کد خبر: ۸۷۶۴۶
زمان انتشار: ۰۹:۵۱     ۰۱ آبان ۱۳۹۱
نخست وزير تركيه گفت روزي گروه تروريستي پ ك ك عليه كساني كه امروز از اين گروه حمايت مي كنند، وارد عمل مي شود.

به گزارش پرس تي وي اردوغان گفته است: كشورهايي كه از اقدامات تروريستي پ ك ك حمايت مي كنند روزي با تسليحات آنها روبرو خواهند شد.

وي در اظهاراتي قابل تأمل ضمن مخالفت با نحوه اقدام گروه پ.ك.ك براي رسيدن به اهدافشان گفت: هيچ تقاضا و مطالبه اي از طريق تفنگ و يا خشونت به دست نمي آيد.

وي گفت: مسير ترور، خشونت و استفاده از اسلحه به پايان رسيده و اكنون درك شده كه با اين شيوه ها، هيچ چيزي عايد كسي نمي شود. آنها (پ.ك.ك) در تلاش براي كمك به برادران كرد ما نيستند. اگر هدف آنها كمك بود هرگز كوكتل مولوتوف به سوي مدارسي كه بچه هاي ما در داخل آن هستند پرتاب نمي كردند و خود را متعهد به خونريزي نمي دانستند.

اين اظهارات قابل تأمل در حالي بيان شده كه اردوغان علنا در سوريه از گروه هاي تروريست و جنايتكار حمايت مي كند و به زور تفنگ و بمب گذاري آنها مي خواهد، دموكراسي سعودي-آمريكايي را به مردم مظلوم سوريه تحميل كند.

تروريست ها و گروه هاي مسلح لانه كرده در سوريه چندي پيش اقدام به حملات خمپاره اي و موشكي به مناطق مرزي تركيه كردند.

گروه تروريستي پ ك ك پس از مناسب ديدن اوضاع به هم ريخته مرز تركيه و سوريه و با اين تلقي كه تروريسم نرخ جديد حاكم بر اين منطقه شده، فعاليت هاي خود در خاك تركيه را شدت بخشيدند.

يادآور مي شود به گزارش روزنامه كريستين ساينس مانيتور خشم شهروندان تركيه از مداخله دولت متبوعشان در امور سوريه افزايش يافته است. اين روزنامه در گزارشي نوشت: شهروندان تركيه استدلال مي كنند، آنكارا صرفا به بازيچه اي در پيشبرد توطئه هاي آمريكا با هدف تقويت ناآرامي در منطقه تبديل شده است.

به گزارش «كريستين ساينس مانيتور» بسياري از مردم تركيه، دولت را به دليل كشاندن كشور به درگيري در سوريه، سرزنش مي كنند.

اين در حالي است كه احساسات ضد آمريكايي نيز در شهر «انطاكيه» كه درست هم مرز با سوريه است، به شدت افزايش يافته است. احمد ساري، از كسبه محلي مي گويد: «آنچه در سوريه روي مي دهد، تماما بخشي از پروژه بزرگ آمريكا براي تغيير مرزهاي خاورميانه است. آمريكا و متحدانش نگران دموكراسي مردم سوريه نيستند. به آنچه در عراق روي داد، نگاه كنيد!»

رفيق اريلماز، از نمايندگان مخالف ترك از انطاكيه نيز غرب را به تلاش براي دامن زدن به مناقشه قومي در منطقه متهم كرد.

اريلماز گفت «زماني كه مردم اين مناطق دچار اختلاف و تفرقه شوند، دست يابي به نفت آسان تر خواهد بود.»
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها