کد خبر: ۱۱۳۷۷۶
زمان انتشار: ۱۵:۱۱     ۲۶ بهمن ۱۳۹۱
نماینده کهگیلویه در خصوص سیاست های کلی بی بی سی و دیگر رسانه های ضد انقلاب، گفت: سیاست اینگونه رسانه ها در راستای "اختلاف بیانداز حکومت کن" است و اقدامات بی بی سی برای متشنج جلوه دادن کشور در محافل خارجی است. نماینده تهران نیز ضمن بیان این موضوع که بی بی سی از ارکان اطلاع رسانی فتنه 88 بوده، افزود: شبکه بی بی سی رابط برخی از عناصر داخل و خارج بوده است و اکنون نیز چنین وظیفه ای را دارد.
بی بی سی فارسی شبکه سخن پراکنی و وابسته به خانواده سلطنتی انگلیس است که بنای آن برای اختلاف، ایجاد بی اخلاقی ها و گسست پیمانهای مردمی و حکومتی نهاده شد. چندی است این شبکه مزدور آب به آسیاب دشمنان می ریزد و هر دم از اختلافات مسئولین رده بالای جمهوری اسلامی سخن می گوید. به همین خاطر با دو تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفتگویی ترتیب داده شد.

علی محمد بزرگواری نماینده کهگیلویه و بهمئی در مجلس در گفتگو با بولتن نیوز اظهار داشت: بی بی سی یک رسانه صهونیستی است و اهدافش از ابتدای تشکیل آن دروغ پراکنی و اختلاف افکنی بوده است.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اضافه کرد که اگر همه ما گوش به فرمان رهنمودهای رهبری باشیم این گونه رسانه ها هیچ خوراکی برای تغذیه خبری خود ندارند.

بزرگواری گفت : مسئولان نظام و سران قوا باید مراقب باشند که بهانه ای دست رسانه های جریان ساز ضد انقلاب ندهند که آنها از این موضوع در جهت نشان دادن چهره بدی از کشور بهره برداری کنند.

علی محمد بزرگواری افزود : سیاست اینگونه رسانه ها در راستای " اختلاف بیانداز حکومت کن " است و اقدامات بی بی سی برای متشنج جلوه دادن کشور در محافل خارجی است.

بزرگواری تصریح کرد: موسوی و کروبی از عوامل فتنه هستند که بازیچه دست کردانندگان فتنه یعنی آمریکا و انگلیس بودند.

بزرگواری با اشاره به عظمت راهپیمایی 22 بهمن، افزود : راهپیمایی با شکوه روز 22 بهمن نشان داد که اینگونه رسانه های فرافکن تاثیری در ذهن مردم ندارند و ملت ما گوش به فرمان رهبری هستند.

علی اصغر زارعی نیز در گفتگو با خبرنگار بولتن نیوز با بیان اینکه بی بی سی به عنوان یک شبکه سخن پراکنی و اختلاف افکنی و تقابل با نظام از قدیم به همین گونه بوده است، گفت: دشمنی بی بی سی فارسی با انقلاب اسلامی ریشه دیرینه دارد و همواره سعی کرده است تا در پوشش رسانه از جریانات ضد انقلاب حمایت کند و البته انتظار دیگری هم از بی بی سی نمی رود.


وی ضمن بیان این موضوع که بی بی سی از ارکان اطلاع رسانی فتنه 88 بوده، افزود: شبکه بی بی سی رابط برخی از عناصر داخل و خارج بوده است و اکنون نیز چنین وظیفه ای را دارد.

عضو کمیسیون شوراها با اشاره به اینکه افکار عمومی موسوی و کروبی را محاکمه کرده اند، گفت : کسانی که در اتفاقات بعد از سال 88 حضور داشتند، جایگاهشان در وجدان جامعه مشخص است.

وی افزود : حمایت از عناصر فعال فتنه و نوعی حمایت حقوقی از این جریان ژست اطلاع رسانی است که نیاز دارد تا در این عرصه بماند.

زارعی در خصوص بخش نگاه شما بی بی سی گفت: کسانیکه اتفاقات و حوادث بعد از انتخابات سال 88 را رقم زدند در دادگاه وجدان مردم محاکمه شدند و اقدامات بی بی سی در حمایت از این افراد و نشان دادن چهره ای مظلوم و بی گناه چیز جدیدی نیست.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها