
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
عبدالصمد مرفاوی سرمربی تیم فوتبال صبای قم عصر یکشنبه پس از دیدار مقابل سایپای البرز در جمع خبرنگاران گفت: بازی خوبی را به نمایش گذاشتند و موقعیت های خوبی برای گلزنی داشتیم ولی بازیکنان ما در زدن ضربات آخر بی دقت عمل کردند.
وی ادامه داد: در نیمه دوم بازی در دست صبا بود و اگر پنالتی رخ نمی داد ما می توانستیم پیروز میدان باشیم.
مرفاوی در ادامه گفت: فکر می کنم داور مسابقه در گرفتن پنالتی اشتباه کرد در مجموع حق تیم ما در این بازی شکست نبود و امیدوارم در ادامه دیدار ها ی آینده امتیازات از دست رفته را جبران کنیم.
سرمربی صبا در پایان در خصوص نتایج تیم ملی گفت:کار ما برای صعود سخت است و امیدوارم تیم ملی به جام جهانی صعود کند.