کد خبر: ۹۷۴۴۰
زمان انتشار: ۱۷:۵۹     ۱۴ آذر ۱۳۹۱
طبیب‌زاده در جمع دانشجویان معترض به طرح اصلاح قانون انتخابات:
نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه به شدت با بسته شدن سیستم مدیریتی در جامعه مخالف هستیم، گفت: به شدت در مقابل ماده 35 طرح اصلاح قانون انتخابات که درباره نحوه تعیین رجل سیاسی است، ایستاده‌ایم.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، زهره طبیب‌زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، امروز (سه‌شنبه) در جمع دانشجویانی که در اعتراض به طرح اصلاح قانون انتخابات مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده بودند، حضور یافت.

طبیب‌زاده با بیان اینکه متأسفانه گروهی تحت عنوان طالبان زراندوز، بخصوص بعد از جنگ شکل گرفتند، گفت: عده‌ای تحت عنوان مدیران ارشد و کلان نظام برای خودشان متولی‌گری جامعه و انقلاب را رقم زده‌اند.

وی افزود: عده‌ای نیز در طرح اصلاح قانون انتخابات، اعتقاد دارند باید با تصویب این طرح، مدیریت در جامعه بین کسانی که آنها را به عنوان نخبه سیاسی قبول دارند، در گردش باشد و منحصر به آن اشخاص قرار گیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ما به شدت با بسته شدن سیستم مدیریتی در جامعه مخالف هستیم، اظهار داشت: به شدت در مقابل ماده 35 طرح اصلاح قانون انتخابات ایستاده‌ایم.

به گفته عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی همواره هر چیزی که در رابطه با نظام مطرح می‌شود و مقام معظم رهبری نظر خاصی نسبت به آن موضوع دارند، نمایندگانی که از آن طرح حمایت می‌کنند، در اقلیت هستند.

وی افزود: موافقان بند 35 قانون انتخابات بسیار کمتر هستند ولی اگر قرار باشد فراکسیونی نظر داده شود، قطعا این بند رأی خواهد آورد.

طبیب‌زاده با اشاره به اینکه دو فوریت و یک فوریت طرح اصلاح قانون انتخابات رأی نیاورده است، اظهار داشت: علت اینکه کلیت طرح اصلاح قانون انتخابات رأی آورد، این بود که خوشبختانه بخشی از اکثریت فراکسیونی رأی نمی‌دهد و گاهی اوقات مسائل نظام را در نظر می‌گیرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه رئیس مجلس به صورت غیر قانونی و در مجلس غیر علنی در حمایت از طرح اصلاح قانون انتخابات صحبت کردند، تصریح کرد: آقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس فقط می‌توانند نکات مثبت و منفی را مطرح کنند و اگر موافق باشد، می‌تواند وقت بگیرد و به عنوان نماینده موافق صحبت کند؛ نه اینکه به فراکسیون رهروان ولایت گرا بدهد.

طبیب‌زاده با بیان اینکه ما در مجلس در رابطه با طرح اصلاح قانون انتخابات دعواهای بسیاری داشتیم، تصریح کرد: متاسفانه صدا و سیما این موضع‌گیری‌ها را پخش نمی‌کند و حتی 20:30 چند شب گذشته فقط دلایل مثبتی از این طرح را که همه قبول دارند، مطرح می‌کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: صدا و سیما به ما به عنوان کسانی که مخالف ماده 4 و 35 طرح اصلاح قانون انتخابات بودیم، تریبون نداد.

عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اشاره به ماده 4 طرح اصلاح قانون انتخابات، گفت: بر اساس ماده 4 این طرح یک هیئت اجرایی لازم بر انتخابات تشکیل می‌شود و این همان شعاری است که سال 88 تحت عنوان «ناظر بر انتخابات» مطرح شده بود.

طبیب‌زاده در انتقادی از صدا و سیما، گفت: صدا و سیما آقای جلالی را به عنوان موافق طرح اصلاح قانون انتخابات آورده بود و گوینده به عنوان مخالف صحبت می‌کرد؛ سؤال من اینجاست مگر مخالفان طرح خودشان زبان ندارند که در صدا و سیما حضور یابند.

وی به ماده 35 طرح اصلاح قانون انتخابات اشاره کرد و گفت: یک کاندید ریاست جمهوری می‌خواهد وام‌دار 100 نماینده مجلس باشد که خود آن نماینده‌ها صلاحیت‌شان در انتخابات‌ گذشته رد شده است.

طبیب‌زاده به صحبت‌های رئیس مجلس در رابطه به تصویب کلیات طرح اصلاح قانون انتخابات اشاره کرد و گفت: آقای لاریجانی گفتند که شما به کلیات طرح اصلاح قانون انتخابات رأی دهید و سپس از طریق شورای نگهبان ماده 35 را حذف می‌کنیم. اما بحث بر سر این است که وقتی می‌خواهید به فراکسیونی رأی دهید فراکسیون هر ناحقی را با 144 رأی حق کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته بعضی مواقع فراکسیون به موارد حق نیز پرداخته است، ولی مقصودم این است که اکثریت ملاک عمل در مجلس است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها