به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری فارس از گرگان، این رویداد مهم هنری از بیست و هشتم بهمنماه در تالار فخرالدین اسعد گرگانی آغاز شد.
مراسم اختتامیه جشنواره امروز (پنجشنبه) با حضور حمید شاهآبادی، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار و نمایشگاه نیز پنجم اسفندماه جاری به کار خود پایان میدهد.
طبق گزارش فوق، نخستین جشنواره و نمایشگاه مد و لباس گلستان از سه بخش نمایشگاه، فروش تولیدات و کارگاههای آموزشی، علمی و فرهنگی تشکیل و هر سه بخش با استقبال مردم مواجه شد.
یکی از شهروندان گرگانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در گرگان گفت: بخش نمایشگاهی یکی از بخشهای جالب این رویداد هنری بود که مدهای مناسب با ارزشهای اسلامی به خوبی در آن نمایش داده شدند.
عطیفه بابایی اظهار داشت: تا قبل از برگزاری این نمایشگاه عدهای گمان میکردند که دین مخالف مد است، اما وقتی این جشنواره و نمایشگاه برگزار شدند، نگاه خیلی از افراد تغییر کرد.
وی خاطرنشان کرد: آثار ارائه شده در نمایشگاه دربرگیرنده سلایق گوناگون بوده و هرکسی خواهان رعایت حجاب در چارچوب ارزشهای دینی است، بدون تردید یکی از آن مدها را انتخاب میکند.
کارگاههای آموزشی موجب تغییر نگاه جامعه نسبت به حجاب میشود
یکی از شهروندان گنبدی نیز در حاشیه نخستین جشنواره و نمایشگاه مد و لباس با اشاره به برگزاری کارگاههای آموزشی به خبرنگار فارس عنوان کرد: یکی از ابتکارات بسیار خوب ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری رویدادهای مهم فرهنگی هنری مانند نمایشگاه بزرگ کتاب و جشنواره فوق برگزاری کارگاههای آموزشی است.
رضا مردانی افزود: برگزاری این کارگاهها در تغییر نگاه جامعه نسبت به حجاب به تدریج تأثیرگذار بوده و تفاهم متقابل بین ارکان جامعه ایجاد میکند.
به گفته وی، یکی از مشکلات موجود در جامعه این است که بخشهای مختلف درک درستی از یکدیگر ندارند بنابراین برای رسیدن به این درک باید به وحدت نظر برسند و لازمه رسیدن به وحدت نظر تغییر نگاه فرهنگی جامعه است.
با دائر شدن فروشگاه پوشاک از تولیدات استانی حمایت میشود
شهروند دیگری از کردکوی نیز دائر کردن فروشگاه تولیدات پوشاک گلستان را یکی دیگر از نقاط مثبت نخستین جشنواره و نمایشگاه مد و لباس استان دانست و گفت: این اقدام از دو نظر مثبت ارزیابی میشود.
سیدایمان بنیعقیل یادآور شد: دائر کردن فروشگاه تولیدات پوشاک و آشنایی مردم استان با توانمندی تولیدکنندگان استانی موجب گرایش مردم به استفاده از این تولیدات و در نهایت حمایت از تولید ملی در حوزه جغرافیایی استان میشود.
وی، یکی از ابتکارات این جشنواره و نمایشگاه مد و لباس در بخش فروش تولیدات را طراحی و برش رایگان و فروش ارزانتر از قیمت بازار عنوان کرد و اذعان داشت: این رویکرد در جلب نظر مردم بسیار تأثیرگذار است و در نهایت موجب حمایت از تولیدات استانی میشود.
بنی عقیل ابراز امیدواری کرد که برگزاری چنین جشنواره و نمایشگاههایی در ادامه نیز تداوم داشته باشند تا به تدریج در نگاه جامعه تغییر ایجاد شود.
نخستین جشنواره و نمایشگاه استانی مد و لباس 28 بهمن 1391 با حضور مشاور امور بانوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسئولان استانی، طراحان و تولیدکنندگان در تالار فخرالدین اسعد گرگانی آغاز به کار کرد.
آثار ارائه شده در این نمایشگاه شامل مانتو اجتماع، مانتو مجلسی، پوشش سر و طراحی هستند
نخستین جشنواره و نمایشگاه استانی مد و لباس تا پنجم اسفندماه دایر است و علاقمندان برای مشاهده و خرید میتوانند ساعات 9 تا 12 و 16 تا 21 به تالار فخرالدین اسعد گرگانی مراجعه کنند.
دبیرخانه دائمی جشنواره و نمایشگاه مد و لباس گلستان در ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تشکیل شد.
این رویداد مهم هنری شامل سه بخش فروش تولیدات، نمایشگاه آثار هنری و کارگاههای آموزشی، علمی و فرهنگی است.
استانداری گلستان، معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد ملی مد و لباس و ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان برگزارکننده نخستین جشنواره و نمایشگاه استانی مد و لباس هستند.
ادارهکل امور بانوان و خانواده استانداری، ادارهکل امور اجتماعی استانداری و دانشگاه جامع علمی و کاربردی در برگزاری جشنواره و نمایشگاه مذکور همکاری دارند.
ادارهکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، دانشکده فنیوحرفهای مائده گرگان و فرماندهی انتظامی گلستان دیگر دستگاههای همکار در برگزاری نخستین جشنواره و نمایشگاه استانی مد و لباس هستند.
شهرداری و سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری گرگان، اتحادیه تولید کنندگان پوشاک، دبیرخانه عفاف و حجاب استان، ادارهکل آموزش و پرورش، صدا و سیما، سازمان صنعت، معدن و تجارت، ادارهکل فنیوحرفهای و مراکز حوزههای علمیه گلستان با ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همکاری دارند.