وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۷۴۰۳۷
زمان انتشار: ۱۴:۳۲     ۲۶ مرداد ۱۳۹۱
نشان طلاي "کشورن والکات" در بازي‌هاي المپيک لندن هداياي ويژه‌اي را براي اين پرتابگر نيزه به همراه داشت.
پرتاب نيزه والکات از کشور کوچک ترينيدادوتوباگو گذشته از نشان طلا، هداياي ارزشمندي را هم براي او به بار آورد.

يک خانه باشکوه، 125 هزار يورو پاداش نقدي و يک قطعه زمين در کنار بورس تحصيلي در دانشگاه ترينيدادوتوباگو بخشي از پاداش‌هايي بود که از آن برنده نشان طلاي ماده پرتاب نيزه بازي‌هاي المپيک لندن شد. به نوشته روزنامه‌‌ "ترينيداد اکسپرس" قرار است نام اين ورزشکار روي يکي از هواپيماهاي خط هوايي "کارائيب ايرلاين" و همچنين يک فانوس دريايي گذاشته شود.

اين قهرمان 19 ساله در لندن با پرتاب نيزه خود به ميزان 84.58 متر دومين طلاي تاريخ کشورش در بازي‌هاي المپيک را رقم زد. به هنگام بازگشت والکات به ترينيداد هزاران نفر به پيشواز او آمده و با در دست داشتن پرچم کشورشان به او خوشامد گفتند. همچنين "کام‌لا پرساد بي‌سسار"، نخست وزير ترينيدادوتوباگو روز بازگشت اين ورزشکار به کشورش را "جشن ملي" و "تعطيل عمومي" اعلام کرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام