کد خبر: ۱۱۲۱۱
زمان انتشار: ۱۶:۳۳     ۲۸ فروردين ۱۳۹۰

رجانیوز -  امیرابیلی: ظاهرا قرار نیست اشتباه‌هاي پیاپی دست‌اندرکاران برنامه‌ی هفت پایان یابد و این برنامه‌ بعد از مدت‌ها بدون حاشیه و جنجال به روی آنتن رود. بعد از اشتباه‌هاي هفته‌ی گذشته و تبدیل شدن برنامه‌ی هفت به محلی برای هم‌صدایی با صدای امريكا در حمله به اخراجی‌ها و همچنین تقدیر از افتضاح اینترنتی کاربران سایت بالاترین، این هفته نیز برنامه‌ی هفت با حضور تهمینه میلانی، یکی از شب‌های پراشتباه و جنجالی خود را پشت سرگذاشت، به‌طوري كه این کارگردان به ملت ایران توهين كرد.

جمعه شب تهمینه میلانی کارگردان فیلم "یکی از ما دونفر" در برنامه سینمایی حاضر شد. البته این اولین بار نبود که این کارگردان برای برنامه‌ی هفت مشکل ساز می‌شد. داستان حاشیه‌سازی‌های تهمینه میلانی برای برنامه هفت از آنجایی شروع شد که عوامل این برنامه در یک نظرسنجی در آخرین برنامه‌ی قبل از عید خود از مردم خواستند که پرفروش‌ترین فیلم اکران عید را از میان دو فیلم "اخراجی‌های3" و "جدایی نادر از سیمین" انتخاب کنند، میلانی هم این نظرسنجی را توهین به فیلم خود قلمداد کرده و در مصاحبه ای به آن اعتراض کرد.

اما داستان به اینجا ختم نشد و هفته‌ی گذشته نیز بعد از اینکه مسعود ده‌نمکی در برنامه حضور یافت، یادداشتی از میلانی در رسانه‌ها منتشر شد که در آن به حضور ده‌نمکی به جای خود در برنامه اعتراض کرده بود و خواستار تغيير فریدون جیرانی به‌عنوان مجري برنامه شده بود.

اما اتفاق‌هاي برنامه‌ی این هفته با ماجراهای قبل متفاوت بود، به‌طوري كه این‌بار میلانی با حضور در برنامه جملاتی را بر زبان آورد که شاید دامن جیرانی و برنامه‌اش را هم بگیرد و داستان به همین زودی‌ها ختم نشود.

ماجرا از جایی آغاز شد که میلانی به بهانه نقد فیلمش به نقد فضای بسته‌ی ایران از نظر خودش پرداخت و اینکه چرا زمانی در جامعه‌ی ما دختران و پسران نمی‌توانستند آزادانه رابطه داشته باشند و اینکه چرا زمانی در ایران کمیته! و نیروی انتظامی با دیدن یک دختر و پسر جوان با هم، به خانواده‌شان اطلاع می دادند! و با همین کارها موجب شده‌اند امروزه خانه‌های امن شکل بگیرند و جوانان روابط‌شان را از خانواده‌شان پنهان کنند.

بحث میلانی و فراستی به اینجا ختم نشد و میلانی با بیان اینکه در فیلمش می‌خواست بگوید که دخترها و پسرها می‌توانند با یکدیگر دوستی کنند و همچنین مواظب روابط خود باشند، به دفاع از فیلمش پرداخت.

اما اوج این قسمت هفت در آنجا بود که میلانی در جواب انتقاد فراستی مبنی بر شعاری بودن دیالوگ‌های فیلمش این جمله را بر زبان آورد که: مگر می‌شود کسی در ایران بزرگ شود و عقده نداشته باشد، تمام ایرانی‌ها عقده‌ای‌اند.

وی همچنین در ادامه با بیان اینکه: اتفاقا تمام جوانانی که در خارج از کشر بزرگ می‌شوند، بسیار اصولگراتر از جوانان رشدیافته در داخل هستند، سیر سیاه‌نمایی‌های خود از ایران و ایرانی را به حد نهایت رساند.

این اولین‌بار است که در یک برنامه‌ی پربیننده‌ی تلویزیونی چنین توهین بزرگی به ملت ایران می‌شود و پاسخی هم دریافت نمی‌کند!

باید منتظر ماند و دید مسئولان صدا و سیما آیا در قبال این سیر منفی برنامه‌ی هفت واکنشی از خود نشان می‌دهند یا خیر، چرا که در چنین افتضاح بزرگی قطعا مسئولیت اصلی با کسانی است که چنین تریبونی را در اختیار امثال میلانی قرار می‌دهند تا هرچه دل‌شان می‌خواهد راجع به نظام سياسي ايران و مردم آن بگویند. سابقه‌ی میلانی بر هیچ‌کس پوشیده نیست. همه به تفکرات شدیدا فمنیستی وی که در تقابل شدید با مبانی اسلام و انقلاب است، واقف هستند. حال این سوال پیش می‌آید که فردی با معلومات جیرانی که قطعا هم میلانی و تفکراتش را کامل می‌شناسد و هم خط‌قرمزهای یک برنامه زنده را می‌داند، چرا باید وقت برنامه‌اش را در اختیار چنین شخصی قرار دهد که به راحتی و جلوی چشم میلیون‌ها بیننده به ملت ایران توهین کند. حتی اگر تفکرات فمنیستی میلانی را هم در نظر نگیریم آخرین ساخته‌ی وی در میان فیلم‌های روی پرده قطعا ضعیف‌ترین اثر از نظر فنی است و اصلا ارزش این را ندارد که وقت تنها برنامه‌ی نقد سینمایی کشور به بررسی چنین اثر ضعیفی تلف شود.

باید منتظر ماند و ديد كه سیر نزولی برنامه‌ی هفت تا کجا ادامه خواهد داشت؟
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها