
زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمیرسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق میکنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * *
فارس، جروزالمپست که به نقل از رویترز دست به بازتاب خبر سفر مرسی به تهران زده است، نوشت: تلویزیون دولتی ایران تصاویر استقبال از مرسی بر روی فرش قرمز را در فرودگاه مهرآباد تهران پخش کرد. وی به ایران رفته است تا در اجلاس سران جنبش عدم تعهد شرکت کند.
بنابراین گزارش، ایران تصدی ریاست جنبش عدم تعهد را به عنوان شکست ایالات متحده در منزوی کردن این کشور به رخ کشیده است.
روابط دیپلماتیک بین تهران و قاهره بلافاصله پس از انقلاب اسلامی ایران و پیمان صلح مصر و اسرائیل قطع شد.
مرسی تاکنون در این خصوص که روابط با ایران به سطح بالاتر ارتقا مییابد یا نه اما اشاره کرده که سیاست خارجی متعادلتری را در پیش خواهد گرفت.