به گزراش 598 به نقل از بی باک، در تاریکی های عصر نوین امروز که همه چیز بوی خشونت، مرگ ، بی عدالتی و بی مهری می دهد حضرت محمد (ص) و سلاله ایشان روشنایی بخش راه اند،در زمانی که همه در جهل عمیق خود فرو رفته بودند این پیامبر ختمی مرتبت بود که نوری شد در زمان جاهلیت ، می دانم هرچه از این فضائل بگوییم و بگویند کم است ولی نمی دانم چه شد که اینها نایاب شدند و اگر مطلبی بخواهیم از آنها بدانیم باید سری به کتابها بزنیم چون منبع دیگری نیست.
این غول رسانه ای که همه جا و همه چیز را تسخیر کرده است چرا در این مقوله کمرنگ بوده ، رسانه های کشور ما کجای کارند؟ حرف آنها از پیامبر مسلمین که داعیه دار اسلام هستند چیست؟ یعنی رابطه ی یک دختر و پسر که انتهای وفاداریشان این است که وقتی از هم جدا می شوند مسالمت آمیز باشد از سیره و روش پیامبرمان بالاتر است .
در هفته وحدت و نزدیکی میلاد پیامبر
اعظم (ص) هستیم، چند فیلم در این مورد ساخته شده است همه فیلمهای مناسبتی ما شده
اند چند فیلم سطح پائین در ماه رمضان و محرم این است جایگاه اسلام و رسول آن؟
معاندین دین اسلام برای لکه دار کردن آن از هیچ سرمایه ای دریغ نمی کنند، ولی مسئولان فرهنگی و سیاستمداران ما برای صرفه جویی در بودجه و سرمایه از شناسایی زوایای مختلف زندگی و شخصیت پیامبر عزیزمان خرج می کنند و در عوض فیلمی مانند خانواده محترم از بودجه بیت المال تهیه می شود که مایه ی سرشکستگی برای ملت ایران و مسئولین بود.
تنها فیلم زندگی حضرت محمد(ص) توسط
مصطفی عقاد با نام "محمد رسول الله" ساخته شده است که البته خبرها حاکی
از آن است که مجید مجیدی کارگردان سینمای کشورمان در صدد شکستن طلسم 35 ساله تنها
فیلم پیامبر است تا بتواند فتح بابی باشد برای کارهای روز افزون و بهتر در مورد
زوایای پنهان و ناشناخته شخصیت این مرد آسمانی .
خسر و دهقان در گفتگویی اختصاصی با بی باک بیان کرد: فیلم در این زمینه خیلی کم داریم و باید فکر کنم که تا یک فیلم پیدا شود که به این مقوله ها ربط داشته باشد .
دهقان اظهار داشت: اصولا ما راههای آسان را برای فیلم سازی و بهره وری پیش میگیریم . باید جستجو، هزینه و مشورت کرد و روی موضوعات مناسب من جمله این قضیه کار شود. در سینمای ما یک نوع فست فوت خوری وجود دارد و دنبال قصه و کار درست و سخت نمی رویم و این از تنبلی و راحت طلبی ما نشات می گیرد .
وی از دلایل دیگر وضعیت اسفبار سینمای کشورمان در زمینه کارهای ارزشی، امید نداشتن به برگشت پول، نداشتن سرمایه لازم، قدرت ریسک نداشتن و ترس را عنوان کرد.