به گزارش 598 به نقل از خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس لطفالله فروزنده معاون پارلمانی رئیسجمهور در اولین نشست تخصصی گروههای مطالعاتی مرکز تحقیقات اطلاعرسانی معاونت امور مجلس ریاستجمهوری با اشاره به آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی اظهارداشت: انقلاب اسلامی دستاوردهای بسیار عظیمی داشت.
معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریحکرد: فضای آزاد و شفاف کشور نیز نشان از وجود فضای گفتمانی در کشور است و اینکه مردم نقش اساسی در سرنوشت خود دارند.
وی بر همین اساس به آبادانی، محرومیتزدایی، فقر و توسعه عدالت، دانش و روحیه استکبارستیزی پس از انقلاب اسلامی اشاره کرد.
فروزنده به دستاوردهای بزرگی که در پایان جنگ تحمیلی حاصل شده اشاره و اضافهکرد: در انرژی هستهای، پزشکی و سایر بخشها نیز دستاوردهای بسیاری را شاهد بودهایم.
معاون پارلمانی رئیس جمهور با تأکید بر اینکه پیشرفت و عدالت الزاماتی دارد که علاوه بر توکل به خداوند نیاز به تولید علم دارد، افزود: این از شاخصهای اصولگرایی است که باید دنبال کنیم.
وی با تأکید بر اینکه ما اکنون در حوزه اداره حکومت و سیاستگذاری یک الگو هستیم، اظهارداشت: باید این موارد را در دانشگاهها به تبیین و بحث بگذاریم.
فروزنده با تأکید بر اینکه ملت ایران بر اساس مبانی دینی خود یک قانون اساسی را طراحی و ساختار حکومتی را تشکیل داده است، یادآور شد: علیرغم فشار استکبار نظام قرص و محکم جلو میرود و نشاط مردم را در 22 بهمن امسال و انتخابات سال آینده خواهیم دید.
معاون پارلمانی رئیسجمهور در ادامه سخنان خود به سند چشمانداز اشاره کرد و اظهارداشت: این سند چارچوب 20 سال آینده را مشخص کرده است؛ در این فرآیند مهم باید تولید علم داشته باشیم.
وی با بیان اینکه دولت مهمترین ظرفیت کارشناسی کشور را دارد، یادآورشد: بر این اساس احساس شد این ظرفیت کارشناسی یک جا جمع و با نگاه سیستمی اطلاعرسانی شود.
فروزنده اظهارداشت: آفتی که وجود دارد این است که در بحث مدیریت مجبور به سازماندهی هستیم که این خود یک چالش به وجود میآورد و برای رفع آن باید نگاه سیستمی و هماهنگی باشد.
معاون پارلمانی رئیسجمهور بر همین اساس به ایجاد مرکز تحقیقات و اطلاعرسانی در معاونت پارلمانی ریاستجمهوری اشاره کرد و اظهارداشت: این مرکز ایجاد شد تا اولا یک بانک اطلاعاتی درست شود و در کمیسیونهای دولت و مجلس یک پکیج مرتب داشته باشیم؛ همچنین تناسبی بین سه رکن تصمیم گیری یعنی نمایندگان، عوامل اجرایی و نخبگان دانشگاهی و حوزوی ایجاد کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر این مثلث در کشور شکل بگیرد در قانونگذاری و اجرای آن موافق خواهیم بود.