إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۱۱۳۳۰۴
زمان انتشار: ۱۱:۵۲     ۲۴ بهمن ۱۳۹۱
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مشکل باقری با من در پرسپولیس کمی عجیب و خنده‌دار است.

به گزارش 598،وینگو بگوویچ در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص دلیل غیبتش در تمرین پرسپولیس اظهار داشت: با توجه به مشکل مالیاتی و پاسپورتم، یک هفته از باشگاه اجازه گرفتم تا دنبال کارهایم بروم. 

وی افزود: احتمالا از آخر هفته در خدمت تیم خواهم بود. اینکه می‌گویند مشکل مالی و این حرف ها وجود دارد صحیح نیست.

مربی سرخپوشان در پاسخ به این سؤال که برخی‌ها می‌گویند شما به دلیل ناراحتی کریم باقری از تیم کنار گذاشته شده‌اید، گفت: من مشکلی با کریم ندارم که این حرف ها را می‌زنید، واقعا خنده‌دار است. به زودی به تمرینات برمی‌گردم و با یحیی و باشگاه هماهنگ هستم.

وی در پایان در خصوص شرایط قرمز‌پوشان، گفت: متأسفانه در بازی قبلی به 3 امتیاز لازم نرسیدیم اما هنوز فرصت داریم تا به بالای جدول بیاییم که من مطمئنم این اتفاق می‌افتد، عجله نکنید. تیم شخصیت خوبی گرفته و باید به یحیی فرصت داد. از طرفی دیگر با توجه به اینکه قهرمانی ما در لیگ کمی کمرنگ شده قدرت خودمان را در جام حذفی بهتر نشان خواهیم داد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام