سایت pat.az گزارش داد: در اثر درگیری دو نفر در روستای بیلجر باکو که تازه از زندان آزاد شده بودند، "الکسان پیری عباد اف" توسط "مهمان میرزا اف" مورد اصابت چاقو قرار گرفته و به قتل رسید.
pat در گزارش دیگری اعلام می کند که در شهر سومقایت یک مرد به دلایل نامعلومی خواهر خود به نام پروانه را مورد اصابت شدید چاقو قرارداده و کشته است.
سایت veteninfo.az نیز در خبری اعلام کرد: در منطقه اسماعیلی آذربایجان یک زن، فردی به نام احمد اف را از ناحیه قلب مورد اصابت چاقو قرار داده و به قتل رسانده است.
خبرگزاری رسمی جمهوری آذربایجان (آپا) نیز اعلام کرده است که در شهر سومقایت خیاله حسین اف همسر خود را مورد اصابت چاقو قرار داده و او را راهی بیمارستان نموده است.
سایتazadxəbər.org هم گزارش داد: در شهر باکو النور احمد اف خواهر خود را از ناحیه شکم و کتف و کمر مورد اصابت چاقو قرار داده و پس از آن خود را نیز با ضربات چاقو بشدت مجروح کرده است.
این ها تنها نمونه هایی از صدها خبریست که رسانه های آذربایجان در خصوص افزایش نزاع و درگیری و به عبارتی افزایش شدید ناهنجاری های اجتماعی در روزهای اخیر در این کشور منتشر کرده اند.
افزایش ناهنجاری های اجتماعی در جمهوری آذربایجان، ارتش این کشور را نیز در وضعیت بحرانی قرار داده است، به نحوی که از ابتدای امسال تاکنون 11 سرباز در ارتش خودکشی کرده و بیش از 15 نفر در اثر نزاع با یکدیگر کشته شده اند، بنا به آمارهای رسمی منتشر شده، 37 سرباز نیز از ابتدای سال تاکنون به دلایل نامعلوم کشته شده اند.
با وجود اینکه ارتش اذربایجان خبر از تشکیل پرونده های جنایی برای سربازان خودکشی نموده و سایر کشته شده ها داده است، تاکنون هیچکدام از این پرونده ها به فرجام نرسیده و ارتش آذربایجان از دلایل خودکشی سربازان یا کشته شدن 37 سرباز(که دلیل مرگ ایشان اعلام نشده است) تفره رفته است.
ناهنجاری های اجتماعی در آذربایجان به موضوع نزاع و درگیری شهروندان این کشور یا خودکشی سربازان در ارتش خلاصه نشده، قاچاق گسترده مواد مخدر، قاچاق زنان و دختران به کشورهای عربی و اروپایی، افزایش مراکز فحشا و افزایش درخواست رشوه در مراکز اداری و... از دیگر معضلات اجتماعیست که مردم این کشور با آن دست به گریبانند.
صاحب نظران دلیل افزایش شدید این ناهنجاری ها در جمهوری آذربایجان را ریشه در حاکمیت فاسد این کشور می دانند.
بنا به گزارش های منتشر شده در خبرگزاری ها در چند ماه اخیر: حاکمیت جمهوری آذربایجان و شخص الهام علیف با دریافت رشوه های کلان از رژیم صهیونیستی برای انعقاد قراردادهای نفتی و نظامی، خود بعنوان بزرگترین دریافت کننده رشوه و مروج آن تلقی می شود.
برگزاری مراسمات مبتذلی چون برگزاری مسابقات یوروویژن در باکو و به دنبال آن برنامه ریزی برای برگزاری مراسم انتخاب زیباترین دختر عریان جهان که در ماه مبارک رمضان مراحل مقدماتی آن برگزار شده و قرار است فینال این مسابقات، ماه سپتامبر به میزبانی باکو برگزار شود، در جهت ترویج فرهنگ غربی و گسترش فحشا و منکرات از طرف حاکمیت این کشور صورت می گیرد.
قاچاق گسترده مواد مخدر از سواحل خزر به روسیه و اروپا که چندی پیش رسانه ها از انحصار آن توسط سرویس امنیت ملی این کشور(Mtn) خبر دادند از موارد دیگریست که موید تاثیر مستقیم حاکمیت این کشور در افزایش معضل اعتیاد در جمهوری آذربایجان می باشد.
افتتاح خانه های فحشا توسط اقوام درجه یک الهام علیف در بخش های مختلف آذربایجان و دست داشتن خاندان علیف و مقامات عالی رتبه آذربایجان در قاچاق زنان و دختران آذری به کشورهای عربی، ترکیه و اروپا، از دلایل روشن دیگریست که نقش حاکمیت این کشور در افزایش معضلات اجتماعی را نشان می دهد.
حیف و میل بیت المال توسط خاندان علیف و سایر دولتمردان و بی توجهی به معیشت مردم، افزایش فقر و بیکاری و گرانی سرسام آور از دلایل دیگریست که حاکمیت آذربایجان بطور مستقیم باعث افزایش معضلات و ناهنجاری های اجتماعی در این کشور می شود.
در پادگان ها و مراکز نظامی نیز، فشارهای روحی و روانی بر سربازان و نظامیان رده پایین و وادار نمودن ایشان به کارهای شخصی افسران و حتی آزار و اذیت جنسی ایشان مزید بر علت بوده آمار خوکشی و قتل را در ارتش این کشور به بحران مبدل نموده است.
جالب اینکه حاکمیت آذربایجان بی توجه به افزایش آمار قتل و خودکشی، بی کاری و گرانی و افزایش روزافزون انواع معضلات اجتماعی در این کشور به خوشگذرانی مشغول است.
سفر الهام علیف به لندن و صرف هزینه های میلیاردی برای خوشگذرانی وی و همراهانش در حاشیه بازی های المپیک لندن نمونه کوچکی از این موارد است.
ژاک هیز روزنامه نگار استرالیایی با اشاره به خوشگذرانی حاکمیت باکو و صرف هزینه های چند میلیون دلاری توسط خاندان علیف و هیئت همراه در این سفر، از ضیافت 60 میلیون دلاری الهام علیف در یکی از رستوران های بسیار مجلل لندن پرده برداشت.
این در حالیست که حاکمیت آذربایجان برای انحراف افکار عمومی و پرده گذاشتن بر خیانت های دولتمردان و بخصوص خاندان علیف، ترفندهای مختلفی را به کار گرفته است. در آخرین مورد این ترفندها صدور فرمان عفو صفراف است که به دنبال قتل یک نظامی ارمنی در دوره آموزشی ناتو، به حبس ابد محکوم شده و در آن کشور دوران حبس خود را سپری می کرد که دولت مجارستان وی را برای گذراندن بقیه حبسش در جمهوری آذربایجان به دولت این کشور تحویل داده بود.