إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

  •  
      
کد خبر: ۸۰۶۲۵
زمان انتشار: ۱۲:۱۱     ۰۱ مهر ۱۳۹۱
سرمربي تيم ملوان بندرانزلي پس از قبول شکست مقابل فولاد گفت: حتي براي يک امتياز هم نيامده‌بوديم اما خوب بازي نکرديم.
فرهاد پورغلامي در نشست خبري پس از ديدار تيمش برابر فولادخوزستان اظهارکرد: تيم ما در اين بازي خوب کار نکرد و نتيجه‌اي که رقم خورد نيز به همين دليل بود.

به گزارش ايسنا،وي افزود: در صحنه پنالتي هم ما از آن دور بوديم و قضاوت را به کارشناسان واگذار مي‌کنيم.

سرمربي تيم ملوان بندرانزلي ادامه‌داد: تيم ما در اين بازي در اندک موقعيت‌هايي که داشت مي‌توانست به گل برسد ولي درمجموع بازي باکيفيتي را از بازيکنان تيم خود شاهد نبوديم. در اين بازي، بيشتر توپ در ميانه‌هاي زمين رد و بدل مي‌شد و به همين دليل ما نتوانستيم موقعيت‌هاي زيادي را به دست آوريم.

پورغلامي افزود: تيم ما براي حداقل امتياز اين بازي نيامده بود و سعي‌مان براي گرفتن سه امتياز بود تا بتوانيم جايگاه‌مان را در جدول ارتقا دهيم. بازيکنان ما در بعضي از صحنه‌هاي مسابقه روي وقت تلف‌کردن بازيکنان فولاد عصبي شده بودند و همين امر کيفيت کار تيم‌مان را پايين آورده بود. ما بايد در ادامه بازي‌ها تمرکزمان را بالاتر ببريم تا بتوانيم با آرامش بيشتري کار کنيم.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام