به گزارش 598 به نقل از بولتن نيوز، در اين ميان آن چيزي كه بيش از همه در كنار اظهارنظرهاي عجولانهي خانوادهي آقاي هاشمي مورد نظر است، واكنشهاي جريان موسوم به اصلاحطلبان و اپوزيسيون داخلي و خارجي است. اين جريانها از طرفي به شدت به نيكآهنگ كوثر حمله كرده و انواع و اقسام توهينها را نصيب او كردند و از طرفي ديگر سعي در تطهير چهرهي مهدي هاشمي داشتند.
بر اين اساس، روزنامهي آرمان، تريبون دائمي خانوادهي آقاي هاشمي در مصاحبهي با محسن هاشمي عنوان كرد: "من بهعنوان برادر بزرگ مهدی میگویم که او علاقه زیادی به نظام و کشورش دارد بنابراین نوار ساخته شده و مشکوک است و سازندگان این نوار، احتمالاً صداهای پراکنده از مهدی داشتند و در بخشی قسمتها هم به تقلید صدای مهدی پرداختهاند و در نهایت معجونی را به عنوان صدای ضبط شده مهدی تحویل این سایتها دادهاند".
سایت سیاستنامه نيز ديروز گزارش داد که آیتالله هاشمی رفسنجانی "هنوز موضع رسمی درباره این فایل صوتی نگرفته است اما در جمع خانوادگی نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و آن را ساختگی خوانده است".اين سايت در ادامه نوشت: "هاشمی رفسنجانی با اظهار ناراحتی نسبت به مضمون سخنان این فایل و مطالب توهینآمیزش گفته که بعید است مهدی این حرفها را زده باشد و فکر میکنم صدای منتشر شده تقلید صدای فتنهانگیزان باشد".
در همين حال يكي از افراد نزديك به خاندان آقاي هاشمي و مدير يكي از سايتهاي اپوزيسيون نيز با فرافكني موضوع، مدعي شد كه اصلا نيگآهنگ كوثر، با نيروهاي اطلاعاتي ايران در ارتباط بوده است! اين شخص مدعي شد كه مهدي هاشمي پيش از آمدن در تماسي تلفني به پدرخود گفته بود كه نيك آهنگ با يكي از مراكز خاص برادران در داخل كشور ارتباط دارد و مبالغ سنگيني هم به عنوان دستمزد اين گونه اقدامات دريافت مي كند!!!
روزنامه اصلاحطلب اعتماد نيز كه روابط نزديكي با جريان هاشمي دارد، در شمارهي امروز خود بهطور مبسوط به اين ماجرا پرداخت و سعي كرد تا با ايجاد حواشي جديد، افكار عمومي را از اصل ماجرا دور سازد. اين روزنامه در مطلبي كه توسط يك وكيل حقوقي نوشته شده، بيان كرد:
"با توجه به قوانين موجود ايران و رويه قضايي حاكم صداي ضبط شده از يك شخص اعم از اينكه اين صدا را منتسب به شخص متهم يا به شخص شاكي يا به شخص شاهد و گواه بدانيم هيچ گاه دليل محسوب نمي شود بلكه برخي قضات و حقوقدانان نوار ضبط شده از شخص مرتبط در يك پرونده كيفري را صرفا يك اماره و قرينه براي اثبات بزه يا تبرئه متهم مي دانند و اين نوار ضبط شده و صدا مستقلابراي انتساب يا عدم انتساب يك جرم به شخص كافي باشد. اگر به جز اين نوار ضبط شده ادله محكمه پسند يا به عبارتي بينه شرعي وقانوني براي انتساب يك بزه به شخص وجود داشته باشد اين نوار ضبط شده نيز مي تواند در كنار آن دلايل محكمه پسند به عنوان ياور آن دليل به قاضي كمك كند. از سوي ديگر اگرصداي منتسب به شخص، مورد انكار و تكذيب قرار گيرد و نتوان پس از انكار نامبرده با دلايل ديگر انتساب و تعلق آن را به وي ثابت كرد صداي ضبط شده از درجه اعتبار حتي با عنوان اماره و قرينه نيز ساقط مي شود."
البته اين روزنامه براي آنكه حاشيهي امني براي مهدي هاشمي ايجاد كند، به ماجراي «نوار شهيد آيت» نيز استناد كرد! اين روزنامه نوشت:
"نوار آيت متن نسخه پياده شده نواري مربوط به سخنراني آيت در يك جمع خصوصي بود كه در آن از برنامه يي عليه بني صدر خبر مي داد و روزنامه انقلاب اسلامي آن را با عنوان سند توطئه آيت عليه دولت منتشر كرده بود.
آيت در اين سخنان گفته بود: «برنامه يي براي بني صدر داريم كه باباي بني صدر هم نمي تواند مقاومت كند.» روزنامه انقلاب اسلامي با افشاي محتواي اين نوار مدعي تلاش حسن آيت براي كودتا عليه ابوالحسن بني صدر شد.
حسن آيت متن چاپ شده از نوار سخنانش را تحريف شده خواند اما ابوالحسن بني صدر، رييس جمهوري وقت و مدير روزنامه انقلاب اسلامي تاكيد كرد: آنچه در روزنامه انقلاب اسلامي چاپ شده متن كامل نوار است.
پس از آنكه نوار فوق از سوي بني صدر در اختيار حزب جمهوري اسلامي قرار گرفت مشخص شد كه متن منتشر شده اظهارات آيت، متن كامل اظهارات او نبوده است."
در مجموع، به نظر ميرسد انتشار اين مكالمهي محرمانه در چنين شرايطي، ضربهي سختي بر بدنهي اپوزيسيون داخلي و خارجي زده است. اين در حالي است كه انتشاردهندگان اين مكالمه مدعي هستند كه تعداد بيشتري از مكالمههاي محرمانهي مهدي هاشمي را در اختيار دارند. مكالمههايي كه بدون شك، انتشار آنها ميتواند ابعاد جديدي از پشت پردهي اتفاقات فتنهي 88 را معلوم سازد