
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به احتمال فراوان امروز مسعود شجاعی سی و هشتمین بازی ملی اش را مقابل تیم ملی اردن انجام خواهد داد و شاید برای او که بیش از شش سال است به تیم ملی دعوت می شود و 4 سال است به جمع لژیونرهای اروپایی مان پیوسته این تعداد بازی ملی کم و نا امید کننده باشد.
با این حال جالب است که مسعود امروز بعد از 564 روزبرای تیم ملی بازی خواهد کرد.
آخرین باراین بازیکن اصالتا خوزستانی در سوم بهمن ماه سال 89 مصادف با 22 ژانویه سال2011 درمرحله یک چهارم نهایی جام ملتهای آسیا در دیدار با کره جنوبی به عنوان بازیکن تعویضی از دقیقه 77 به جای کریم انصاری فرد به میدان آمد و 43 دقیقه درمیدان بود.
البته این دیدار برای مسعود خاطره ای تلخ برجای گذاشت چراکه هم ازناحیه کتف مصدوم شد وهم تیم ملی حذف شد.هنوز اشکهای او بعداز حذف تیم ملی روی نیمکت ورزشگاه دوحه ازیادها نرفته است.
شجاعی بعد ازاین مصدومیت دچارآسیب دیدگی بسیار جدی تری شد تا فصل گذشته لالیگا را از دست بدهد. به همین خاطر اوتا کنون در تیم ملی به رهبری کارلوس کی روش حضور نداشته و در اردوی اردن اولین باراست که تحت هدایت این مربی تمرین کرده وبازی می کند.