کد خبر: ۱۰۳۴۳۲
زمان انتشار: ۱۸:۰۱     ۰۹ دی ۱۳۹۱
کسانی پول‌هایی خرج می‌کنند اما سرمایه‌های آنان به هدر می‌رود و سبب حسرت آنان می‌شود، مردم از جیب خود برای ارزش‌های اسلامی خرج می‌کنند و خداوند در روز 9 دی الفت و انسی در میان مردم برقرار کرد تا دشمن دیگر به فکر این فتنه‌گری‌ها نیفتد.
علی رغم همه تخریب هایی که علیه علامه مصباح یزدی در ماهها و سالهای اخیر صورت گرفت؛ امروز طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم با حضور پرشور خود در مدرسه فیضه ضمن بیعت با آرمانها انقلاب، پاسخ دندان شکنی به بداخلاقان و هتاکان دادند. علامه مصباح یزدی نیز در این اجتماع با سخنانی صریح اظهار داشت: کسانی پول‌هایی خرج می‌کنند اما سرمایه‌های آنان به هدر می‌رود و سبب حسرت آنان می‌شود، مردم از جیب خود برای ارزش‌های اسلامی خرج می‌کنند و خداوند در روز 9 دی الفت و انسی در میان مردم برقرار کرد تا دشمن دیگر به فکر این فتنه‌گری‌ها نیفتد. وی همچنین با انتقاد از عملکرد برخی متوهمان اظهار داشت: کسانی گمان نکنند که می‌توانند در کنار ولایت و به جای او محبوبیتی در میان مردم بیابند، یکی از دلایل این حماسه عشق به رهبری بود.

به گزارش سرویس ایثار و مقاومت بی باک، علامه محمدتقی مصباح یزدی، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری‌ پیش از ظهر شنبه 9 دی‌ماه در تجمع بزرگ عاشوراییان بصیرت و میثاق با ولایت که با حضور حضرت آیت الله نوری همدانی، علما، شخصیت های حوزوی و دیگر اقشار مردمی در مدرسه علمیه فیضیه قم برگزار شد، گفت: بعد از انقلاب دشمن از راه‌های مختلفی سعی کرد این انقلاب را از کار بیندازد و انقلاب را به اضمحلال و نابودی بکشاند و برای دستیابی به این هدف همه راه‌هایی که ممکن بود را امتحان کرد.
وی افزود: آنها نقشه عمیقی به مدت 10 سال طراحی و آن را در سال 88 در کشور اجرا کردند، اسناد و مدارکی وجود دارد که این نقشه‌ها از سال‌ها قبل از سوی آمریکا و ایادی آن طراحی شده بود.

به گزارش رسا، رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: از روزی که ما با بعضی از مسؤولان تماس گرفتیم و دانستیم که آنان تمایل به رابطه با آمریکا دارند،‌ از آن روز نقشه‌هایی را طراحی کردند،‌ اجرای این نقشه مراحل مختلفی را داشت که در نهایت در سال 88 اجرا شد.
وی با بیان این که در ابتدا مردم از ماهیت این فتنه آگاه نبودند، ادامه داد: پس از شرکت افراد هتاک که جسارت‌های فراوانی به مقدسات دین کردند،‌عموم مردم متوجه شدند که این حرکت امری اتفاقی نبوده و براندازی اسلام و نظام را هدف گرفته است.
4 گروه آسیب‌رسان به اسلام و انقلاب
علامه مصباح یزدی اظهار داشت: با مقایسه حوادث بعد از انقلاب با صدر اسلام بسیاری از مشکلات و پیچیدگی‌ها را می‌توانیم حل کنیم، در صدر اسلام حوادث عبرت‌آموزی اتفاق افتاد که همه آنها برای امروز ما می‌تواند درس عبرت باشد.

وی خاطرنشان کرد: گروه‌های مختلفی با پیامبر(ص) به مخالفت برخاستند،‌ نخستین گروه کفار و مشرکان بودند که از هیچ تلاش برای خاموش کردن اسلام فروگذار نکردند؛ گروه دیگری در ظاهر با مسلمانان همراهی می‌کردند و در انجام مناسک با پیامبر(ص) و مسلمانان مشارکت داشتند اما در دل ایمانی به اسلام و عقاید اسلام نداشتند، این منافقان به دنبال تأمین منافع مادی خود بودند.
وی گفت: در میان کسانی که واقعا اسلام را پذیرفته بودند و اعتقاد به وحی و نبوت داشتند و نماز را از روی انجام وظیفه شرعی می‌خواندند، اما در انجام برخی از تکالیف دشوار و سرنوشت‌ساز مانند جهاد کوتاه می‌آمدند و بهانه می‌آوردند، زیرا می‌دیدند جانشان در خطر است.



علامه مصباح یزدی با اشاره به این‌که گروه سوم نه درباره حقایق دین تحقیق کرده بودند و نه در برابر عمل به وظایف شرعی پایبندی و استقامت داشتند، تصریح کرد: آنان ایمان کمرنگی داشتند، چنین افرادی در مواقع حساس بی‌تفاوت می‌شدند و به دنبال منافع خود می‌رفتند؛ آنان انتظار داشتند با پیروزی اسلام بهره‌ای از غنایم نصیب شان شود و زندگی خوبی در سایه اسلام داشته باشند.
رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) ادامه داد: گروه دیگری نیز بودند که ایمان داشتند و در جهاد هم شرکت می‌کردند اما مردمی ساده و بدون عمق معرفتی بودند، به وظایف خود عمل می‌کردند اما عمیق نبودند و به تعبیر رهبر معظم انقلاب بصیرت نداشتند.
سطحی‌نگری همیشه به دین ضربه زده است
وی بخش عظیمی از گمراهی‌ها این گروه را ناشی از بی‌بصیرتی دانست و گفت: کفار و منافقان شکست خورده بودند، اما دشمنان به این گروه ساده‌دل امید بسته بودند تا بتوانند به اسلام ضربه بزنند.

علامه مصباح یزدی اظهار داشت: تعداد این گروه ساده‌دل کم نبودند، اگر تاریخ صدر اسلام و حوادث انقلاب را مرور کنیم می‌بینیم که غالب آسیب‌ها بر اثر همین سطحی‌نگری بوده است، کسانی که مسائل را درک نکرده و در زمین دشمن بازی می‌کردند.
وی بیان کرد: در اوایل پیروزی انقلاب کسانی که انقلابی نامیده می‌شدند و با حضرت امام(ره) از پاریس به ایران آمده بودند،‌ زمانی که متوجه شدند حرکت انقلاب به سمتی نیست که هواهای نفسانی آنان ایجاب می‌کند با دشمنان ارتباط یافتند و طرح نابودی انقلاب را با طرح‌هایی همچون انفجار بیت امام(ره) ریختند.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: کسانی هم سال‌‌ها شکنجه دیده بودند و برای انقلاب زحمت کشیدند اما تحت تأثیر تبلیغات مسیر را عوضی تشخیص دادند و ناگاه دیدند که در جهت نفع دشمنان عمل می‌کنند.


وی با بیان این‌که بعد از رحلت امام(ره) مهم‌ترین طرح‌ دشمن ماجرای 18 تیر بود که بسیاری از مسؤولان کشور در آن دست داشتند، افزود: در این واقعه نیز تنها بسیجیان و افراد دلباخته انقلاب بودند که نقشه آنان را خنثی کردند.
علامه مصباح یزدی گفت: بعد از شکست در 18 تیر همه تلاش و تجربه‌های خود را به کار گرفتند تا کاری کنند که ریشه اسلام را بزند و دیگر اثری از انقلاب و ارزش‌ها باقی نماند، آنان تصمیم گرفته بودند از هر بودجه‌ای استفاده کنند تا همه را در روز موعود به میدان بکشانند.
عامل موفقیت در 9 دی بصیرت فطری مردم بود
وی بیان کرد: ماجرای انتخابات و فتنه 88 پیش آمد، برخی از سیاستمداران آمریکا تصریح می‌کنند که از 20 سال پیش زمینه این حوادث چیده شده بود، این حوادث از قبل برنامه‌ریزی شده بود اما هنوز برخی می‌گویند که فتنه 88 اتفاقی و بدون برنامه‌ریزی بوده است.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این‌که کسانی در کشور که متمایل به مذاکره با آمریکا بودند زمینه‌ساز این فتنه شدند و به این ترتیب فتنه 88 اتفاق افتاد، اضافه کرد:‌ آنچه باعث شکست این نقشه‌های شیطانی شد همان بینش پاک و زلال مردم از اسلام و انقلاب بود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد:‌ در روز 9 دی حرکت خودجوشی در کشور انجام گرفت که با هیچ حرکت دیگری جز روز ورود امام(ره) و روز رحلت امام(ره) مقایسه‌شدنی نیست،‌ مردم در 9 دی گفتند ما همان کسانی هستیم که برای عشق به امام دقیقه‌شماری می‌کردیم و حاضر بودیم جان‌های خود را در این راه بدهیم.
علامه مصباح یزدی اظهار داشت: این حرکت چشم دشمنان را کور کرد و نقشه‌های آینده آنان را نیز نقش بر آب کرد، خواستند بگویند که ما با رهبر معظم انقلاب که ویژگی‌های امام(ره) را داراست تا پای جان هستیم، سه روز ورود امام(ره)،‌ رحلت امام(ره) و 9 دی در تاریخ انقلاب ماندگار است.
وی با اشاره به این‌که گرایش‌های سیاسی مختلف در این سه روز یکپارچه و یک‌صدا وحدت و قدرت ملت و مؤمن را به رخ دیگران کشیدند، گفت: عامل موفقیت در 9 دی بصیرت فطری مردم است.
رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) ابراز کرد: مردم تخصص‌های سیاسی ویژه‌ را ندارند اما خاصیت فطرت پاک این است که در برابر حقایق پذیرش دارند و به آن عمل می‌کنند،‌ وفاداری مردم به ارزش‌های اسلامی که از صفای نفس و نورانیت دل سرچشمه گرفته است و با هدایت رهبری فرزانه گره خورده است عامل موفقیت نظام و زمینه‌ساز ظهور امام زمان(عج) است.
کفر، نفاق، ضعف ایمان و جلب منافع در فتنه 88 نمایان بود
وی تأکید کرد: کفر،‌ نفاق، ضعف ایمان و جلب منافع در فتنه 88 وجود داشت، کافرانی از خارج این حرکت را هدایت و پشتیبانی می‌کردند که از آنان جز دشمنی و تفرقه‌افکنی چیزی انتظار نمی‌رود.

علامه مصباح یزدی ادامه داد: گروه دیگری که از ابتدا به اساس و ارزش‌های انقلاب ایمان نداشتند و برای حفظ منافع تظاهر به انقلابی‌گری می‌کردند،‌ آنان منتظر فرصتی بودند که روزی بیاید که بتواننند خواسته‌های خود را عریان مطرح کنند و بساط نظام را در هم بپیچند.
وی اضافه کرد: گروه سومی هم ضعیف‌الایمان بودند،‌ می‌خواستند که نظام باقی بماند اما به شرط حفظ منافع شان،‌ می‌خواستند شاهرگ‌های اقتصاد را به دست بگیرند و حاضر نبودند همه ارزش‌ها و حقایق اسلام رعایت شود.

نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که گروه دیگری مردم ساده‌ای بودند که اسلام و انقلاب را پذیرفته بودند اما تحت تأثیر تبلیغات فریب خوردند و سیاست‌های نظام اسلامی را ناسازگار با پیشرفت‌ها می‌دانستند، تصریح کرد: آنان به این مطلب‌ها در سخنرانی‌ها و مقاله‌هایشان در زیر عنوان سکولاریسم اشاره می‌کردند.
وی افزود: دست‌پروده‌های امام و مؤمنان عالم را از نگاه دیگری می‌نگریستند،‌ آنان باور کرده بودند که نظام الهی در جهان حاکم است و می‌تواند نقشه‌ها را تغییر دهد که در قرآن به آن نیز اشاره شده و امام(ره) آن را تصریح کرده است.

علامه مصباح یزدی خاطرنشان کرد: مؤمنان معتقد هستند که خداوند به غیر از عوامل مادی،‌ قدرتی دیگر وجود دارد که مؤمنان را یاری می‌کند: «و أیدهم بجنود لم تروها»، بارها در قرآن آمده است که اگر صبر و استقامت داشته باشید خداوند عنایات خود را شامل حال مؤمنان می‌کند و از قواعد مادی جهان خارج می‌شوید.
پایمردی در برابر دشمن و رعایت تقوا عامل موفقیت کشور
وی گفت: صحنه‌های انقلاب و جنگ تحمیلی شاهدی بر این ایمان و اعتقاد مردم ایران است، خداوند به مؤمنین کمک می‌کند «فإن یخدعوک فإن حسبک‌ الله هو الذی أیدک بنصره و بالمؤمنین»،
رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) هدایت دل‌ها را به دست خدا خواند و خاطرنشان کرد: کسانی پول‌هایی خرج می‌کنند اما سرمایه‌های آنان به هدر می‌رود و سبب حسرت آنان می‌شود، مردم از جیب خود برای ارزش‌های اسلامی خرج می‌کنند و خداوند در روز 9 دی الفت و انسی در میان مردم برقرار کرد تا دشمن دیگر به فکر این فتنه‌گری‌ها نیفتد.
وی گفت: عامل حرکت 9 دی احساس ضربه‌خوردن به دین و اسلام از سوی مردم بود، تفاوت جریان 9 دی و 18 تیر در این بود که در 18 تیر توهین به مقدسات و امام حسین(ع) مطرح نبود، حماقت آنان سبب شد که به مقدسات توهین کنند.
علامه مصباح یزدی ادامه داد: این احساس و غیرت دینی را باید همیشه زنده نگه داریم،‌ امام می‌فرمود که محرم و صفر است که اسلام را زنده نگاه داشته است، این الفتی که میان مؤمنان برقرار شده را باید حفظ کرد تا با وحدت و مهربانی در برابر دشمن دست یگانه‌ای بر دهان یاوه‌گویان باشد.
وی با بیان این‌که شعار مردم در 9 دی در تمام کشور حمایت از ولایت و رهبری بود، گفت: کسانی گمان نکنند که می‌توانند در کنار ولایت و به جای او محبوبیتی در میان مردم بیابند، یکی از دلایل این حماسه عشق به رهبری بود.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: عامل تحقق وعده‌های الهی صبر و استقامت است، باید بدانیم که هر چه قدر بیشتر به ارزش‌ها پایبند باشیم و در برابر دشمن پایمردی و در زندگی فردی و اجتماعی رعایت تقوا کنیم موفقیت‌های بیشتری کسب خواهیم کرد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها