بولتن نيوز: او درباره شايعات مکرري که درباره کانديداتوري آيتالله هاشمي رفسنجاني در انتخابات رياست جمهوري 92 مطرح شده است ميگويد:در شرايطي هستيم که قطعاً ديگر سکوت جائز نيست. به شرايط مهم انتخاب مردم وارد ميشويم و همه بايد نقش روشنگري خود را بازي کنند. ايشان قطعاً قصد ندارند که از مشکلات و بنبستهاي پيش آمده به هر دليل براي کشور کلاهي براي خود بدوزند. از طرف ديگر هم نميتوانند منفعل باشند، کاري هم نکنند. در نتيجه به نظر سعي ميکنند که جريانهاي دوستدار نظام را به هم نزديک کنند تا مسئولين و دلسوزان کاري کشور بتوانند ابراز وجود و عقيده کنند و کشور را از بنبستهاي ايجاد شده در زمينههاي مختلف نجات دهند.
محسن هاشمي در واکنش به شايعاتي که همواره از سوي برخي گروهها درباره ميزان دارايي خانواده آيتالله هاشمي رفسنجاني مطرح بوده گفت: هاشمي رفسنجاني و خانوادهاش نسبت به ديگران و بيشتر از همه در طول 20 سال گذشته زير ذرهبين مردم و چشمهاي نظارتي در کشور بوده و هستند. ايشان در سالهاي پيش از انقلاب با اعتقاد به اينکه انقلاب احتياج به پايگاه اقتصادي هم دارد در کنار فعاليت جدي اجتماعي که منجر به زندان، شکنجه و... نيز ميشد و با بيش 7 بار دستگيري و بيش از 5 سال زندان، فعاليتهاي اقتصادي هوشمندانهاي را نيز دنبال ميکردند که منجر به قدرت مالي قابل مطرحي در قبل از انقلاب شد. ولي جالب است که بدانيد که از اين قدرت مالي حتي فقط در حد 20درصد هم در جهت معاش خانواده استفاده نکردهاند. و همگي را در جهت نيازهاي اجتماعي و اقتصادي جامعه و مردم و انقلاب خرج کردهاند.
محسن هاشمي افزود: يکي از داراييهاي معروف هاشمي رفسنجاني مربوط به قبل از انقلاب بيش از 200 قطعه زمين در قم در سالاريه بوده است که آقاي شجوني گهگاه از آن نيز در مصاحبهها ياد ميکنند. از آن قطعات فقط کمتر از 10 قطعه مانده که آن هم به نام ايشان نيست و در اختيار خانواده ايشان يعني ماهاست. لذا ملاحظه مينمائيد که حدود 160 قطعه از آن در جهت اهداف اجتماعي، سياسي و اقتصادي انقلاب هزينه شده است و باقيمانده در جهت معاش خانواده و فرزندان استفاده شده است اگر دارايي و امکاناتي در اختيار ما به عنوان خانواده است از اين املاک يا تبديل به احسن شده اين املاک قبل از انقلاب است. بنابراين ملاحظه ميفرمائيد که حجم و رقم دارايي ايشان تا چه حدي بيش از 75درصد کم شده است. وي اضافه کرد:يا ايشان در کرج و در تهران خيابان گرگان سابق نزديک ميدان ثرياي سابق صاحب 50درصد پاساژي و آپارتمانهاي بودند که ديگر از آنها خبري نيست.
پسر رئيس مجمع تشخيص در ادامه گفت: يا دوستان و همکاران و همفکران قديمي ايشان ميدانند. قبل از انقلاب در هلجرد کرج ايشان به همراه همفکران مبارزه خود نسبت به خريد چندين ميليون متر مربع زمين اقدام نمودند. هم اکنون از آن زمينها به اندازه چند صد متر بيشتر براي باقيمانده است. نزديک به 95درصد آن زمينها به تشکيلات سالمندان کهريزک بهشت معصومه کرج واگذار شده است. در نتيجه براي ايشان دارايي نمانده است. صحبت از کم شدن نيست بلکه براي ايشان هيچ دارايي باقي نمانده است. فقط همان زمين کشاورزي پسته در بهرمان و نوق است که آن هم ارث پدري است و مهر حاج خانم است و هم اکنون توسط من مديريت ميشود و از آن درآمد زندگي ايشان و خانواده را ميچرخاند.