سناریوی پوششی عملیات فراری دادن دیپلمات‌های آمریکایی جدا از لایه اول فیلم است در واقع «آرگوی اول پوشش فیلم آرگوی لایه دوم» قرار می گیرد. آرگوی لایه دوم یک دستور العمل براندازی به کمک پشتیبانی هوایی آمریکایی و غربی است. ایجاد فتنه اجتماعی و اغتشاشات خیابانی، درگیری انتظامی با مردم، با پشتیبانی هوایی دریایی غرب کاری که در لیبی بعنوان پروژه لیبزاسیون انجام گرفت. سناریویی که به شدت تلاش می شده و می شود که در سوریه نیز انجام می گیرد و به این ترتیب در فتنه اجتماعی، سیاسی وخارجی آینده احتمال اجرای پروژه آرگو بسیار جدی است.

 

 * با توجه به همزمانی انتخابات 92 با اعیاد شعبانیه، با مشارکت حداکثری این عید را به عید سیاسی تبدیل کنیم

 

 فارس: اگر این احتمال جدی است ضد استراتژی ما در مقابل آن چیست؟

 

 کریمی: امروز تحریم های اقتصادی و فشارهایی که بر مردم بواسطه گرانی ها وارد می شود و مقاومت و مردم کشورمان علی رغم درگیری های میان برخی مسئولان کشور (که عمدتا جنگ قدرت و حب مقام است) ممکن است زمینه ساز ایجاد فاصله میان مردم و نظام گردد. موضوعی که هشدارهای مقام معظم رهبری در این خصوص را می بایست با جان و دل گوش نمود و به رهنمودهای معظم له عمل کرد.

ایجاد اغتشاش های گسترده اجتماعی و خیابانی که متاسفانه  توسط برخی عوامل آگاه و ناآگاه سیاسی داخلی در  که مثلا درقالب شعار انتخابات آزاد، افشاگری های بی دلیل، منازعات  قدرت در آستانه انتخابات، دامن زدن به طرح دشمن و تکمیل کردن  پازل دشمن در پروژه آرگو است.

مطمئن باشید آنان تصمیم دارند هم زمان ایران، سوریه و حزب الله لبنان را در گیر نمایندودر آن منطقه یک طرح بالکانیزاسیون فرقه ای را رقم بزنند و در اینجا نیز ما را در گیر نمایند تا نتوانیم از پروتکل های دفاعی مشترکمان استفاده کنیم.

مقام معظم رهبری هشدار دادند تا روز انتخابات ریاست جمهوری 1392 هرگونه حرکتی که  موجبات  اغتشاشات خیابانی را فراهم آورد به مثابه خیانت به کشور، نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی محسوب می گردد. عموم عزیزان باید بدانند «پروژه آرگو» بعنوان طرح فتنه براندازی آینده بوده و با درک آن در مسیر تکمیل طرح دشمن حرکت نکنند.

وقتی در سکانس پایانی فیلم آرگو، این جمله آورده می شود:« همکاری دولت کانادا با سازمان سیا به موفقیت این عملیات انجامید و به عنوان یک مدل همکاری بین الملی تا امروز همچنان پایدار است».

 

 

  

 

 

پس میطلبد تا بدانیم توکل به خداوند، همکاری و تعاون، انسجام و وحدت تمامی آحاد مردم و مسئولان با ولایت مندی، ولایت مداری آنان که رمز پیروزی ما در قبل از پیروزی انقلاب و بعد از آن در طی این 34 سال بوده که تا امروز به یک مدل پایدار و ماندگار باقی مانده و باید به آن تکیه نمود و از آن بهره برد.

ضمن آنکه برگزاری با شکوه انتخابات ریاست جمهوری 1392 که مصادف با ماه شعبان و اعیاد شعبانیه نیز هست را با مشارکت حداکثری به یک عید سیاسی تبدیل کنیم چرا که یک فرصت تاریخی برای جبران خسارات فتنه 88 نیز هست ضمن آنکه بهترین ویترین برای صدور مدل جمهوری اسلامی ایران به جهان است، موضوعی که غرب و بخصوص آمریکا از آن در هراس هستند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
mahdi
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۳:۵۵ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
۳
۰
سلام با عرض معذرت خیلی غلط املایی داشت یکبار دیگه ویرایش کنید تا بهتر بفهمیم
فراموش نشه لطفا جدی بگیرید
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها