محمد مهدی اسماعیلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: نمیتوان به خاطر تخلف تعدادی از کارخانههای فرآوردههای گوشتی اصفهان، تمام این کارخانهها را از تولید خمیر مرغ ممنوع کرد.
وی با اشاره به اینکه زمانی که برخی از این کارخانهها از بهروزترین تجهیزات و دستگاههای «بادر» استاندارد جهان استفاده میکنند دلیلی بر عدم استفاده از خمیر مرغ نیست، ادامه داد: با توجه به اینکه تنها برخی از کارخانهها از امحا و احشا مرغ استفاده میکنند، اما مسئولان استاندارد خواستار تعطیلی همه این کارخانهها شدهاند که باید بازبینی در این ارتباط صورت گیرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار اصفهان تصریح کرد: هر کارخانهای که اقدام به تولید خمیر مرغ با امحا و احشای مرغ کند بدون اغماز پلمب میشود هر چند تاکنون این اقدام صورت گرفته و درب چند کارخانه به طور کامل بسته شده است.
وی اضافه کرد: در آن زمانی که بحث ممنوعیت تولید خمیر مرغ در کارخانههای فرآورده گوشتی اصفهان مطرح شد به دلیل التهابات بازار و مسائلی که وجود داشت، امکان اجرایی کردن آن نبود.
اسماعیلی که تاکنون بازدیدی از کارخانههای فرآورده گوشتی اصفهان نداشته است، گفت: اداره کل استاندارد اصفهان به نمایندگی از استانداری از این کارخانجات بازدید کرده است.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان گفت: بحث ممنوعیت تولید خمیر مرغ در کارخانههای فرآورده گوشتی اصفهان ابطال نشده است، اما این در حالی است که در بند شش مصوبات سومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استانداری اصفهان به صراحت آمده است؛ «در مورد استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی مقرر شد طی نامهای با امضای استاندار اصفهان، رئیس سازمان استاندارد کشور ضمن شرکت در جلسهای در استان اصفهان پیرامون موضوع فوق فراهم کردن همه شرایط به منظور محقق شدن درخواستهای اداره استاندارد و به دلیل وضعیت صنایع مرتبط با در نظر گرفتن مهلت زمانی مشخص در حال حاضر از جلوگیری و ممانعت از فعالیت کارخانهها و صنایع پروتئینی خودداری شود.»