کد خبر: ۱۱۵۶۶۳
زمان انتشار: ۲۰:۱۴     ۰۵ اسفند ۱۳۹۱
اپوزیسیون داخلی که از فتنه۸۸ به امید پول بیشتر دست به دامن رسانه‌های«آمریکایی-صهیونیستی» شده است، امروز در آستانه اخراج، ذلیلانه خواستار ادامه کار خود هستند.

به گزارش 598، سرویس فضای مجازی خبرگزاری فارس، آنا نوشت: در ادامه درگیری های داخلی و افشا فساد اخلاقی در ارگان رسانه‌ای سازمان جاسوسی آمریکا(صدای آمریکا)، موجی از اخراج‌ عوامل و کارکنان این رسانه را فرا گرفت.

 

* تاریخ مصرف اپوزیسیون تمام شد

البته شنیده ها حکایت از آن دارد که روابط غیراخلاقی فقط بهانه‌ای برای اخراج کارکنان ایرانی صدای آمریکا است و عامل اصلی؛ اتمام تاریخ مصرف این افراد برای دستگاه جاسوسی آمریکایی-صهیونیستی است.

با بالا گرفتن اخراج اپوزیسیون مهاجر ایرانی، از صدای آمریکا؛ کاوه باسمنجی، سردبیر بخش فارسی صدای آمریکا هم در ادامه تسویه حساب‌های درونی، چندروز پیش از این بنگاه رسانه‌ای اخراج شد.

کاوه باسمنجی که از آشنایان خانوادگی فریبا داوودی مهاجر و علی افشاری است، به اتهام استخدام اعضای خانواده و دوستان و همچنین برخورد غیراخلاقی با کارکنان زن VOA  در محل کار (طبق شنیده‌ها) از این رسانه اخراج شد.

وی پس از ورود به صدای آمریکا پسرش آرش باسمنجی را که کوچک‌ترین آشنایی با روزنامه نگاری و رسانه نداشته استخدام کرد و پسر باسمنجی در ازای چرخاندن صفحه نمایش مقابل چشم مجریان، چند هزار دلار به جیب می‌زد.

 

 

* کاوه باسمانجی و کارچاق کنی برای اقوام و دوستان

فریبا داوودی مهاجر، دوست نزدیک آقای باسمنجی، در دوره مدیریت باسمنجی در صدای آمریکا صاحب شغل می‌شود و داماد وی افشاری هم به شکل افسار گسیخته‌ای به همراه اعضای موسوم به دفتر تحکیم وحدت در همه برنامه‌های بخش فارسی، به عنوان کارشناسان نظامی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، هنری، اجتماعی حاضر می‌شوند.

 

 

* توطئه سازی کارکنان صدای آمریکا علیه سایر همکاران

کاوه باسمنجی در دوران مدیریت خود در صدای آمریکا علی‌رغم اینکه ارتباطات نزدیک و ویژه‌ای با فریبا داوودی مهاجر، حمیده آرمید و رودی بختیار داشت، از انجام توطئه‌های پشت پرده علیه دیگر همکارانش غافل نمی شد.

سال گذشته در جریان انتشار خبر دستگیری منصور ارباب سیار که متهم به بمب‌گذاری برای ترور سفیر عربستان در آمریکا شد، وی توطئه ای را علیه ستاره درخشش ترتیب داد و با ایجاد تشنج در بخش فارسی نزد مدیران صدای آمریکا وانمود کرد که درخشش توان مدیریت این بخش را ندارد و به این شکل توانسته بود پست درخشش را تحت الشعاع قرار دهد، اما درخشش به هر حال در حال حاضر معاون بخش فارسی صدای آمریکاست.

شنیده شده که با اخراج باسمنجی سرنوشت، کار و آینده مافیای ضدانقلاب، از جمله افشاری، داوودی مهاجر و بختیار در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

 

* ادامه موج اخراج در رسانه فارسی زبان  CIA

کیانوش سنجری هم قربانی دیگر این اخراج ها بود.

با افزایش نفوذ گروه‌های نظارت بر بخش فارسی صدای آمریکا که در ارتباط با کنگره امریکا هستند مدیریت صدای آمریکا سخت‌گیری بیشتری نسبت به پرسنل بخش فارسی اعمال می‌کند و گروه دیگری که مشمول این سخت‌گیری‌ها شده‌اند کیانوش سنجری، کوروش صحتی، احمد باطبی و رودی بختیار بوده‌اند که گفته می‌شود ضمن سوء استفاده از موقعیت شغلی خود در بسیاری موارد با اقدامات غیرقانونی مشکلات حقوقی برای پناهگاه خود(صدای امریکا) ایجاد کردند و شکایتهای متعدد که از افراد و سازمان‌ها علیه رفتار این افراد به نهادهای قضایی ارسال شده است.

البته این بهانه‌ها برای اخراج خبرنگاران و مدیران صدای آمریکا ادعای رسانه‌های معاند جمهوری اسلامی ایران است و ظاهرا دلیل اصلی اخراج‌ در این رسانه، اتمام تاریخ مصرف این افراد برای سازمان های جاسوسی غرب است.

 

* سنجری را از ساختمان صدای آمریکا به بیرون پرت کردند؛ تحویل لوازم در کیسه پلاستیکی

در ادامه این پیگیری‌ها؛ کیانوش سنجری، از صدای آمریکا اخراج شد و شنیده شده که وی با اسکورت مأموران امنیتی آمریکا به بیرون از ساختمان هدایت شده و حتی به وی اجازه داده نشد تا لوازم شخصی‌اش را از میز کارش جمع کند و لوازم شخصی وی توسط ماموران امنیتی در کیسه‌ای پلاستیکی جمع آوری و در بیرون از ساختمان به وی تحویل داده شد.

 

* التماس صحتی و امضاء تعهد برای کار قراردادی در صدای آمریکا/باطبی دنبال کار جدید می‌گردد

کوروش صحتی هم ملتمسانه با امضای تعهد کتبی پذیرفت تا به صورت کارمند قراردادی ساعتی تا زمانی که بتواند کار جدیدش را پیدا کند، در آنجا مشغول باشد و در تعهدنامه تاکید کرد به قوانین صدای آمریکا احترام خواهد گذاشت.

از احمد باطبی هم درخواست شده است تا کار جدیدی پیدا کند و عنوان شده که تا پایان این ماه وی نیز اخراج خواهد شد.

همچنین در پی اتمام تاریخ مصرف این افراد، رودابه (رودی) بختیار هم که 2 سال مشاور صدای آمریکا بود، از این رسانه اخراج شد. در پی درگیری لفظی شدید بین وی و سارا ولی نژاد یکی دیگر از پرسنل صدای آمریکا، رودی بختیار توسط ماموران امنیتی صدای آمریکا دستگیر و به بیرون از ساختمان فرستاده شد.

 

* اختلاف و درگیری میان اپوزیسیون ایرانی صدای امریکا

این درحالی است که خبرها نشان از سوء ظن شدید، دشمنی و ناسازگاری میان اپوزیسیون ایرانی همکار در صدای آمریکا دارد، چنانکه اختلاف شدید این افراد با یکدیگر و با برخی چهره‌های سرشناس در اپوزیسیون ایرانی نقل محافل رسانه‌ای ضد انقلاب شده است.

همچنین در ادامه این فضای ملتهب، 2 سال پیش بختیار بلافاصله پس از استخدام خود با صدای بلند در جمع پرسنل صدای آمریکا فریاد زد که امیرعباس فخرآور باید از روی جنازه من رد شود تا دوباره به صدای آمریکا بتواند پا بگذارد.

 

بخش فارسی صدای آمریکا،  ازمدت ها پیش در راستای پوشش رسانه ای و ترویج اندیشه‌های مدنظر آمریکا و براندازی نظام جمهوری اسلامی کار خود را آغاز کرد.

 

شاخص جذب نیرو در بخش فارسی صدای آمریکا بر اساس میزان تقابل و زاویه افراد با نظام جمهوری اسلامی بوده و بهائیان در این عرصه دست بالا را در صدای آمریکا دارند.

 

پیش از فتنه سال 88 در ایران و به خصوص بعد آن، صدای امریکا به همراه «بی‌بی‌سی فارسی» و برخی دیگر رسانه ‌های غربی که آچار فرانسه سازمان‌های جاسوسی آمریکا و انگلیس محسوب می شوند، به مأمنی برای فعالیت‌های ضد نظام عناصر ضد انقلاب با هدف کلان براندازی نظام جمهوری اسلامی تبدیل شد.

 

* آغوش باز صدای آمریکا برای ضدانقلاب

آغوش باز صدای آمریکا و بی‌بی‌سی فارسی و دیگر رسانه‌های غربی برای معاندان نظام از ابتدا تا کنون زبانزد رسانه‌ای‌ها بوده و کعبه آمال بسیاری از معاندین جمهوری اسلامی و اپوزسیون برانداز در ایران نشستن پشت یکی از میزهای بخش فارسی این رسانه‌هاست.

 

 

* میزبانی مهمان نوازتر از حکومت ایران؛ برای جوانان ایرانی

در ادامه این سیاست، سازمان های جاسوسی صهیونیستی آمریکا و انگلیس همواره تلاش کردند تا میزبانی مهمان نوازتر از نظام جمهوری اسلامی برای جوانان ایرانی در رسانه های خود باشند چنانکه هرکسی که عکسی اعتراضی علیه جمهوری اسلامی، از او در رسانه ها منتشر شد، به طریقی می‌توانست با کسب پناهندگی سیاسی افکار خود را در دامن این کشورهای اجنبی عرضه کند و این سیاست تاکنون ادامه دارد.

 

* حکایت دایه مهربان تر از مادر

رسانه های غرب برای استفاده ابزاری و تسلط بر فکر و اندیشه این جوانان، کم کم به دایه مهربان تر از مادر برای این افراد تبدیل شدند و هر آنچه خود خواستند در قالب دست و زبان جوانان ایران زمین، به خورد مخاطبان خود دارند.

این رویکرد ادامه داشت تا اینکه این روزها اتفاقات تازه‌ای را در مناسبات داخلی این رسانه‌ها شاهدیم.

 

* چشمه ای که جایش را به سراب داد

دیدی که تا حالا می‌گفتند برای ضد انقلاب می‌جوشد، حالا بعد از چند سال دیگر خوارکی برای گرسنگان ضدانقلاب ندارد.

این تعبیر همه آن چیزی است که از اتفاقات داخلی «صدای آمریکا» و «بی‌بی‌سی فارسی» برمی‌آید و چشمه‌ای که زمانی، تشنگان معاند و ضدانقلاب را به سوی خود می‌خواند، حالا که وقت سیراب شدن است به سرابی برای پناهندگان خود تبدیل شده است.

موج اخراج ها در سیستم اداری صدای آمریکا اولین نشانه ای است که مولد این اندیشه است.

 

 

 

 

* دستمال کثیف عاقبتی جز زباله دانی ندارد

جوانانی که با استحاله فکری جریان های جاسوسی غرب، هر آنچه در فکر و اندیشه از خود داشتند از کف دادند، به ظرفی خالی برای خوراک فکری دستگاه استکبار جهانی تبدیل شدند.

 

خوراکی که آشپز اصلی آن اندیشکده های آمریکایی- صهیونیستی بودند.

 

آسیب شناسی فعالیت اندیشکده‌های غرب در این مجال نمی گنجد، اما ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که برای شناخت شیوه عملکرد و راهبرد اندیشکده‌های غرب کافی است نیم نگاهی گذرا بر خروجی

 

 محتوایی و اجرایی این اندیشکده‌ها داشته باشیم.

 

برگزاری کنفرانس ها در خارج از کشورهای مادر و در کشورهای خاورمیانه و منطقه و نیز جذب نخبگان به اصطلاح روشنفکر این کشور برای راه اندازی انقلاب های مخملین و رنگین در این کشورها در راستای عملیاتی کردن اهداف کشورهای غربی از جمله خروجی این اندیشکده‌هاست.

تربیت دانشجویان و نفوذ در مجامع فکر کشورهای مختلف از طریق نخبگان دست آموز نیز از دیگر راهبردهای اصلی این کشورها می باشد.

 

این فقط قطعه‌ای از پازل چند وجهی براندازی جمهوری اسلامی توسط غرب است و بررسی ابعاد  فعالیت‌ این سازمان‌ها را باید در مجال دیگری صورت بندی کرد.

 

با تمام این اوصاف، موج اخراج ها که این چنین صدای آمریکا را فرا گرفته است حاکی از ناامیدی ارگان رسانه‌ای سازمانهای جاسوسی غرب از اپوزیسیون ایرانی پناهنده به آمریکاست، لذا موارد ذیل را می توان از جمله عواملی دانست که در این موج اخراج ها، تاثیر خود را به خوبی نشان می‌دهند:

1.ضربه سنگین به ارگان رسانه‌ای صهیونیست‌ها درپی دستگیری و بازداشت عناصر و مرتبطین رسانه‌های غربی توسط وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی از جمله «BBC فارسی»، «صدای امریکا»، «manoto1» و دیگر شبکه‌هایی که ماهیت ضدانقلابی و برانداز دارند

2.صدای آمریکا با مشاهده رسانه‌ای شدن فساد اخلاقی در ارگان رسانه‌ای سازمان جاسوسی انگلیس (بی‌بی‌سی فارسی) دست پیش را گرفت تا مبادا بیش از این اوج انحطاط در این رسانه رو نشود.

3.اثرگذاری ناکافی بازخوردهای رسانه‌ای فتنه 88 از نگاه صدای امریکا

4.روشن شدن عدم کارایی و بازدهی اپوزیسیون ایرانی کارمند در بخش فارسی صدای امریکا درپی ناکامی دستگاه‌های جاسوسی غرب در فتنه سال 88

5.حضور پررنگ ملت در راهپیمایی 22 بهمن امسال با وجود مشکلات معیشتی و فشار بی حد تحریم‌ها و نقش برآب شدن همه هجمه های رسانه‌ای صدای امریکا

6.پایان تاریخ مصرف عناصر ضدانقلاب در عرصه رسانه، برای حامیان غربی آنها

7.تلاش صدای آمریکا برای ایجاد تحول ساختاری در این رسانه برای خروج از حالت منفعلانه و غیراثرگذار کنونی برای تاثیرگذاری در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در ایران

8.نفوذ دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در طی سال‌های اخیر، در ارگان رسانه‌ای دستگاه جاسوسی آمریکایی،انگلیسی و صهیونیستی، همچون قضیه مدحی و شائبه وابستگی باطبی و از این دست ارتباطات.

9.برهم ریختن ساختار رسانه‌ای غرب در پی ارسال ماهواره‌های بومی جمهوری اسلامی ایران به فضا

 

در نهایت آنچه که مسلم است بیگانگان هرچند در ابتدا از حضور اپوزیسیون در این کشورها برای دستیابی به اهداف شوم خود استقبال می‌کنند، اما به هر تقدیر در نهایت به محض عدم احساس نیاز این افراد را از مجامع خود دور کرده و به بدترین شکل آنها را دور می اندازند، اما نظام جمهوری اسلامی هرچند با این افراد با تندی برخورد کند اما به هر حال پذیرای این افراد خواهد بود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها