کد خبر: ۹۷۴۹۹
زمان انتشار: ۱۹:۱۷     ۱۴ آذر ۱۳۹۱
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: اولین واکنش خارجی به سخنان خوئینی‌ها این بود که اردشیر امیر ارجمند عضو سیا و همه کاره انتخابات موسوی از سخنان موسوی‌خوئینی‌ها استقبال کرد.

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران این حزب اظهارداشت: آمریکا و رژیم صهیونیستی پس از شکست جنگ 8 روزه در غزه به فکر گفت‌وگو با تهران افتادند، آنها خوب می‌دانند که ترفند چماق و هویج برای برقراری گفت‌وگو یک ترفند پوسیده و نخ‌نما است؛ آنها باید دست از تهدید و تحریم بردارند شاید فضا برای گفت‌وگو آماده شود.

دبیرکل حزب مؤتلفه تصریح کرد: آمریکائی‌ها هیچ دلیلی برای این حجم از خصومت علیه ملت ایران ندارند؛ آنها روزی از این کار پشیمان خواهند شد که دیگر سودی برای آنها ندارد، پیشنهاد گفت‌وگو، آن هم در آستانه 16 آذر روز اعلام خشم جوانان ایران علیه آمریکا واقعا مضحک است.

وی با تجلیل از نقش بسیج در صیانت از انقلاب یادآورشد: تا ملت 75 میلیونی بسیجی در ایران هستند اجازه نمی‌دهند آمریکا در ایران و منطقه نفس راحت بکشد؛ آمریکا و رژیم صهیونیستی ضرب شست ملت را در جنگ 8 روز غزه دیده‌اند، چگونه است که به ادامه فشارها و تهدیدها در کنار پیشنهاد مذاکره اصرار دارد.

حبیبی با اشاره به هفته بسیج و تجلیل از اظهارات رئیس‌جمهوری در خصوص ویژگی‌های امروز بسیج افزود: رئیس‌جمهوری هفته گذشته در تجلیل از بسیج می‌گوید «امروز بسیجی داریم که در مسیر توحید، عدالت و اسلام گام بر می‌دارد» اما متاسفانه معاون سیاسی نهاد ریاست جمهوری در روز بعد طی مقاله‌ای در روزنامه ایران، بسیج را متهم به انتشار میلیون‌ها دروغ و تهمت علیه رئیس‌جمهور و همکاران او می‌کند.

دبیرکل حزب مؤتلفه افزود: همچنین رئیس‌جمهور از باب شکر به درگاه الهی می‌گوید « خدا را شکر می‌کنم که امروز به تعداد ملت ایران بسیجی داریم امروز بسیج چلچراغی برای رهایی و آزادگی همه ملت‌هاست» اما روزنامه ایران ارگان دولت در صفحه اول خود با یادداشتی تحت عنوان بسیحی یعنی چه کسی؟ کل سازمان بسیج را متهم به سند سازی آشکار و پنهان و جعل اخبار و پرونده‌سازی علیه رئیس‌جمهوری و یاران او می‌کند.

وی تاکید کرد: بالأخره مردم باید آن تجلیل از بسیج و بسیجیان را از قول رئیس جمهوری بپذیرند یا اهانت‌ها و نشر اکاذیب علیه بسیج توسط معاون سیاسی نهاد ریاست جمهوری را؟ امیدوارم آقای احمدی‌نژاد در این خصوص تذکرات لازم را به روزنامه ایران ارگان دولت بدهند.

حبیبی همچنین در مورد انتصابات اخیر رئیس‌جمهوری گفت: رئیس جمهوری وفق اصول قانون اساسی به ویژه اصول 127-124-126 و .... افرادی را در هر حوزه‌ای منصوب کند اما آنچه مورد گلایه ما از وی است آنکه انتصاب فردی که مقام معظم رهبری فرمودند بر خلاف مصلحت دولت و شخص شما و موجب اختلاف و سرخوردگی علاقمندان شماست را معقول نمی‌دانیم.

دبیرکل حزب مؤتلفه ادامه داد: آنچه وی درباره این فرد آورده اوصافی است که مخصوص اولیای خاص خداست، یا برکناری وزیر ارتباطات و فن‌آوری در حالیکه فقط چند ماه به پایان این دوره از ریاست جمهوری باقی است چه معنا دارد؟

وی همچنین در مورد اظهارات رئیس‌جمهوری در همایش ملی قوه مجریه در حقوق قانون اساسی جمهوری اسلامی در خصوص قانون انتخابات و حیطه اختیارات رئیس‌جمهور نیز گفت: در خصوص اصلاح قانون انتخابات ما معتقدیم خوب بود مجلس منتظر می‌ماند تا سیاست‌های کلی از سوی مقام معظم رهبری در این مورد ابلاغ می‌شد.

حبیبی بر همین اساس اظهارداشت: نقدهایی به این طرح وارد است که مطمئن هستیم نمایندگان در موقع تصویب نهایی در آن دقت می‌کنند اگر هم مشکلی داشت قطعاً شورای نگهبان همانطور که رئیس‌جمهور گفته اعلام نظر می‌کند بنابراین مشکلی در این مورد نیست مهم لحن نقد طرح از سوی موافقان و مخالفان است که باید دوستانه باشد.

دبیرکل حزب موتلفه در مورد اختیارات رئیس‌جمهور درمورد اجرای قانون اساسی تاکید کرد: اگر چه در مورد اختیارات رئیس‌جمهوری در اجرای قانون اساسی در حوزه تقنین و قضا حرف بسیار است؛ اما در مورد اختیارات رئیس‌جمهور در مورد اجرای قانون اساسی در حوزه قوه مجریه تردیدی نیست.

وی افزود: چرا رئیس‌جمهور در مورد اصول فراموش شده قانون اساسی در حوزه قوه مجریه سخنی نمی گوید؟ مثلا چرا نمی‌گوید اصل هشتم و اصل 45 قانون اساسی همچنان باید بلا اجرا بماند این سوال مهم که در این همایش به آن پاسخی ندادند.

حبیبی با بیان اینکه اگر دولت در خصوص اجرای برخی اصول قانون اساسی ابهامی دارد طبق قانون اساسی از شورای نگهبان تفسیر آن اصول را تقاضا نماید، تصریح‌کرد: قانون اساسی جلوی هر گونه بهانه‌جویی را گرفته است، بنابراین نیازی به برگزاری همایش در شرایطی که دولت عزم صرفه جویی در هزینه‌ها را دارد، نیست.

دبیرکل حزب مؤتلفه در بخش دیگری از سخنان خود در مورد تحولات مصر اظهار داشت: اینکه آقای مرسی اراده کرده است قوانین در این کشور مطابق قانون اساسی جدید بر مبنای احکام اسلام باشد یک گام به جلو برای اسلامی کردن نظام جدید در مصر است و ما از آن استقبال می‌کنیم و آن‌ را سندی برای بیداری اسلامی در منطقه می‌دانیم.

وی ادامه داد: منطق احزاب و گروه‌ها با آقای مرسی به بهانه اینکه وی می‌خواهد دیکتاتوری ایجاد کند مسموع نیست؛ این حق ملت مصر است که قوانین در این کشور مغایرتی با احکام اسلام نداشته باشد؛ امیدوارم در همه پرسی قانون اساسی ملت مصر به این رویکرد رای مثبت دهند و مخالفین هم دست از مخالفت بردارند .

حبیبی در پایان در خصوص اظهارات آقای خویینی‌ها گفت: به اندازه کافی در داخل و خارج موضع‌گیری وی بازتاب داشت؛ اولین واکنش خارجی آن این بود که اردشیر امیر ارجمند عضو سیا و همه کاره انتخابات موسوی که اکنون در خارج به‌سر می‌برد از سخنان موسوی‌خوئینی‌ها استقبال کرد و آن‌را نشانه همگرایی کامل اصلاح‌طلبان با جریان سبز عنوان کرد.

دبیرکل حزب مؤتلفه تصریح‌کرد: موضع آقای خوئینی‌ها نشان می‌دهد آنها یک ذره هم از همگرایی با آمریکایی‌ها و ضد انقلاب حاضر نیستند فاصله بگیرند؛ سخن ما با این دوستان این است شما از ولایت فقیه و دوستی ملت ایران چه بدی دیده‌اید که ولایت کفار و منافقین را به آن ترجیح می‌دهید؟ این سوالی است که ملت ایران در قیام تاریخی 9 دی سال 88 به آن پاسخ داده است ولی اینها پاسخی برای آن ندارند از این رو همچنان به همگرایی با دشمن اصرار دارند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها