سخنگوی وزارت امور خارجه كشورمان تأکید کرد: در جریان سفر ريیسجمهور و هیأت همراه برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، هیچگونه تماس و ارتباطی با مقامات رسمی آمریکا صورت نگرفته است.
به گزارش 598 به نقل از ايسنا رامین مهمانپرست اظهار داشت: به هیچ وجه ارتباط، ملاقات و گفتوگویی با مقامات رسمی آمریکایی وجود نداشته و چارچوب سیاست خارجی کشور ما کاملا مشخص است.
مهمانپرست افزود: در جمهوری اسلامی ایران همه تصمیمات در بحثهای اصلی سیاست خارجی با هماهنگی مسوولان ارشد کشور و تحت نظر مقام معظم رهبری دنبال خواهد شد.
مهمانپرست گفت: در این خصوص (رابطه با آمریکا) هیچ اقدامی، نه صورت گرفته و نه صورت خواهد گرفت.
سخنگوی وزارت امورخارجه ادامه داد: در افکار عمومی و در بحث دیپلماسی عمومی سعی شده تا از کشور ما چهره غیر صلحطلب و فاقد منطق قوی ترسیم شود.
وی افزود: فضایی را ایجاد کردند که نگذارند افکار ما به سمع مردم آمریکا و کشورهای غربی برسد.
مهمانپرست ادامه داد: سفرهای ريیسجمهور برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، فضا و فرصت مناسبی را ایجاد میکند که با رسانههای گروهی، نخبههای فکری، دانشگاهیان و رهبران ادیان مختلف در این کشور بتوانیم از نزدیک ارتباط داشته باشیم و دیدگاههایمان را به صورت شفاف به اطلاع آنها برسانیم.
مهمانپرست تأکید کرد: وقتی در این دیدارها منطق و دیدگاههایمان را کاملا تشریح میکنیم، میبینیم که همه آنها میگویند که از سیاست، طرز فکر، و ایدههای ما حمایت میکنند؛ این امر مشخص میکند که به مردم آمریکا و کشورهای غربی مطالبی غیر واقعی، به هدف ایجاد ذهنیت منفی از کشور ما منتقل شده است.
مهمانپرست در مصاحبه با شبکه العالم از نیویورک خاطرنشان کرد: آمریکاییها به خاطر دشمنیهای فراوانی که در طول تاریخ علیه ملت ما انجام دادند، زمینهای برای اینکه بحثی بخواهد با آنها به وجود بیاید تا اکنون ایجاد نشده است؛ مگر آن که آنها بخواهند اشتباهات گذشته خود را بپذیرند، از ملت ما عذرخواهی کرده و سعی کنند شرایطی را به وجود بیاورند که حقوق ملت ما به رسمیت شناخته شود؛ اینها نکاتی است که همه مسوولان از جمله ریاست جمهوری بر آن تأکید داشتند.
سخنگوی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حذف گروهک تروریستی منافقین از فهرست سازمانهای تروریستی آمریکا تأکید کرد: غرب هیچگاه با تروریسم مبارزه نکرده است.
مهمانپرست با اشاره به حمایت غرب از اقدامات گروهک تروریستی منافقین، گفت: ما بارها تأکید کردیم که کشورهای غربی برخورد دوگانه دارند و نسبت به موضوع تروریسم هیچوقت وارد مبارزه و مقابله نشدند؛ بلکه از آن به عنوان پدیدهای برای دسترسی به اهداف خودشان استفاده میکنند.
مهمانپرست با اشاره به سابقه سیاه گروهک تروریستی منافقین گفت: گروهک منافقین سابقه تروریستی طولانی دارد؛ این گروهک قبل از پیروزی انقلاب اسلامی دست به ترور اتباع آمریکایی در ایران زده بود و در طول پیروزی انقلاب اسلامی بیش از 16 هزار نفر از مسوولین و مردم ایران را ترور کرد.
مهمانپرست تأکید کرد: یکی دیگر از سوابق ننگین این گروهک تروریستی این بود که در عراق به کمک صدام علیه ملت ما وارد جنگ شد؛ عناصر این گروهک همچنین جنایات بسیاری را علیه مردم عراق انجام دادند و فعالیتهای آنها با حمایت کشورهای غربی دنبال میشد.
وی افزود: کشورهای اروپایی زودتر از آمریکا این گروه را از لیست گروههای تروریستی خودشان خارج کرده بودند.
مهمانپرست ادامه داد: آمریکا ادعا می کرد که همچنان با این گروهک به عنوان یک مجموعه تروریستی برخورد میکند، ولی متأسفانه امسال دیدیم که مسئولان این کشور پرده را کنار زدند و به صورت علنی از این گروهک تروریستی حمایت کردند.
مهمانپرست اظهار داشت: این اقدامات کمکی به احیای وضعیت نامناسب گروهکهای تروریستی نخواهد کرد، بلکه چهره مسوولان آمریکا و کشورهای غربی را نزد افکار عمومی در دنیا مخدوش میکند.
مهمانپرست با اشاره به نفرت مردم عراق از منافقین، ادامه داد: عناصر گروهک تروریستی منافقین در ایامی که در پادگان اشرف بودند فعالیتهای تروریستی خودشان را دنبال می کردند، و پروندههای زیادی در داخل عراق علیه آنها وجود دارد و محاکم قضایی و مسئولان سیاسی دولت عراق در حال پیگیری این پرونده ها هستند.
سخنگوی وزارت امورخارجه گفت: آنها هیچگاه از فعالیتهای تروریستی خودشان دست برنداشته اند، بلکه نحوه اقدامات تروریستی آنها تغییر کرده است؛ آخرین اقدامات تروریستی که آنها مداخله داشتند، ترور دانشمندان هستهيي ما با همکاری عناصر امنیتی رژیم صهیونیستی بود.
مهمان پرست در خصوص ادعای مسوولان آمریکا مبنی بر حذف منافقین از لیست تروریستها به دلیل خروج از پادگان اشرف و انتقال به محل موقت برای خروج از عراق، گفت: ترک پادگان اشرف نمی تواند این گروهک تروریستی را از ماهیت خودش جدا کند؛ این شرط و استدلال کاملا غیر منطقی است و حتی از سوی ملت آمریکا پذیرفتنی نیست.. ملت عراق آنها را از این پادگان اخراج کرده است.
مهمانپرست در خصوص فشارهای غرب به رهبری ایالات متحده آمریکا علیه ایران گفت: مجموعه این فشارها به این خاطر صورت میگیرد که ملت ما دست از اصول خود و استقلال بردارد؛ ولی آنها تحلیل غلطی دارند و فکر میکنند که مجموعه اقدامات آنها تا انتخابات سال آینده ریاست جمهوری در تهران می تواند نوعی نارضایتی در مردم ما ایجاد کند؛ آنها می خواهند از همه ابزار خود برای سخت کردن شرایط اقتصادی در داخل استفاده کنند، تا مردم را به اعتراض بکشانند؛ آنها فکر می کنند که با این ترفندها ملت ما دست از پشتیبانی از نظام برمیدارد.
مهمانپرست تأکید کرد: آنها تاکنون ظلم زیادی در حق مردم ما انجام دادهاند ولی نتیجهای نگرفتهاند؛ زیرا ملتی که برای استقلال خودش با مشکلات مبارزه میکند، به هیچ وجه با فشارهای اقتصادی یا با پناه دادن غرب به یک گروهک تروریستی که به هیچ وجه جایگاه و تأثیری در بین مردم کشور ندارد، دست از مسیر خودش بر نمی دارد.
مهمان پرست با اشاره به تحلیل کارشناسان سیاسی غربی و ایرانی در داخل و خارج، گفت: همه کارشناسان پدیده گروهک تروریستی منافقین را پدیدهای مرده اعلام کرده اند؛ همه می دانند آنها نه جایگاهی در بین مردم ما در داخل کشور دارند، و نه حتی در بین ایرانیان خارج از کشور، و نه افکار عمومی دنیای غرب.
وی ادامه داد: همگان منافقین را با سوابق تروریستیشان می شناسند، و می دانند که حمایت غرب از این تشکیلات نمی تواند تأثیری در معادلات سیاسی داشته باشد، به ویژه در ارتباط با کشور ما.
مهمان پرست تأکید کرد: اخراج عناصر گروهک منافقین از عراق و نفرتی که دولت و مردم عراق مانند مردم کشورمان در رابطه با این گروهک داشتند، تقریبا نقطه پایانی بود بر فعالیت یک گروهک شوم تروریستی.
مهمانپرست در خصوص مزاحمتهای ایجاد شده از سوی عناصر منافقین در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: با توجه به برگزاری اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد و حضور روسای کشورها، ظرف سالهای اخیر شاهد تلاش مذبوحانهای از سوی گروهک تروریستی منافقین بودهایم.
وی تأکید کرد: آنها در روزی که ريیسجمهوری اسلامی ایران سخنرانی دارد، سعی می کنند افرادی را به شکل های مختلف برای تظاهرات و شعار دادن جلوی سازمان ملل جمع کنند؛ این درحالی است که خیلی از آنها اتباع ایرانی نیستند و منافقین پول میدهند تا آنها را از مناطق مختلف جمع کنند. مجموعه همه این تلاشها یک جمع 200 تا 300 نفر را تشکیل میدهد.
مهمانپرست گفت: بعد از سخنرانی تیمهایی که همراه ريیسجمهور بودند هرکدام به محلهای کار بعدی خود مراجعه می کردند؛ ما هم به همراه 2 تن از همکاران قصد رفتن به محل اقامت را دشتیم تا پس از نماز و استراحتی کوتاه به مقر سازمان ملل بازگردیم که چند نفر از این افراد سعی کردند مزاحمت ایجاد کنند.
مهمانپرست ادامه داد: بعد از مزاحمتهایی که ایجاد کردند قصد داشتند که با تحریک و ایجاد واکنش فیلم تبلیغاتی برای خودشان درست کنند، ولی با وجود همه برخورد زشتی که آنها داشتند، ما مسیر خودمان را ادامه دادیم و تلاش کردیم از مواجهه با آنها خودداری کنیم.
مهمانپرست با انتقاد از کوتاهی پلیس نیویورک، گفت: متأسفانه با وجود آنکه چند بار به پلیس نیویورک تذکر دادیم که باید جلو مزاحمت آنها را بگیرد، متأسفانه نیروهای بی تفاوت از کنار آنها رد شدند.
وی افزود: هنگامی که تعداد آنها بیشتر شد و سروصدا ایجاد کردند، پلیس نیویورک وارد کار شد و آنها را دور کرد و ما هم از آن منطقه خارج شدیم.