هم اندیشی: سایت خبری الف وابسته به احمد توکلی در خبری با چاشنی طنز اقدام به القاء وضعیت نابه سامان اقتصادی ایران در بین کشورهای منطقه نمود که این کار بدون در نظر گرفتن شاخصهای دیگر مورد تصریح مراکز معتبر بین المللی است.
متاسفانه این بار اول نیست که این کار از سوی این سایت سر می زند و به نحوی سیاه نمایی روش اصلی این سایت قلمداد می شود.
،مولانا در داستان تمثیلی معروفی داستان فیلی را می آورد که در اتاقکی تاریک نگه داشته داشته میشد.ومردم برای دیدن فیل به داخل اتاق می رفتند وقسمتی ازبدن آن را لمس می کردند وچون هیچ سابقه ذهنی قبلی از موجودی به نام فیل نداشتند.هرکس آن را به شیوه ای خاص خود توصیف می کرد.
آنکه خرطوم را حس کرده بود فیل را چون ناودان می پنداشت.وآنکه به پای فیل دستش خورده بود،این حیوان را چون ستونی برزگ می پنداشت والی آخر...
آن یکی را کف چو بر پایش بسود
گفت شکل پیل دیدم چون عمود
آن یکی بر پشت او بنهاد دست
گفت خود این پیل چون تختی بدست
این حکایت ،داستان معروفی است از مثنوی مولانا جلال الدین بلخی که مادربزرگ ها در دوره کودکی مان تعریف می کردند.بزرگتر هم که شدیم در کتاب های درسی مان آمد. نتیجه اخلاقی که ازاین داستان تمثیلی انتاج می شد این بود که آگاهی ما اگر ازتمام جوانب قضیه کامل نباشد،نه تنها خود به نتیجه گیری اشتباه می افتیم بلکه دیگران را نیزدرفهم دچار اشکال می کنیم.
البته انها در اتاقکی سیاه وتاریک این نتیجه گیری اشتباه را می کردند..خب تاریک بود دیگر...
ولی عده ای اگر لامپ هزار هم روشن باشد فرق پای فیل با خرطوم آن را نمی فهمند....
تا این جایش بماند....
دوستان سایت الف ما در مطلبی پیرامون سخنان رئیس جمهور، پیرامون جایگاه ما در منطقه برداشتی کردند که نشان داد یا احتمالا این داستان در دوره کودکی اشان خوب نشنیده اند، و یا کتاب های درسی اشان را خیلی خوب زیرو رو نکرده اند ویا اینکه خیلی به نتیجه اخلاقی داستان ملتفت نبوده اند ویا در فرض چهارم اینکه احتمالا کُلَّن! با فضای شعر وشاعری وسعدی ومولوی وحافظ واین جور حرفها رابطه خوشی ندارند.
آمار 23.5درصد تورم در کشور توسط بانک مرکزی اعلام شده است که خود زیر مجموعه دولت فعالیت می کند وبعید است رئیس جمهوربدون دانستن چنین فرضی ومقدار آن ومقایسه آن با کشورهای منطقه که قطعا مطلوب نیست ،دست به چنین سخنی زده باشد!
ضمن اینکه این نتیجه گیری قائم بر شاخص ها ومعیار های دیگری هم هست که کشور ما در منطقه جایگاه مطلوبی در منطقه وجهان دارد:
-بر اساس گزارش پايگاه اطلاعات علمي اسکوپوس (Scopus) کشور ايران در کليه گرايشهاي علوم در سال 2012 ميلادي در جايگاه 16 جهان و رتبه نخست منطقه خاورميانه و در گروه پزشکي در رتبه بيستم دنيا قرار گرفت.
-جدول رتبه بندی برترین کشورهای دنیا در تولید مقاله رشته ریاضی فیزیک
آمریکا 2438 اول
چین 2243 دوم
آلمان 983 سوم
فرانسه 933 چهارم
روسیه 886 پنجم
ایتالیا 778 ششم
انگلستان 670 هفتم
ژاپن 593 هشتم
اسپانیا 511 نهم
هندوستان 446 دهم
کانادا 374 یازدهم
برزیل 345 دوازدهم
ایران 309 سیزدهم
کرهجنوبی 289 چهاردهم
هلند 249 پانزدهم
بر اساس آخرين رتبه بندي دانشگاه هاي جهان بر اساس نظام رتبه بندي شانگهاي، دانشگاه تهران موفق به حضور در بين 400 دانشگاه جهان شده و دانشگاه صنعتي شريف در رشته علوم كامپيوتردر بين 150 دانشگاه برتر جهان قرار گرفته است.
این نخستين بار است ،دانشگاهی از جمهوري اسلامي ايران موفق به حضور در رتبه بندي شانگهاي شده است.
ویا رتبه بهت برانگیز کشور ما در حوزه علوم وفناوری های نو در جهان مثل نانودر رتبه نهم دنیا قرارداریم وتعداد مقالات علمی دانشمندان ما دراین حوزه از8مقاله در سال 2000به بیش از سه هزارمقاله درسال 2012افزایش یافته است.پر واضح است که کشورهایی ،با تکیه بردرآمد هنگفت نفتی از نظر شاخص تورمی همه را باهم می بنند که در زمینه های ذکر شده وبسیاری زمینه های ذکر نشده عمرا به گرد پای ما هم برسند.وهمه این ها در شرایط تحریم اتفاق افتاده است....
مگس همیشه روی زخم مینشیند و از ان ارتزاق میکند حیاتش نیز در همین است .چه شده است این سایت وزین ومسئول محترمش همیشه فقط روی نقاط ضعف دست می گذارند.چه شده است که دوستان ما همیشه چشم بر نقاط بی شمار قوت بسته اند .یعنی حتی یک نکته مثبت در این مملکت پیدا نمی شود که این دوستان ذکرش کنند. ؟؟؟
سایتهای خبری و تمامی رسانه های اطلاع رسانی که در کشور تحت قانون جمهوری اسلامی ایران در حال فعالیت می باشند شایسته است جهت دهی فکری خود را چشم اندازهایی که مقام معظم رهبری ترسیم میکند قرار دهند و برخلاف منویات ایشان قلم فرسایی نکنند !!!
مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با اعضا مجلس خبرگان وضعیت عمومی کشور را با توجه به نقاط قوت و بعضی نقاط ضعف مطلوب و دارای حرکتی رو به جلو عنوان کردند و فرمودند :"" ارزیابی من از شرایط این است که کشور، در مجموع در حال پیشرفت مطلوب است البته ممکن است در برخی مسائل اجرایی و فکری، نقاط ضعفی هم وجود داشته باشد اما ارزیابی از شرایط کشور، با در نظر گرفتن همه نقاط قوت و پیشرفتها و برخی نقاط ضعف، است".1
و این یعنی رضایت نسبی معظم له نسبت به عملکرد دستگاهای مختلف علی الخصوص قوه اجرایی در کشور .
ما در این مقام در حال دفاع متعصبانه از عملکرد دولت نیستیم و به وجود نقصهای متعدد در سیستم اجرایی کشور اذعان داریم ،
ولیکن غرض از نگارش این متن انتقاد به عملکرد رسانه ای بعضی از مدعیان اصولگرایی است که در عمل طبق فرمایشات مقام معظم ولایت ره نمیپویند و افقی که از وضعیت جامعه ترسیم میکنند جدای از منظری است که امام خامنه ای با دید حکیمانه خود ترسیم میکنند
سوالی که با خواندن این متن و متنهای مشابه این طیف رسانه به ذهن انسان خطور میکند این است که هدف ایشان از نگارش این گونه مقالات با چاشنی طنز چیست؟؟؟
کدامین مشکل جامعه با خواندن اینگونه مقالات فرمایشی حل میشود ؟؟
آیا می توان داعیه نگارش اینگونه مقالات که با ناجوانمردی تمام در میان انبوه کارهای ارزشمند دولت با دست گذاشتن روی چند نقطه ضعف ،وبزرگ کردن آن موجی از ناامیدی را در جامعه تزریق میکنند را انجام رسالت خبرنگاری و خبر رسانی دانست؟! این چیزی که خود ایشان می بایست به توضیح ان بپردازند ؟
......................
امام خامنه ای در دیداراعضاءمجلس خبرگان رهبری 16/6/91