
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
در این مراسم که در سراسر جهان پخش می شد، یک روحانی کاتولیک برای نخستین بار، خلاصه ای از موعظه هفتگی پاپ را به زبان عربی قرائت کرد.
مقامات واتیکان ابراز امیدواری کرده اند که دعای پاپ باعث تسلی خاطر اعراب و به خصوص مسیحیان خاورمیانه شود که بسیاری از آنان به خاطر نگرانی از احتمال ناامنی در نتیجه تحولات کنونی، از منطقه مهاجرت کرده اند.
"بی بی سی" در پایان به بهانه این خبر، سیاست همیشگی "اسلام هراسی" خود را پی گرفت و مدعی شد: «تحولات موسوم به "بهار عربی" در خاورمیانه و شمال آفریقا باعث نگرانی در این مورد شده است که ممکن است گروه های اسلامگرا با کسب قدرت، در صدد ایجاد محدودیت برای پیروان سایر ادیان برآیند.»
این ادعای بی بی سی در حالی است که با حاکمیت اسلام و گروه های اسلامی نه تنها پیروان ادیان دیگر دچار مشکل نمی شوند بلکه طبق دستور اسلام زندگی کاملا مسالمت آمیز و راحتی را خواهند داشت. نمونه آشکار این مساله زندگی راحت مسیحیان و یهودی ها در حکومت پیامبراعظم صلی الله علیه و آله وسلم و امیرالمومنین علیه السلام و خلفا ، و در زمان کنونی نیز زندگی آزادانه و خوب اقلیت های دینی در جمهوری اسلامی ایران است.