به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت الله نوری همدانی، امروز در دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه با تسلیت به مناسبت ایام شهادت جانگداز امام حسین (ع) و یاران باوفایش، یکی از مهم ترین موضوعات زندگی بشر را بر پایی حکومت سالم دانسته و اظهار داشتند: حکومت مسئله مهمی است که دارای ابعاد مختلف بوده و در کلیه شئونات زندگی انسان ها تاثیرگذار و نقش آفرین است.
معظم له با اشاره به روایتی از امام علی (ع) افزودند: برپایی حکومت که مورد توجه همه ادیان الهی بوده و لذا یکی از اهداف و اقدامات اصلی تمام انبیاء برقراری حکومت صالح بر اساس معارف الهی بوده است.
ایشان، جریان عاشورا و کربلا را نیز در راستای تحقق حکومت الهی دانسته و گفتند: عاشورا مکتب پر فضیلت و عمیقی است که دارای ابعاد گوناگون بوده و این عامل باعث شده که گاهی اوقات به محور اصلی آن که همان تحقق حکومت الهی است، توجه نشود.
*عزاداری خوب است، اما...
این مرجع تقلید تصریح کردند: هر چند عزاداری های امام حسین (ع) خوب است و باید باشد، اما نکته مهم تر این است که بدانیم هدف و پیام اصلی عاشورا چه بود و امام حسین (ع) چه درسی را با این حرکت خود ارائه نمود و چه عاملی باعث گردید این مکتب پایدار بماند.
ایشان در ادامه سخنان خود گریزی به اوضاع سیاسی جامعه پس از رحلت پیامبر (ص) زد و با مدنظر قرار دادن حکومت فاسد معاویه، خاطرنشان کردند: این حاکم فاسد جنایت و خیانت های زیادی به اسلام نمود که اولین مورد آن تبدیل خلافت به سلطنت بود، سلطنتی که فاصله حکام را با مردم زیاد کرد و در اسلام مشروعیت ندارد.
*حرکت امام حسین (ع) با عقل و احساسات توام بود
این مرجع تقلید با اشاره به اهداف قیام اباعبدالله(ع) یادآور شدند: امام حسین (ع) برای جاری ساختن معارف الهی و تغییر ساختار حکومتی قیام کرد و حرکت ایشان که با عقل و احساسات توام بود به یک نهضت ماندگار تبدیل گردید.
ایشان با تاکید بر ضرورت ساکت نبودن در مقابل حکومت های فاسد، تصریح کردند: انقلاب اسلامی ایران نیز قیامی بود که توسط امام خمینی (ره) از واقعه کربلا نشأت گرفت و به نظام ولایی تبدیل گردید.
* وظیفه دانشجویان...
حضرت آیت الله نوری همدانی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به این که دشمنان اسلام همواره در صدد ضربه زدن به اسلام هستند، گفتند: امروز دشمنان با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم در صدد تحقق اهداف خود هستند و دانشجویان در مبارزه با این توطئه ها نقش افسران جنگ را دارند که باید با علم، معرفت و آگاهی نقش خود را ایفا نمایند.