کد خبر: ۸۷۰۰۹
زمان انتشار: ۱۶:۵۲     ۲۸ مهر ۱۳۹۱
شاید صحبت پورمحمدی، حرف دل خیلی از مدیران و اشخاصی است که به راحتی با هر چوبی از مجموعه‌های مختلف رانده شده و اشخاصی که تجربه کافی در عهده‌داری مسئولیت‌های فرهنگی نداشتند، در عین ناباوری جایگزین آن‌ها شدند.

گلایه‌های تند «علی‌اصغر پورمحمدی» مدیر سابق شبکه سه سیما که در ایوان شمس و فضایی خارج از صدا و سیما برگزار شد، نشان از حکایت‌ها و حرف و حدیث‌های فراوانی در پشت صحنه مجموعه مدیریتی سازمان صدا و سیما دارد.

پورمحمدی با کارنامه سی ساله در تلویزیون با گلایه‌هایی شدیداللحن خطاب به ضرغامی از مدیریت «دارابی» معاون سیما به شدت انتقاد کرد. او خطاب به رئیس رسانه ملی گفت: «شما دو سال است که تلویزیون را رها کرده‌اید. به شما گفته‌اند که شما کاری به کار تلویزیون نداشته باشید و ما خیلی خوب اداره می‌کنیم، اما این‌طور نیست.»

یا در جای دیگر اشاره می‌کند به اینکه نگذاشتند مراسم تودیع در سازمان صدا و سیما برگزار شود و یا به روزنامه جام جم گفتند از پورمحمدی حرفی به میان نیاورید.

اما جدای از همه این حرف‌ها و گلایه‌ها، یک بند از صحبت‌‌های مدیر سابق شبکه سه سیما بزرگ‌نمایی می‌کند و آن این است که «اگر من پورمحمدی خودی نیستم، پس چه کسی خودی است؟».

شاید این صحبت پورمحمدی، حرف دل خیلی از مدیران و اشخاصی است که به راحتی با هر چوبی از مجموعه‌های مختلف رانده شدند و اشخاصی که تجربه کافی در عهده‌داری مسئولیت‌های فرهنگی نداشتند، به راحتی و در عین ناباوری جایگزین آن‌ها شدند.

در موارد بسیاری دیدیم که افراد در زمان عهده‌داری مسئولیت مورد به به و چه چه های فراوانی قرار می‌گیرند اما به محض اینکه مسئولیت از آن‌ها گرفته می‌شود، یک مراسم تودیع هم برای آن‌ها گرفته نمی‌شود و همانند یک دشمن خونین با آن‌ها برخورد می‌شود. البته از طرف دیگر هم هستند مدیرانی و اشخاصی که تا امثال تلویزیون به آن‌ها فضا می‌دهد، تلویزیون خوب است اما به محض خروج از تلویزیون، شروع به انتقادهای فراوان می‌کنند.

هنوز یادمان نرفته، تعطیلی برنامه پرمخاطب «پارک ملت» و یا ممنوع‌التصویری برخی مجریان تلویزیون را که در زمان خودش حاشیه‌های زیادی درست کرد.

اما چیزی که واضح است این است که مدیری با سابقه پورمحمدی که از سال 1382 مدیریت شبکه سه سیما را به عهده داشته و شجاعت و صداقت به گفته هنرمندانی که با او کار کردند، ویژگی اصلی شخصیت اخلاقی اوست، نباید به راحتی کنار گذاشته شود. این مدیر با کارنامه‌ای پربار، برنامه‌های چالشی «نود» و «هفت» را با تمام حرف‌ها و حدیث‌ها روی آنتن برد و تمام‌قد هم از آن‌ها دفاع کرد. برنامه‌هایی که شاید در وهله اول، به دلیل ساختار ترکیبی آن‌ها نتواند روی کاغذ مخاطب داشته باشد اما آنچه در عمل مشاهده شد تمایل زیاد مخاطبان به برنامه‌هایی این‌چنین بود. شاید اگر مدیر دیگری در این سمت حضور داشت، با مواجهه با این حاشیه‌ها سعی می‌کرد صورت مسئله را پاک کند اما پورمحمدی از برنامه‌های پرمخاطب شبکه‌اش دفاع کرد. همین‌طور سریال‌هایی که در این شبکه توسط کارگردانان بنام ساخته شد و برای تلویزیون هم دستاوردهای زیادی به همراه داشت. اما دستمزد این فعالیت‌ها چیست؟ چرا نباید برای مدیری با این رزومه کاری تقدیری شایسته صورت بگیرد؟ البته با جلوگیری از برگزاری مراسم تودیع در صدا و سیما، پورمحمدی یکجا دستمزدش را از مسئولان سیما گرفت!

در کشور ما کمتر اتفاق می‌افتد با رفتن مدیری، افرادی تصمیم بگیرند برای مدیرشان بزرگداشت بگیرند اما این اتفاق برای پورمحمدی افتاد و هنرمندانی چون مهران مدیری،‌ داریوش فرهنگ، فریدون جیرانی، امین تارخ، مجید صالحی، خشایار الوند، سعید نعمت‌الله، حمید نعمت‌الله، هادی مقدم‌دوست، همایون اسعدیان، سیروس میمنت، علیرضا افخمی، نادیا دلدار گلچین، ستاره و لاله اسکندری، شقایق دهقان‌ و ... در مراسمی از مدیر شبکه سه سیما تقدیر کردند.

در حال حاضر بسیاری از مردم ایران با روشن کردن تلویزیون، اولین شبکه‌ای که انتخاب می‌کنند، شبکه سه سیما است. این اتفاق به سادگی به وقوع نمی‌پیوندد و نیازمند مدیریت فردی تواناست. بدون شک شبکه سه سیما بهترین شبکه تلویزیون ایران است که مخاطبان بسیاری دارد. باید دید در ادامه راه  و با تغییر مدیریت، این شبکه به سرنوشتی چون شبکه‌ تهران دچار خواهد شد و آیا این شبکه هم روز به روز مخاطبان خود را از دست می‌دهد یا خیر؟

 

نویسنده: حمید یادروج

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها