«آقای هاشمی! به جمع خانواده زندانیان سیاسی خوش آمدید.» این، تیتر مطلب سایت «کلمه» است که اینگونه به استقبال خبر بازداشت مهدی هاشمی رفسنجانی پس از بازگشت به ایران بعد از زندگی ۳ ساله در لندن رفته است؛ تیتری که نشان میدهد ادعاهای جریان اصلاحات مبنی بر وضعیت زندانیان سیاسی در ایران و نبود آزادی بیان در عرصه سیاست و رسانه تا چه اندازه است.
به گزارش رجانیوز، سایت کلمه با «زندانی سیاسی» نامیدن مهدی هاشمی رفسنجانی، خطاب به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشته است: «آقای هاشمی! به جمع مردم مظلوم و بیپناه، به جمع خانوادههای زندانیان سیاسی، به جمع رانده شدگان از قدرت به جرم پایبندی به حقیقت، به جمع کسانی که از سالها قبل به تحقق آرمانهای انقلاب با شیوههای موجود تردید کردند، به جمع مدیران سابق نظام که بر باد رفتن سرمایههای کشور را میبینند و جز خون دل خوردن کاری نمیتوانند، به جمع آنها که ۳۳ سال قبل به خیابانها آمدند تا به ۲۵۰۰ سال حکومت سلطانی پایان دهند و امروز میبینند هنوز به آنچه که میخواستند نرسیدهاند، به جمع کسانی که انقلاب را منحرف شده میبینند و میخواهند هرطور که میتوانند برای بازگرداندن آن به مسیر اصلی آستینها را بالا بزنند... خوش آمدید.»
اما نگاهی به اقدامات و اتهامات مهدی هاشمی، نشان مي دهد كه مراد از جنجال هاي سال هاي اخير جريان فتنه پيرامون تعريف زنداني سياسي، چيست. چنانكه خبر از تناقضات جدی در این ادعا میدهد؛ چرا که قطعا اجیر کردن اراذل و اوباش چاقوکش با وعده کمکهای نقدی میلیونی به منظور به آتش کشیدن برخی میادین اصلی در تهران در جریان آشوبهای خیابانی سال ۸۸، هر چه باشد قطعا «خون دل خوردن از انحراف انقلاب اسلامی» نیست. اخذ دکترا با کارشناسی ارشد معادل، ۲۱ ماه و ۲۲ روز کسر خدمت، کشتی تفریحی شخصی برای مدیرعامل ۲۴ ساله، پرداخت هزینه آرایشگاه و گوسفند نذری از بیتالمال، دسترسی و نگهداری به اسناد به کلی سری و دهها مورد از این دست را هم در هر طبقه و جایگاهی میتوان قرار داد الا فعالیت سیاسی!
بنا بر تعريف سايت كلمه، «زندانی سیاسی» به فردی گفته میشود که تخلف ميلياردي در سازمان بهینه سازی مصرف سوخت در سال ۸۲ تا ۸۴ آنهم صرفا به دلیل نسبت فامیلی با یکی از مسئولان نظام و يا اتهام پرداخت رشوه در پروژه قرارداد استات اويل، جزو اتهامات او باشد.
زمانی که شبکه سازی و برنامهریزی برای ایجاد آشوبهای خیابانی، اقدام سیاسی محسوب میشود، سایت کلمه باید هم مهدی هاشمی رفسنجانی و سایر تئوریسینهای آشوب را زندانی سیاسی بنامد و از رئیس مجمع تشخیص مصلحت بخواهد تا به صف براندازان بپیوندد و برای ساقط کردن جمهوری اسلامی ایران فعالیت کند.
سایتها و رسانههای ضدانقلاب همواره تمرکز ویژهای بر مساله «بالا بودن تعداد زندانیان سیاسی در ایران» دارند و همیشه از این موضوع به عنوان شاهدی بر مدعاهای خود استفاده میکنند که البته با توجه به تعریفی که سایت کلمه از زندانی سیاسی ارائه کرده، باید اذعان کرد در زندانهای ایران افراد زیادی به جرم دزدی، قتل، تجاوز، مزاحمت برای نوامیس، اختلاس، شرارت و سلب امنیت شهروندان، فساد مالی و غیره حضور دارند و طبق محاسبات این سایت، این افراد نیز در زمره زندانیان سیاسی به شمار میآیند.
البته از این دست جعل اطلاعات در میان رسانههای ضدانقلاب کم نیست. به عنوان مثال، «فرزاد کمانگر» که از فعالان گروهک تروریستی در غرب کشور بود و برای تجزیه کردستان از ایران تلاش میکرد، معلم معرفی شد و این رسانهها گونهای القا کردند که گویا دستگیری و اعدام او به دلیل شغل معلمی بوده است؛ در حالی که گروهک تروریستی کومله تاکنون جان بسیاری از هموطنان ایرانی را گرفته است و علت مجازات کمانگر هم همدستی در عملیاتهای تروریستی این گروه بوده است.
طبیعی است زمانی که یک تروریست و تجزیهطلب، معلم معرفی میشود، مهدی هاشمی رفسنجانی هم یک فعال سیاسی نامیده شود و بازداشتش توسط نیروهای امنیتی، سبب تبریک به پدرش برای حضور در جمع خانوادههای سیاسی!