لَقَدْ جَاءَكُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُمْ بِالْمُؤْمِنِينَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ * * * قطعا براى شما پيامبرى از خودتان آمد كه بر او دشوار است‏ شما در رنج بيفتيد به [هدايت] شما حريص و نسبت به مؤمنان دلسوز مهربان است. * * * رسولى خود از سوى يكتا خدا / فرستاده آمد ز جنس شما

  •  
      
کد خبر: ۹۸۸۸۳
زمان انتشار: ۲۱:۳۰     ۲۰ آذر ۱۳۹۱
به گزارش خبرگزاری فارس، یک روزنامه محلی شمال کشور طی مطلبی اهانت آمیز ضمن تجلیل از یک خواننده فراری که همزمان با انقلاب اسلامی از ایران گریخته است، جملات اهانت آمیزی علیه امام راحل (ره) منتشر کرد.
 
این روزنامه از این خواننده به عنوان یکی از مشاهیر شمال کشور تقدیر کرده و در همین راستا سخنان و اقدامات اهانت آمیز وی علیه حضرت امام(ره) را منتشر کرده است.
 
مسعود بهنود از اصلاح‌طلبان فراری و حامی فتنه که از کارشناسان شبکه دولتی بی‌بی‌سی فارسی است در برنامه‌‌ای که در این شبکه با عنوان بررسی رسانه‌های ایران پخش می‌شود، بارها از این روزنامه محلی! تجلیل کرده است.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام