
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
سایت گل- سرمربی تیم فوتبال روبین کازان روسیه به علیرضا حقیقی سنگربان اسبق پرسپولیس برای دیدار با اینتر میلان ایتالیا آماده باش داد. حقیقی پس از جدایی از پرسپولیس دو قهرمانی را با تیم فوتبال روبین کازان روسیه تجربه کرده است و از شانس بالایی برای بازی کردن مقابل تیم اینتر میلان ایتالیا برخوردار است.
تیم فوتبال روبین کازان روسیه فردا برای دیدار با تیم اینتر میلان ایتالیا در چارچوب رقابت های جام یوفا عازم میلان می شود و پنجشنبه شب مقابل این تیم نامدار ایتالیایی صف آرایی خواهد کرد. علیرضا حقیقی با توجه به مصدومیت دروازه بان اصلی تیم روبین کازان از شانس بالایی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی این تیم برخوردار است.
دوردیف سرمربی تیم روبین کازان بعد از مصدومیت دروازه بان اصلی تیم به علیرضا حقیقی آماده باش داده و این احتمال وجود دارد که گلر سابق پرسپولیس پنجشنبه شب مسئولیت حفاظت از دروازه تیمش را در برابر اینتر میلان بر عهده داشته باشد.