کد خبر: ۸۲۸۷۳
زمان انتشار: ۱۹:۰۱     ۱۰ مهر ۱۳۹۱
فرمانده ناجا به تشريح رويكرد جديد پليس در بخش امنيت اخلاقي پرداخت و گفت: پرخاشگري و رفتار تند در گشت ارشاد قابل قبول نيست.

به گزارش ايسنا، سردار اسماعيل احمدي مقدم در حاشيه حضور در مركز نظارت همگاني 197 در مورد تغيير رويكرد نيروي انتظامي در بحث گشت‌هاي امنيت اخلاقي به ايسنا گفت:‌ وقتي اقدامي تجربه مي‌شود نياز به نوسازي و استفاده از روش‌هاي اثربخش هست چرا كه رفتار جامعه نيز پس از مدتي در برابر اين رويكرد تغيير مي‌كند.

احمدي‌مقدم با بيان اينكه ناجا براي تغيير رويكرد خود در بحث گشت ارشاد برنامه‌هاي ويژه‌اي دارد گفت: بحث حرفه‌اي شدن ماموران پليس، ارتقاي آموزش‌هاي ماموران، تعيين استاندارد مصاديق بدحجابي، پرهيز از رفتار دوگانه، پرهيز ماموران از پرخاشگري و رفتار تند، استخدام هرچه بيشتر پليس زن، ايجاد مراكز ويژه رسيدگي و همچنين ارائه مشاوره و هدايت به جاي برخورد انضباطي از اهداف نيروي انتظامي در بحث گشت‌هاي امنيت اخلاقي است.

وي افزود: پرخاشگري و رفتار تند در بحث گشت ارشاد قابل قبول نيست.

احمدي‌مقدم درباره اظهارات منتقدان اين طرح گفت: در پاسخ به منتقدان اين طرح بايد بگويم كه بايد دستگاه‌هاي متولي فرهنگي تحرك بيشتري از خود نشان بدهند تا بار نيروي انتظامي كاهش يابد نه اينكه كم كاري خود را فرافكني كنند و اين مسئله جالب نيست.

وي با بيان اينكه مسئولان و متولياني كه قانون آنها را معرفي كرده است قرار است برنامه‌هاي خود را در مورد راهكارهاي ايجابي عفاف و حجاب ارائه دهند گفت: قرار است ابعاد ايجابي طرح عفاف و حجاب نسبت به ابعاد سلبي افزايش يابد اما اين بدان معنا نيست كه گشت امنيت اخلاقي توسط پليس تعطيل شده يا به كندي انجام مي‌پذيرد.

وي در مورد كاهش جرايم اخلاقي در كشور به ايسنا گفت: به طور كلي فساد زير زميني و فعاليت باندهاي فساد اعم از توليد و توسعه مشروبات‌الكلي، روانگردان‌ها، شوهاي زير زميني و پارتي‌ها به طور كلي كاهش قابل ملاحظه‌اي داشته است.

فرمانده ناجا با بيان اينكه در حوزه ماهواره نيز پيشرفت‌هاي محسوسي داشته‌ايم گفت: پليس فتا نيز پيشرفت‌هاي خوبي در مورد برقراري امنيت اخلاقي در فضاي مجازي داشته است.

احمدي‌مقدم با بيان اينكه جرايم و ابزارهاي جرم متنوع و پيچيده شده‌اند گفت: با اين حال در مجموع فعاليت‌هاي باند‌هاي فساد نسبت به گذشته در حال كاهش است.

وي همچنين در مورد معرفي معاون اجتماعي جديد نيروي انتظامي گفت: احكام در نيروي انتظامي و ستادكل نيروهاي مسلح سه ساله است و حكم سردار كارگر نيز تمام شده بود.

طرح‌هاي امنيت انتخابات شروع مي شود

وي با بيان اينكه گردش مشاغل در ناجا موجب تحرك و نوسازي و تحرك سازمان مي‌شود در پاسخ به سوال خبرنگاران در مورد شايعه‌هاي مطرح شده در مورد جابجايي سردار ساجدي‌نيا و سردار مومني گفت: در آستانه انتخابات هستيم و از مدتي ديگر طرح‌هاي امنيت انتخابات شروع مي شود و تلاش داريم در اين مدت حداقل جابجايي را داشته باشيم تا به ثباتي رسيده و بتوانيم با ثبات مديريتي به اهداف خود برسيم.

احمدي‌مقدم با بيان اينكه تا بعد از انتخابات رياست جمهوري 92 تغيير و تحولي نخواهيم داشت، گفت: معمولا تغيير و تحولات مديريتي در ناجا در تابستان است مگر آن كه اجبارا مجبور به تغيير و تحول در ناجا شويم.

وي افزود: در ناجا هدف در ثبات شغلي است تا بعد از انتخابات رياست جمهوري جابجايي‌ها انجام گيرد. اما بايد عنوان كرد كه جابجايي موجب تحرك و پيشرفت ناجا مي‌شود.

به گزارش ايسنا، احمدي‌مقدم با بيان اينكه در مورد بحث جمع‌آوري معتادان لامكان و كم‌كاري سازمان‌هاي ديگر گفت:‌ بي‌انصافي است كه بگوييم سازمان‌هاي ديگر همراه نيستند اما حركت آنان كفايت مسئله را نمي‌كند.

وي با بيان اينكه در حال حاضر كانون‌هاي جرم و آسيب‌خيز در حال اصلاح است، گفت: در گذشته دره‌‌هاي تهران محلي براي تجمع معتادان و موادفروشان بودند، اما اين محل‌ها امروزه به پارك بدل شده‌اند.

احمدي‌مقدم با بيان اينكه مراكز درماني و اردوگاه‌ها وسعت يافته و اقدامات خوبي در اين زمينه صورت گرفته است گفت: در تهران اردوگاه چند هزار نفري در منطقه فشافويه در مرحله ساخت قرار دارد كه بايد كارها به سرعت پيش رود.

وي با بيان اينكه در تهران اهتمام بيشتر شهرداري و استاندار در اين زمينه را مي‌طلبد گفت: تهران مشكل ساختاري داد؛ چرا كه وظايف توزيع شده و تمركز تصميم گيري و اجرا در تهران ضعيف است.

احمدي‌مقدم در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به كاهش 36 درصدي كشفيات موادمحرك شيشه به قاطعيت دستگاه قضايي در برخورد با معتادان و فروشندگان اشاره كرد و گفت: با تمهيدات انديشيده شده فرودگاه‌ها و مبادي ورودي و خروجي براي صادركننده و واردكنندگان ناامن شده است.

وي با بيان اينكه كشفيات پليس در حوزه روان‌گردان‌ها و قرص‌ها بيش از چهار برابر افزايش يافته است گفت: قرص‌ها و موادروان گردان هر روز فرمولاسيون جديد و متنوعي دارند كه خوشبختانه با تجهيز آزمايشگاه‌ها از اين سد عبور كرديم.

خروج نام منافقين از ليست گروه‌هاي تروريستي را از اينترپل پيگيريم

احمدي‌مقدم در پاسخ به سوالي مبني بر خروج نام گروهك منافقين از ليست گروه‌هاي تروريستي گفت:‌ ما اين مسئله را از طريق اينترپل پيگير هستيم چرا كه اين سازمان سوابق تروريستي زيادي در كشور دارد.

وي با بيان اينكه اين گروهك گروه جنايتكاري است گفت: در جايي از دنيا به اسم مبارزه با گروهك تروريستي لشكركشي مي‌كنند و در جايي ديگر اسم گروهك‌هاي تروريستي را از ليست خارج مي‌كنند. كه اين رفتار دوگانه با معيارها زشت و مذموم است.

احمدي‌مقدم با بيان اينكه هزاران ايراني در اثر اقدامات اين گروهك شهيد شده‌اند گفت: گاها در اوايل انقلاب ديده مي‌شد كه اين گروهك افرادي را كه ريش و ظاهر متديني داشتند به نام سرپنجه‌هاي اطلاعاتي دولت مي‌كشتند، تنها به اين جرم كه ظاهر ديني داشتند.

وي با بيان اينكه جاي تعجب دارد كه به جاي رسيدگي به اقدامات اينها در دادگاه‌ها اينگونه رفتار مي‌شود گفت: ايران به اين رفتار دوگانه عادت دارد.

احمدي‌مقدم همچنين در مورد وضعيت نيروهاي متخلف در نيروي انتظامي گفت: در سال 90 حدود يك‌هزار و 100 پرسنل ناجا با حضور در كميسيون‌هاي مرتبط رها از خدمت شدند.

وي با بيان اينكه خوشبختانه از نظر كمي و كيفي و همچنين افت شدت جرايم ورود پرسنل به كميسيون‌هاي انضباطي كاهش يافته است گفت: جرم رشوه كه شايد در گذشته به دليل عدم‌برخورد قاطع يك تهديد جدي در ناجا ايجاد كرده بود، كاهش چشمگيري داشته است.

فرمانده ناجا افزود: در برخي حوزه‌ها همچون راهنمايي و رانندگي، مرزباني و غيره به دليل نوع ماموريت‌ها چهره بدي از نيروي انتظامي ترسيم شده بود اما در حال حاضر با قاطعيت انجام شده اين مسئله كاهش يافته است.

اخراج 200 تن از ناجا به اتهام تباني با مجرم، رشوه و مشكلات اخلاقي در سال 90

وي با بيان اينكه تباني با مجرم، رشوه و مشكلات اخلاقي در محيط سازمان از جمله جرايمي است كه موجب ترد فرد از سازمان مي‌شود گفت:‌در سال 90 تنها حدود 200 تن در اين زمينه‌ها اخراج شدند و مابقي به دليل غيبت و فرار از خدمت، رها از خدمت شدند.

احمدي‌مقدم با بيان اينكه بعضا ديده شده هنگامي كه با استعفاي پرسنل موافقت نمي‌شود ترجيح مي‌دهند با غيبت از سازمان جدا شوند،‌ گفت: بيشتر اين انفصال از خدمت‌ها تعدي در حق مردم نبوده بلكه كوتاهي در خدمت بوده است.

به گفته فرمانده ناجا، درخواست‌هاي پاداش رد رشوه به مراتب بيشتر از درخواست برخورد با كاركنان است.

وي در مورد برنامه‌هاي نيروي انتظامي براي برخورد با بدپوششان در فصل زمستان گفت: ما به نوع پوشش كاري نداريم اما به عدم‌رعايت‌ حداقل‌ها در پوشش كار داريم و مهم اين است كه هنجار شكني صورت نگيرد.

وي افزود: طبيعت فصل سرما اين است كه پوشش مردم افزايش پيدا مي‌كند اما آن چيزي كه نيروي انتظامي دارد آن است كه تلاش مي‌كنيم اين برخوردها فصلي و موضعي نباشد.

قطعا پليس كودك تشكيل مي‌شود

فرمانده ناجا همچنين در مورد لزوم تاسيس پليس كودك گفت: قطعا اين پليس تشكيل خواهد شد اما اين مسئله كه جايگاه اين پليس در پليس آگاهي يا پيشگيري باشد هنوز مشخص نيست.

وي در مورد برخي انتقادات مبني بر عدم‌حضور فعال پليس در شهرهاي جديد التاسيس گفت: نيروي انتظامي آمايش سرزميني خود را همواره مورد تجديدنظر قرار مي‌دهد و در حال حاضر نيز آمايش جديدي تعيين شده و منابع مادي و انساني آن پيش‌بيني شده است و اميدواريم تا پايان برنامه پنجم توسعه در محل‌هاي پيش‌بيني شده مستقر شويم.

وي با بيان اينكه در طرح‌هاي جامع ايجاد اماكن جديد در ابتدا تاسيسات انتظامي را پيش‌‌بيني نمي‌كنند گفت: ابتدا مردم ساكن شده و پس از آن از نيروي انتظامي درخواست مي‌شود در محل‌ها حضور يابند كه اين موجب بروز مشكلاتي مي‌شود.

احمدي‌مقدم با بيان اينكه ناجا تلاش دارد متناسب با افزايش شهرها و پيشرفت كشور توسعه پيدا كند گفت: ممكن است قدري فاصله از زمان ايجاد نياز تا پاسخگويي وجود داشته باشد.

فرمانده ناجا همچنين در مورد لايحه سلاح سرد گفت: ما پيگير اين مسئله هستيم اما ديدگاه‌هاي حقوقي متفاوتي در اين مسئله وجود دارد اما مهمتر از قانون، كار فرهنگي در اين زمينه است كه نيازمند حضور فعال رسانه‌ها و نظام آموزشي است.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها