کد خبر: ۱۱۶۵۶۹
زمان انتشار: ۱۹:۱۰     ۰۹ اسفند ۱۳۹۱
ادامه تلاش‌هاي ناكام براي خروج هاشمي از انزواي سياسي- اجتماعي/
هاشمي رفسنجاني اين روزها سخت ترين شرايط سياسي خود را سپري مي كند، او كه روزگاري مخالفانش «دشمن پيغمبر» ناميده مي شدند، اين روزها حتي براي رياست مجلس خبرگان رهبري نيز كه مدتي بر كرسي آن تكيه زده بود حسرت مي خورد و اين موضوع به راحتي در محتواي رسانه هاي حامي وي خود را نشان مي دهد.

به گزارش 598 به نقل از رجانيوز، هاشمي كه در انتخابات سال 84 نتوانست راي مثبت مردم را كسب كند، با بحران مقبوليت در توده هاي ملت روبرو گشت اما اين تنها ناكامي هاشمي محسوب نمي شد بلكه آغازي بر سلسله ناكامي هاي هاشمي بود و انتخابات 88 مقطع جديدي در ادامه اين روند براي وي بود. هاشمي و خانواده اش تمام قد از ميرحسين موسوي حمايت كردند و از قضا اين مساله تبديل به نقطه ضعف بزرگ موسوي و نقطه قوت احمدي نژاد شد و در نهايت كانديداي مورد حمايت هاشمي و خانواده اش، شكست سنگيني را تجربه كرد.

اما حواشي بعد از انتخابات 88، فصل جديدتري از ناكامي هاي هاشمي محسوب مي شد و در اين ميان فارغ از مواضع محل تامل هاشمي؛ مهدي با كوله باري از اتهامات امنيتي- اقتصادي راهي لندن شد و فائزه نيز كه هر از چند گاهي براي خريد و خوردن ساندويچ! در خيابان ها ديده مي شد؛ در رصد كامل افكار عمومي قرار داشتند.

9 دي ماه فرا رسيد و شعارهاي مردمي عليه سران و تكيه گاه فتنه شدت گرفت اما ادامه عملكرد و مواضع وي پس از اين برهه موجب شد تا يك سال بعد، در انتخابات مجلس خبرگان رهبري كه چند روز بعد از غائله 25 بهمن برگزار مي شد، وي در اقدامي معنادار از سوي خبرگان ملت، از سمت خود بركنار شود و آيت الله مهدوي كني به تعبير رهبر معظم انقلاب «در انتخابي بجا» از سوي خبرگان مردم براي تصدي جايگاه رياست اين مجلس مهم برگزيده شد.

در اين ميان، بازگشت مهدي هاشمي به كشور، بازداشت و راه افتادن پرونده قضايي وي به همراه بازداشت فائزه هاشمي، فضا را بيش از هميشه براي هاشمي سخت تر كرد؛ هر چند همزمان برخي رسانه ها تلاش كردند وي را به عنوان يكي از نامزدهاي انتخاباتي 92 مطرح كنند؛ اما به نظر مي رسد از آنجا كه با حضور هاشمي در انتخابات پيش رو، نتيجه آن به نفع رقيب وي -فارغ از هر جريان و گروهي- قابل پيش بيني خواهد شد، بخش قابل توجهي از اين تلاشها به انتخابات ساليانه رييس مجلس خبرگان رهبري معطوف شده كه هفته آينده برگزار خواهد شد.

در همين راستا، يك روزنامه مايل به فتنه گران كه عموما به عنوان رسانه مكتوب خانواده هاشمي عمل مي كند و پيش از اين نيز با انتشار ويژه نامه اي، خواستار كانديداتوري وي در انتخابات رياست جمهوري شده بود، موضوع رياست هاشمي بر مجلس خبرگان را با عنوان هاشمي 2013 مطرح كرده است! مساله اي كه با توجه به شرايط فعلي و حاد هاشمي در افكار عمومي، بيش از هر چيز به يك لطيفه سياسي شباهت دارد.

به نظر مي رسد تلاش براي خارج كردن هاشمي از انزواي سياسي- اجتماعي كه بواسطه عملكرد نامناسبش طي سالهاي اخير با آن روبرو شده است، به طور جدي در دستور العمل رسانه هاي زنجيره اي حامي وي قرار دارد، مساله اي كه مي تواند مقدمه اي براي جدي تر شدن موضوع كانديداتوري وي در انتخابات رياست جمهوري باشد، هر چند اطرافيان هاشمي همچنان به نفي اين مساله مي پردازند اما به شواهد حاكي است اين آخرين راه پيش روي كسي است كه سالهاي سال، با «نه» مردم مواجه شده است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۳
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۹:۵۴ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۱
۰
۰
هاشمی نه آیت الله هاشمی با ایشون مخالف باشید ولی ادب رسانه ای رو رعایت کنید
پاسخ
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۲۱:۲۴ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۱
۱
۰
خدا وکیلی شما یک روز ار هاشمی خبر نزنید شبتون صبح نمی شه؟ واقع خبر نرفتن احمد ی نژاد برای تقدیم بودجه اصلا مهم نبود که هیچی در موردش نمی نویسید؟
پاسخ
عبدالرضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۵:۵۹ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۱
۱
۰
واقعا فکر میکنید این بازتاب و تحلیل خبری مفید باشه
آقای هاشمی اشتباه زیاد داشته که مهمترینش موضع نگرفتن در مقابل سران فتنه بود
ولی الان که برگشته علی الظاهر و با مصاحبه 22 بهمنش مواضعش رو نسبت به رهبری نشون داده ما بسیجیا نباید دوباره طردش کنیم ایشون همه میدونند برای انقلاب وزنه بوده و هست
با توجه به فرمایش رهبری باید جذب حد اکثری کنیم نه دفع
اگه یکی هم که زیاد اشتباه کرده و می خواد برگرده باید قبولش کنیم
متاسفانه رویکرد 598 طی این یکی دو سالی که من با این پایگاه آشنا بودم فقط دفع حد اکثری بوده
وفکر نمی کنم قصدش تاثیر پذیرفتن از سخنان رهبری باشه
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها