إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۸۸۵۸۷
زمان انتشار: ۱۲:۳۲     ۰۴ آبان ۱۳۹۱
رئيس فدراسيون فوتبال ايران گفت: جام حذفي را با توجه به شرايط کنوني فوتبال کشور برگزار نخواهيم کرد.

علي کفاشيان در گفتگويي اظهار داشت: با توجه به فشردگي بازيهاي جام جهاني، به احتمال زياد جام حذفي را برگزار نخواهيم کرد چرا که اکنون تيم ملي براي ما حائز اهميت است و بازيهاي غرب آسيايي و مقدماتي جام جهاني را نيز در برنامه هاي خود داريم.


به گزارش باشگاه خبرنگاران، وي تصريح کرد: برخي تيم ها به اين نکته اشاره مي کنند که با تيم دوم خود در مسابقات جام حذفي شرکت مي کنند اما به طور حتم وقتي به بازي فينال نزديک مي شوند نفرات خود را احتياج دارند و آنها را در اختيار تيم ملي قرار نمي دهند و قاعدتا با اين تفاسير برگزاري اين جام براي ما مقدور نيست و به صلاح فوتبال ملي ما نيز نخواهد بود ضمن اينکه اگر يکسال اين مسابقات برگزار نشود اشکالي در روند فوتبال کشور بوجود نمي آيد.


لازم به ذکر است، غلامرضا بهروان رئيس سازمان ليگ روز گذشته 2 آبان به اصحاب رسانه اعلام کرده بود که براي برگزاري مسابقات جام حذفي جلسه اي بدين منظور برگزار مي شود.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام