
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش 598 به نقل از سايت گل- تيم فوتبال استقلال که ساعت 17:30 امروز برای دیدار مقابل داماش قصد سفر به شهر رشت را داشت، به دلیل گرد و غبار بیش از حد و مه شدید در استان گیلان موفق به سفر نشد و پرواز آبیپوشان لغو شده است.
قرار است مسئولین برگزاری مسابقه و همچنین ناظر تیمهای استقلال و داماش گیلان پس از پیگیریهای لازم و پیش بینی شرایط جوی در خصوص برگزار شدن مسابقه نظر نهایی خود را اعلام کنند اما به احتمال فراوان دیدار استقلال و داماش گیلان لغو و روز سهشنبه برگزار خواهد شد.
محسن ترکی، داور مسابقه داماش و استقلال صبح امروز راهی رشت شده، اما کمک داورهای وی به همراه استقلالی از این سفر بازماندند.
البته غلامرضا بهروان رئيس سازمان ليگ در خصوص لغو پرواز استقلالیها به رشت و احتمال تعویق این بازی، گفته است: لغو پرواز دلیل نمیشود که بازی استقلال و داماش لغو و یا به تعویق بیفتد. استقلالیها باید تلاش کنند خود را از مسیر زمینی و با اتوبوس به رشت برسانند، چون این موضوع جزئی از قانون است و اگر پرواز صورت نگرفت بالاخره باید تلاش برای رفتن به صورت زمینی انجام شود.