کد خبر: ۸۸۷۱۰
زمان انتشار: ۰۲:۵۸     ۰۵ آبان ۱۳۹۱
با گذشت یک هفته از وقوع انفجار تروریستی در بیروت، پایتخت لبنان که به کشته شدن رئیس اداره اطلاعات سازمان امنیت این کشور منجر شد، گروه های اپوزیسیون دولت لبنان از این واقعه به عنوان دستاویزی برای حمله به دولت استفاده می کنند. در آخرین نمونه، «سمیر جعجع»، از نیروهای بدنام لبنانی ادعاهایی را علیه ایران و حزب الله مطرح کرده است.
با گذشت یک هفته از وقوع انفجار تروریستی در بیروت، پایتخت لبنان که به کشته شدن رئیس اداره اطلاعات سازمان امنیت این کشور منجر شد، گروه های اپوزیسیون دولت لبنان از این واقعه به عنوان دستاویزی برای حمله به دولت استفاده می کنند. در آخرین نمونه، «سمیر جعجع»، از نیروهای بدنام لبنانی ادعاهایی را علیه ایران و حزب الله مطرح کرده است.

به گزارش «تابناک»، «سمیر جعجع»، رئیس حزب «نیروهای لبنانی» ضمن حمله ای شدید به نیروهای امنیتی لبنان، آن ها را به پیروی از نقشه های طراحی شده توسط ایران، سوریه و حزب الله متهم کرده است.

جعجع که در مصاحبه با روزنامه سعودی «الوطن» سخن می گفته، در این رابطه اظهار داشته: «سرویس های امنیتی و مقامات امنیتی لبنان در مسیر توطئه هایی حرکت می کنند که توسط سوریه و ایران طراحی شده و توسط حزب الله به اجرا درآمده است».

وی مدعی شده «وسام حسن»، رئیس اداره اطلاعات سازمان امنیت لبنان که هفته گذشته بر اثر انفجار کشته شد، در پی مقابله با کسانی بوده که می خواهند منازعات سوریه را به لبنان بکشانند.

جعجع همچنین اتهام خود را به طور مستقیم متوجه دولت لبنان کرده و گفته: «دولت حامی اسد، به همراه ایران، آشکارا و به طور مستقیم در توطئه از میان برداشتن ژنرال حسن که توسط حزب الله به اجرا درآمد، دخالت داشته است».

اظهارات جعجع را باید جدیدترین نمونه از ادعاهای مقامات اپوزیسیون لبنان دانست که در رابطه با مرگ وسام حسن ابراز می شود.

تنها چند ساعت پس از وقوع انفجار هفته گذشته در بیروت، رهبران جنبش اپوزیسیون «14 مارس» و از جمله شخص سعد حریری فعالیت های خود را آغاز کرده و از یک سو اقدام به طرح اتهام علیه دولت اسد و از سوی دیگر، زیر سوال بردن دولت کنونی لبنان کردند.

این گروه با فراخواندن هواداران خود به خیابان ها، ایجاد درگیری و طرح ضرورت کناره گیری دولت، جرقه بحرانی را در لبنان زدند که به زعم بسیاری از تحلیلگران، حتی پتانسیل تبدیل شدن به یک جنگ داخلی دیگر در این کشور را داراست.

این در حالی است که پیشینه و ارتباطات وسام حسن و افراد وابسته به وی، بیش از هر چیز موجب تقویت این گمانه می شود که ترور وی، اقدامی تعمدی برای اعمال فشار بر دولت لبنان و همچنین حزب الله بوده باشد.

از سوی دیگر، درباره سمیر جعجع که امروز راجع به این مسئله اظهارنظر کرده، ذکر این نکته ضروری است که وی در لبنان به عنوان مهره نشاندار آمریکا وعامل موساد معروف است و در طول دوران فعالیت سیاسی خود همواره بر خلاف منافع ملی لبنان گام بر داشته است.

کشتار مردم بی دفاع فلسطین در «تل زعتر» و همکاری با رژیم صهیونیستی در قتل عام فلسطینیان در اردوگاه های صبرا و شتیلا، قتل «دانی کمیل شمعون» رئیس حزب آزاد ملی و خانواده اش، ترور «رشید کرامی» نخست وزیر سابق لبنان، قتل «تونی فرنجیه» فرزند سلیمان فرنجیه رئیس جمهوری اسبق لبنان و انفجار کلیسای «سیدة النجاة» در منطقه کسروان بخشی از جمله جنایات و اقدامات ضد انسانی سمیر جعجع به شمار می رود.


وی در سال 1995 به دلیل قتل دانی شمعون و 18 نفر از اعضاء خانواده و نزدیکان  وی به اعدام محکوم شد، اما به دلیل فشار آمریکا و دیگر کشورهای غربی حکم اعدام وی به حبس ابد تبدیل شد.

سمیر جعجع سرانجام در سال 2005  بر اثر دخالت سازمان عفو بین المللی از زندان آزاد شد و فعالیت سیاسی خود را از سر گرفت.

آزادی سمیر جعجع از زندان که تحت فشار غربی ها به ویژه آمریکا صورت گرفت، خود به خوبیس نشان می دهد که این شخصیت مسیحی مارونی لبنان شدیدا مورد توجه دستگاه های جاسوسی آمریکا، اروپا و اسرائیل قرار دارد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها