زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۱۰۲۵۱۶
زمان انتشار: ۱۲:۵۸     ۰۵ دی ۱۳۹۱
مسیحیان سوری با حضور در کلیساها برای برقراری صلح و آرامش در این کشور دعا کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه راشاتودی، همزمان با فرارسیدن سال نوی میلادی، شهروندان مسیحی در سوریه با حضور در کلیسا، برای برقراری صلح و آرامش در این کشور دعا کردند.

بنا بر این گزارش، اسقف جوزف العبسی در جمع مسیحیان کلیسای جامع ملکیته در شهر دمشق، از خدا خواست تا سوریه و رهبرش را حفظ کند و صلح و آرامش در این کشور برقرار شود.

این گزارش افزود: بسیاری از مراسم که قرار بود در ساعات بامدادی برگزار شود، به دلیل مسائل امنیتی در ساعت 6 بعدالظهر انجام شد.

بیش از یک میلیون و 800 هزار مسیحی در سوریه سکونت دارند که اغلب آنها به دلیل نگرانی از قدرت‌یافتن گروه‌های تندرو و تروریست‌ها در این کشور، از نظام بشار اسد حمایت می‌کنند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام