وي افزود: اين نامه جعلي نبوده و اينجانب متن نامه را ديدم.
نماينده تهران در مجلس خاطرنشان كرد: آقاي مرتضوي آدم خوبي است. فردي انقلابي است. در سخت ترين شرايط از انقلاب و نظام دفاع كرد.
«زماني كه مقام معظم رهبري در مصلي تهران سخنراني كرد، آقاي مرتضوي تنها قاضي اي بود كه در مقابل جريان انحرافي اصلاح طلبان ايستادگي كرد. وي در زمان فتنه سال 1388 و انتخابات رياست جمهوري در مقابل جريان فتنه ايستادگي كرد»
وي تصريح كرد: سزاورار نيست كه نيروهاي انقلاب به دست نيروهاي خود تخريب شوند. اين خواست دشمنان نظام و آمريكاست كه نيروهاي انقلاب به دست نيروهاي خودي تخريب شوند.
حسينيان كه خود سالها قاضي و دادستان دادگاه ويژه روحانيت بوده، افزود: اگر آقاي مرتضوي جرمي مرتكب شده و اتهامي بر وي وارد است، بايد دادگاه رسيدگي كند نه اينكه يك نماينده بگويد. در باره جرم افراد قوه قضائيه بايد نظر دهد و تا دادگاه جرمي را ثابت نكرده نمي توان بر مجرم بودن افراد نظر داد.
وي تاكيد كرد: من با اين شانتاژ بازيها و بحث هايي كه هيچ فايده ايي ندارد، موافق نيستم.
چهره شاخص مجلس در خصوص اعلام برخي از نمايندگان مبني بر جعلي بودن اين نامه، جعل امضاي آنها در پاي اين نامه و تغيير متن نامه پس از گرفتن امضا از نمايندگان گفت: اينكه يك عده از نمايندگان بعد از حمله مطبوعات حرف خود را پس مي گيرند، به خودشان مربوط است.
28 شهريورماه جاري در رسانه ها اعلام شد 118 نماينده در نامه اي به رئيس جمهور از تغيير صندوق تامين اجتماعي به سازمان و ابقاي سعيد مرتضوي در رياست آن تشكر كردند.
البته عبدالرضا عزيزي رئيس كميسيون اجتماعي مجلس تعداد نمايندگاني كه اين نامه را امضا كردند را 164 نفر اعلام كرد.
برخي نمايندگان روز چهارشنبه در صحن مجلس نسبت به تهيه و امضاي اين نامه واكنش منفي نشان داده و آن را جعلي خواندند. حتي علي لاريجاني رئيس مجلس هم اعلام كرد كه آن طور كه من شنيده ام برخي نمايندگان گفته اند اين نامه تحت عنوان ديگري نوشته شده و از آنها امضا گرفته شده است. در هر حال اين كارها درست نيست.