
زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمیرسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق میکنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * *
علی کریمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین وضعیت مصدومیتش گفت: خدا را شکر با تلاشهای دوستان وضعیتم نسبت به گذشته بهتر شده و همه چیز خوب است اما فعلاً تکلیفم برای بازی کردن مشخص نیست.
وی در خصوص شایعه پیشنهاد یک میلیون دلاری اماراتیها گفت: من فعلاً به این پیشنهادها فکر نمیکنم چون تمام فکرم کمک به پرسپولیس است.
شماره 8 پرسپولیس افزود: فعلاً به دنبال این هستم تا از بند این مصدومیت رهایی پیدا کنم و برای آیندهام نیز خدا بزرگ است و باید ببینم چه پیش میآید اما من به این پیشنهادها فکر نمیکنم.