وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۸۵۰۶۱
زمان انتشار: ۱۱:۲۴     ۲۰ مهر ۱۳۹۱
قیمت سکه آتی در بورس کالا همراه با کاهش قیمت جهانی طلا و بازار داخلی ابتدای ظهر روز چهارشنبه رو به منفی گذاشته و قرمز شد اما کاهش یک درصدی در معاملات عصر، مثبت شده و تا بیش از 4 درصد سبز شد.
ایسنا، قراردادهای سکه آتی در بورس کالای ایران از یک تا 4.16 درصد افزایش قیمت داشت که کمترین را سکه تحویل مهرماه و بیشترین را سکه تحویل دی ماه تجربه کرد، هرچند در ابتدای معاملات منفی شده بود.

برهمین اساس قیمت سکه تحویل مهرماه با 1.89 درصد افزایش به یک میلیون و 354 هزارتومان، سکه تحویل آبان با 3.39 درصد افزایش به یک میلیون و 387 هزارتومان، سکه تحویل آذر با 3.78 درصد رشد به یک میلیون و 474 هزارتومان و سکه تحویل دی‌ماه با بیشترین رشد قیمت یعنی 4.16 درصد به یک میلیون و 479 هزارتومان معامله شد.

در این روز قیمت سکه تمام بهار آزادی در بازار یک میلیون و 240 هزار تومان و هر گرم طلا 122 هزار و 350 تومان بود ضمن آنکه اتحادیه سراسری طلا و جواهر همچنان قیمت انواع ارز (دلار، یورو و پوند) را اعلام نمی‌کند، صرافی‌ها قیمت هر دلار را 2800 تومان روی تابلوی خود درج کرده‌اند، ولی خرید و فروشی انجام نمی‌شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام