اردوان ارژنگ در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار کرد: تفکیک جنسیتی در دانشگاههای ایران و به تبع آن دانشگاه یاسوج وجود خارجی ندارد و آنچه است تکریم جنسیتی است.
رئیس دانشگاه یاسوج افزود: این رسانهها هستند که واژهها را میسازند و در اذهان و افکار عمومی آن را جا میاندازند.
وی با اشاره به سوءاستفاده دشمنان این مرز و بوم از چنین مسائلی در ایران ادامه داد: آنچه به عنوان تفکیک جنسیتی در دانشگاههای ایران از نام میبرند، عدم اختلاط دختران و پسران دانشجو است که در واقع این کار تکریم جنسیتی است نه تفکیک جنسیتی.
ارژنگ تصریح کرد: در جوامع متمدن دنیا، دانشگاهها پیشرو و خطدهنده هستند و در آرمانهای انقلاب ما نیز یک اعتقاد راسخ از سوی بنیانگذار انقلاب اسلامی وجود داشت که باید دانشگاهها اصلاح شوند تا جامعه اصلاح شود.
این مسئول دانشگاهی در استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دانشگاه یاسوج رو به ترقی و پیشرفت است، گفت: این دانشگاه در دو سنگر علم و فرهنگ، حرف برای گفتن دارد و در این زمینهها موفقیتهای قابل توجهی کسب کرده است.
* توسعه تحصیلات تکمیلی از مهمترین اهداف مدیریتیام بوده است
وی تاکید کرد: واژه تفکیک جنسیتی و جدا شدن دخترها و پسرهای دانشجو برای اولین بار از سوی رسانه بیبیسی فارسی استفاده شد و متاسفانه در داخل نیز از سوی برخیها به آن دامن زده شد ولی واقعیت آن چیزی نبود که در رسانههای بیگانه منعکس شده است.
ارژنگ بیان کرد: تلاش ما در این دانشگاه، حاکم شدن گفتمان علمی است و پرداختن به مسائل حاشیهای این چنینی، دانشگاه را از رسالت خود دور خواهد کرد.
رئیس دانشگاه یاسوج که دانشگاه مادر در استان کهگیلویه و بویراحمد است، خاطرنشان کرد: توسعه تحصیلات تکمیلی از مهمترین اهداف مدیریتیام بوده که تا حد زیادی این هدف مهم تحقق پیدا کرده است.
وی تحصیل 800 دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری را در دانشگاه یاسوج، گواه حرف خود دانست.
* اظهارات رئیس دانشگاه یاسوج در حالی است که واژه تفکیک جنسیتی بدون هیچ اکراهی از سوی بسیاری از مسئولان دانشگاهی و روحانیون در کشور به کار میرود.