فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

  •  
      
کد خبر: ۹۲۱۴۸
زمان انتشار: ۱۹:۳۶     ۲۰ آبان ۱۳۹۱
پزشک تیم فوتبال استقلال گفت: جانواریو نیاز به ۴ تا ۶ هفته فیزیوتراپی دارد و شاید کار او به عمل جراحی بکشد.

دکتر کاوه ستوده پزشک تیم استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص مصدومیت جانواریو و دوری او از فوتبال اظهار داشت: متاسفانه این بازیکن دچار آسیب‌دیدگی از ناحیه رباط پای راست شده و نیاز به 4 تا 6 هفته فیزیوتراپی دارد.

وی افزود: برنامه درمانی را برای او در نظر گرفته‌ایم ولی شاید حتی کار جانواریو به جراحی بکشد اما با این وجود در این مدت به صورت فشرده روی پای او کار خواهیم کرد.

ستوده در پایان گفت: منتظر بازگشت دکتر نوروزی از سمینار پزشکی کشور اتریش هستیم اما تا آن زمان برنامه‌ها را روی جانواریو ادامه خواهیم داد.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام