کد خبر: ۱۱۳۸۷۳
زمان انتشار: ۲۲:۴۹     ۲۷ بهمن ۱۳۹۱
مدیرعامل تراکتورسازی ایران با بیان اینکه دلالان تراکتور فعال شده‌اند، گفت: دلالان تراکتور صادراتی 15 هزار دلاری را به مبلغ 7 هزار دلار از کشور به صورت غیراصولی خارج می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز ابوالفتح ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: کارخانه تراکتورسازی یک ثروت ملی محسوب می‌شود و مثل خودروسازها نیست که مسائل داخلی و خارجی را تحت شرایط خاصی دنبال می‌کنند.

وی ادامه داد: قیمت‌های خارجی یا به عبارتی صادراتی تراکتور همواره بالاتر از قیمت‌های داخلی است.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران خاطرنشان کرد: هزینه‌های تولیدی تحمیلی این گروه صنعتی به صورت سرسام‌آور افزایش یافته، در حالی که افزایش قیمت متناسب با افزایش هزینه‌ها نیست.

وی، خواستار افزایش حداقل 30 درصدی  قیمت محصولات تولیدی گروه صنعتی تراکتورسازی شد و تصریح کرد: در غیر این صورت با روند فعلی تراکتورسازی با مشکل مواجه خواهد شد.

قیمت تراکتور همانند خودروها در کشور شناور شود

ابراهیمی با بیان اینکه قیمت مواد اولیه قطعات تراکتور 60 درصد تا دو برابر افزایش یافته است، عنوان کرد: موضوع افزایش قیمت انواع تراکتور بیش از گذشته ضروری بوده تا این کارخانه سرپا بماند.

مدیرعامل تراکتورسازی اضافه کرد: انتظار داریم، سیاست‌گذاری یکسان بین خودروسازان و تراکتورسازی در زمینه افزایش قیمت محصولات صورت گیرد و تراکتورسازی نیز همچون دیگر خودروسازان، قیمت‌های خود را براساس قیمت تمام شده تعیین و به بازار ارائه کند.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران افزود: در زمانی که قیمت برخی خودروهای غیراستراتژیک داخلی بیش از دو برابر افزایش یافته، چگونه انتظار می‌رود تراکتوری که علاوه بر تأثیرگذاری بر صنعت کشور بر مکانیزه شده کشاورزی و در نهایت اقتصاد کشور تاثیر مستقیم و غیر مستقیم دارد، افزایش نیابد.

ابراهیمی تأکید کرد: در صورت ادامه روند کنونی، ثبت‌نام برای فروش تراکتورهای این گروه صنعتی با مشکل مواجه و محدود می‌شود.

وی بیان داشت: در حال حاضر تراکتور صادراتی که 15 هزار دلار  ارزش دارد، توسط افراد سودجو  به دلیل به دست آوردن سود تراکتورهای داخل کشور با ریال خریداری و از طریق کمرگات کشور به کشورهای همسایه به مبلغ هفت هزار دلار به صورت غیراصولی صادر می‌شود.

ابراهیمی با بیان اینکه دلالان تراکتور فعال شده‌اند، گفت:  امسال دو هزار دستگاه تراکتور از طریق گمرکات به صورت غیراصولی به کشور عراق توسط افراد سودجو صادر شده است.

وی افزود: خودکفایی‌های صورت گرفته در عرصه تولید و موفقیت‌هایی که محققان و متخصصان این گروه صنعتی در عرصه‌های مختلف به دست آورده‌اند شاهدی بر این مدعا است که این مجموعه می‌تواند بازوی توانمندی برای عرصه نه تنها صنعت، بلکه اقتصاد کشور باشد.

ابراهیمی تولید مجموعه اکسل، انواع قطعات مورد نیاز، انواع تراکتورها با توانهای متفاوت در این گروه صنعتی را نمونه‌ای بارز در جهت مقابله با تحریم‌ها عنوان کرد و ابراز داشت: این خودکفایی‌ها به خصوص در تولید اکسل تراکتور توانست پاسخگویی محکمی بر تحریم‌های اعمال شده باشد.

وی اذعان داشت: با وجود این همه توفیقات در عرصه تولید و صنعت، هزینه‌های مالی و مواد اولیه و قطعات تولیدی افزایش یافته و تولید در این گروه را با مشکل و مخاطره همراه کرده است.

این فعال عرصه صنعت اظهار داشت: افزایش قیمت حامل‌های انرژی از جمله موارد مهم در افزایش هزینه تمام شده محصولات تولیدی است که حاشیه سود تولیدات را نیز با روند نزولی همراه ساخته است.

وی، خواستار درایت و دوراندیشی مسئولان در حمایت از نگین صنعت کشاورزی ایران شد و گفت: حمایت و تدبر برای حل مشکلات قیمت محصولات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نه تنها این مجموعه را متأثر خواهد کرد، بلکه تحول اقتصادی کشور و افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی و در نتیجه توسعه در عرصه تولیدات کشاورزی را نیز باید از نتایج این حمایت محسوب کرد.

ابراهیمی اضافه کرد: در این خصوص گروه صنعتی تراکتورسازی ایران مستندات افزایش قیمت خود را به سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ارسال و مساعدت این سازمان در حمایت از این صنعت تأثیرگذار کشور را می‌طلبد.

وی یادآور ‌شد: گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با بیش از شش هزار نفر اشتغال مستقیم و 200 هزار نفر اشتغال غیرمستقیم، به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده ادوات کشاورزی با 13 شرکت اقماری که هشت شرکت در تبریز و در خود تراکتورسازی مستقر بوده و دو شرکت در سنندج و ارومیه و چهار خط تولید نیز در کشورهای ونزوئلا، اوگاندا، زیمباوه و تاجیکستان فعال است.

این مجموعه با پنج دهه فعالیت در عرصه تولید ادوات کشاورزی از جمله تأثیرگذارترین صنایع کشور حتی در بازارهای جهان است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها