إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۸۷۹۵۹
زمان انتشار: ۰۱:۱۴     ۰۲ آبان ۱۳۹۱

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری نورت مصر، جسد معمر قذافی این روزها به سوژه‌ای برای نقاشان اروپایی و آسیایی تبدیل شده است.

«یان بی مینگ» نقاش چینی یکی از این نقاش‌هاست که تابلویی را از جسد معمر قذافی نقاشی کرده است و نام آن را «قربانی قربانی‌شدگان» گذاشته است.

«یان بی‌مینگ» تابلوی خود را در بهار گذشته در نمابشگاهی در نیویورک به نمایش گذاشت و این روزها این تابلوی 280 در 400 سانتیمتری توسط انقلابیون لیبیایی در شهر مصراته این کشور در معرض دید مردم قرار گرفته است.

 

 

 

 

«بی‌مینگ» درباره نقاشی‌اش می‌گوید: فردای کشته شدن قذافی کار این تابلو را بر اساس تصاویری که از تلویزیون پخش شد شروع کرد؛ قذافی به شکلی خیلی بدی کشته شد و او قربانی قربانی شدگانش بود.

وی که متولد 1960 میلادی است و چندین سال است در پاریس زندگی می‌کند، می‌افزاید: همه انقلاب‌ها با خونریزی همراه است و این مبدا چشم در برابر چشم و زبان در برابر زبان است.

علاوه بر «بی‌مینگ» چینی، «جینی ساویل» انگلیسی و «لوکا دیل بالدو» ایتالیایی نیز تابلوهایی از جسد معمر قذافی کشیده‌اند.

این تابلوها تصویر زخم‌های صورت و بدن معمر قذافی را در بردارد و به گفته طراحان آن معرف خشونت است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام